Ylellistä spa-hoitoa hiuksille

Kaupallisessa yhteistyössä: SP
Tässä viime aikoina on tullut värjäiltyä tukkaa vähän reilummin ja heitettyä siihen jos jonkin näköistä sävytettä ruskean värin ylläpitämiseen. Ei siis liene ihmeellistä, että tukka on vähän kärsinyt ja kaipaa erityistä kosteutusta. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon työn puolesta hiuksia käsitellään raudoilla ja fööneillä erilaisiin kuvauksiin ja tapahtumiin. Mulla on muutenkin kuiva ja karkea tukka, joten tykkään käyttää paljon siloittavia ja hoitavia tuotteita.

 
Hiusten kuntoon vaikuttaa paljon tietenkin se, kuinka paljon niitä käsittelee (raudat, fööni, värjäys, jne.), elintavat ja niiden ulkoinen hoito. Me täällä Pohjolassa kun usein tarvitsemme vielä vähän erilaisia tukkatuoteitta, kuin kanssasisaremme vaikkapa etelä-Euroopassa. Skandinavinen hius joutuu usein kestämään pakkasta ja tuiverrusta talvisin ja kesällä puolestaan porottavan paahtavaa aurinkoa. Puhumattakaan siitä, kuinka kuivaa esimerkiksi sisäilma on erityisesti talvisin.
Sain käyttööni SP:ltä aivan ihanan Luxe Oil -tuotesarjan, joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaalaiselle hiukselle. Tuotteet sisältävät argan-, jojoba- ja manteliöljyä, jotka ravitsevat ja siloittavat hiusta. Olen jo aiemmin käyttänytkin tästä tuotesarjasta hiuksiin jätettävää elixiiriä, joka hoitaa erityisesti mun hiusten kuivimpia koppuroita, eli latvoja. Oli ihana saada kokeiluun samasta sarjasta muitakin tuotteita.
 

 
Olen monesti aiemminkin kertonut, että olen ihan tuoksu-friikki. Nämä tuotteet tuoksuu suorastaan syötävän hyvältä, ihan voisi sanoa että karkilta! 😀 Hyvän tuoksun lisäksi näillä saa pahimmankin pörrötukan kuriin ja kauniin kiillon hiukseen. Nyt kun täällä Maltalla vielä aurinko oikein porottaa ja paahtaa tukkaa, niin tuli enemmän kuin tarpeeseen tehdä kunnon naamio tähän tukkaan.
Näin saat itse tehtyä helpon ja tehokkaan hiusnaamion SP:n Luxe Oil tuotteista:

  1. Sekoita 5-10 painallusta Reconstructive Elixiriä (öljy) ja 1rkl Keratin Restore Maskia hiusten pituudesta riippuen keskenään
  2. Jaa hiukset osioihin ja levitä naamio latvoihin ja keskipituuksiin.
  3. Anna naamion vaikuttaa 5 minuuttia.
  4. Huuhtele huolella.

 

 

 

Kun edellä olevan naamion yhdistää vielä saman sarjan shampooseen ja hiuksiin jätettävään suihkutettavaan kevyeeseen öljyyn, on hiukset saaneet kyllä semmoisen pläjäyksen hoitoa ja kiiltoa että BOOM! Oli kiva myös huomata, että vaikka hoitoainetta tulikin kerralla reilummin tukkaan, niin hiukset eivät jääneet raskaiksi tai ”rasvaisen” näköisiksi. Skandinavinen hius kun saattaa helposti tuntua raskaalta tuhtien hoitokäsittelyjen jälkeen.
 
Luxe Oil tuotteilla saa ihanaa ylellisyyttä arkeen ja hiustenhoitoon. Herkullinen tuoksu tuo vielä viimeisen silauksen spa-fiilikseen. Tekisi mieli vain haistella omia hiuksia, haha! 😀 Restore maskia voi käyttää esimerkiksi kerran viikossa sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti tehdä edellä mainitun sekoituksen ja laittaa sen vaikuttamaan hiukseen kerta viikkoon. Korjaavaa elixiriä voi hyvin käyttää joka pesun jälkeen latvoihin. Olen käyttänyt sitä myös kuivaan tukkaan, jos hiukset ovat oikein pörröttäneet. Se siloittaa ja tasoitaa hiuksen pinnan nopeasti, ilman että siitä tulee rasvaisen näköinen.
Nyt saat kaikista Luxe Oil -sarjan tuotteista -30% alennusta seuraavan 72h ajan, kun käytät koodia ”janniluxeoil”. Verkkokauppaan pääset tästä. 
Ei muuta kuin hemmottelemaan hiuksia! <3