Samppanjaa ja yläilmoja

Kesä on suurta juhlien aikaa tuntuu että joka viikonloppu tapahtuu jotain. On sukujuhlia, häitä, synttäreitä, valmistujaisia… Ja mikäs olisikaan ihanampaa kuin juhlia tärkeitä ihmisiä ja vieläpä parhaaseen vuodenaikaan! Eilen juhlittiin yhden pitkäaikaisimman ystäväni 25-vuotis juhlia. Sannin olen tuntenut lapsuudestani saakka Kouvolasta, muistaakseni olemme aloittaneet yhteisen taipaleemme n. 5-vuotiaina. 😀 Voisi kai siis samalla sanoa, että tässä tuli juhlittua niinikään myös 20-vuotista taipalettamme yhdessä!
 

Mimmit valmiina lentoon!

 
Aloitimme aamupäivän varsin lennokkaissa merkeissä, sillä suuntasimme Malmin lentokentälle, jossa ystävämme Mikko, otti meidät vastaan. Mikko on myös pitkäaikainen ystävämme Kouvolasta ja lukiossakin olimme varsinainen kopla, kaikkialla aina porukassa! Mikko vei meidät ja toisen Sannin (mukana oli siis koko team Kouvola Sannit ja Janni sekä Mikko) lennolle Helsingin taivaalle ja voi veljet olipahan muuten huimaa menoa! 😀 Sanni pääsi poksauttamaan myös synttäreille asiaankuuluvan samppanjan auki taivaalla samalla kun spottailtiin tuttuja maisemia koneesta.
 
Takapenkillä jännitti..

 
Turvavyöt mahdollisimman tiukalle..

 
..Ja lopuksi hermostunutta naurua 😀

 

 

 

 
Lentelyn jälkeen oli aika suunnata vaatteiden vaihdolle ja kohti picniciä. Minä kävin kipaisemmassa Rootsista herkullisen GreenStreetin vadelma-suklaa-lakritsi raakakakun ja sen jälkeen päästiinkin itse asiaan puistoon. Ohjelmassa meillä oli myös vauhdikasta kupla-fudista, jossa juhlijat saivat aikamoisen hien pintaan rentoilun lomassa. 😀
 
Kuplafudiksen virittelyä…

Vadelma-suklaa-lakritsi raakakakku

 
Ilta jatkui ihanien ystävien, jälleennäkemisten ja tietenkin itse sankarin juhlistamisen merkeissä pitkään yöhön.  Kyllä nämä tämmöiset päivät mahtavassa seurassa vaan on ihan parhaita!
Nyt minä jatkan rattoisaa sunnuntain viettelyä ja rentoilua. Mulla on tulossa huomenna tärkeitä vieraita Helsinkiin, kun mun pikkusisarukset saapuvat tänne kylään. Kuulin myös villiä huhua että tätä likkaa ollaan viemässä Lintsin laitteisiin, aaapuaaaa… 😀
Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3
 
Juhlapoppoo!