Fittari-mimmit reissun päällä

Terkkuja Maltalta! Me painetaan täällä fittari-rikoskumppani Teittisen kanssa auringon alla semmoisella meiningillä että ei mitään tolkkua! 😀 Saavuimme tänne aikaisin tiistaiaamuna ja heti alkoi reissu pöhinällä! Eevihän oli unohtanut laittaa siis herätyskellon oikeaan aikaan soimaan.. Tuntia liian myöhään nimittäin. Oli aika hirveä tilanne olla ensimmäistä kertaa toisen luona hakemassa mimmiä kyytiin, kun puhelimeen ei saa yhteyttä, lento lähtee alle 2h päästä, koko kämppä pimeänä etkä voi olla ihan varma onko tämä satavarmasti oikea talo, jotta uskaltaisi ruveta koputtelemaan oveen. No minä siinä kuitenkin sitten varoen uskaltauduin vähän kolkuttamaan ovenpielukseen ja siellähän alkoi sitten sellainen hulina huushollissa että ei mitään tolkkua! 😀 Propsit siis Eeville, joka suoriutui ulos n.10:ssä minuutissa. Ehdimme hyvin siis lennolle joten valtakunnassa kaikki hyvin!
 

 
Tulimme tänne osittain työasioissa ja osittain ottamaan iisiä. Nämä ensimmäiset kaksi päivää ovat olleet semi työntäyteiset, sillä meillä kummallakin on tosi paljon juttuja läppärillä hoidettavana. Eilen meillä oli lisäksi nopea miittinki täällä ja huomenna kuvaukset. Toki me täällä kuvataan ihan itsenäisestkin mm. treenimatskua ja blogiin kuvia, mutta huomenna tehdään kuvia vähän toiseen tyyliin. 😉
 

 
Aloitimme tämän aamun treenillä. Tehtiin nopea ja intensiivinen aamupyrähdys beachilla. Treeni meni jotakuinkin näin:

  1. Kierros: 25 kyykkyä, 10 punnerrusta, sprintti hiekalla ja toisessa päässä samat 25 kyykkyä ja punnerrusta, jonka jälkeen sprintti takaisin.
  2. Kierros: 20 vinoa vatsaa, 10 burpeeta, sprintti ja samalla kaavalla kuin edellinen kierros.
  3. Kierros: 10 vuorikiipeilijää eteen (per jalka), 10 vuorikiipeilijää sivulle, 10 vuorikiipeilijää ristiin, 15 X-hyppyä ja sama setti kuin edelliset.

Tähän ei alkulämmittelyineen päivineen tuhrautunut kuin 30 minuuttia aikaa. Sillä sai kuitenkin kivasti päivän käyntiin ja aineenvaihdunnan liikkeelle! Meillä on täällä agendana ehtiä aina joihinkin väleihin maata vähän auringossa, hoitaa duunit kunnialla, treenata ja syödä semi-puhtaasti. Kyllä me varmasti joku aamu tässä vielä vedetään kunnon pannari-mätöt ja saatetaanpa viinilläkin käydä, mutta jos nyt pääsääntöisesti vetäisi fiksusti tämän reissun niin sitten ei ole ihan tuhnu olo koko ensi viikkoa!
 

 
Juuri Eevin kanssa puhuttii siitä, miten kiva on, että meillä on tosi samanlaiset rytmit elämässä ja ajatusmaailma muutenkin. Meille puhtaasti syöminen ja treenaaminen ei totisesti ole mitään pakkopullaa, vaan halutaan sitä kummatkin tehdä ihan omasta vapaasta tahdostamme. Totta kai meilläkin on pieniä näkemyseroja, sillä harrastaahan Eevi fitnesstä edelleen kilpaurheilu mielessä, kun taas minulle treenaaminen on enää puhtaasti fiilispohjaista tekemistä. Mutta itsekin kilpa-fitneksen parissa olleena tiedän hyvin ja pystyn samaistumaan moniin seikkoihin, mistä ollaan täällä puhuttu. Esimerkiksi meidän hotellin salilla et löydy kunnon tankoja tai ylipäänsäkään puitteita kovalle salitreenille. Ymmärrän ihan satapinnaa, että Eevi haluaa löytää kunnon salin, jossa pääsee treenaamaan kovilla painoilla. Minulle sen sijaan riittää ”jumppailu” oman kehonpainolla kuntopiiri-meiningillä.
On ihan super-siistiä muutenkin päästä treenailemaan uuden ihmisen kanssa. Tai siis eihän Eevi mulle tietenkään uusi ihminen ole, mutta ei me kyllä ennen olla treenattu yhdessä. Suosittelen muuten muillekin, siitä saa yllättävän paljon ideoita ja uusia näkövinkkeleitä omiin treeneihin! 🙂
 

 
Me ollaan tässä nakuteltu koneella hommia koko iltapäivä ja alkuilta. Eevi suuntaa tästä juuri toiselle treenille ja minä jään jatkamaan vielä  läppäri-hommia. Jotenkin tuntuu että kaikki deadlinet paukkuu aina päällekkäin! Ja muutenkin mulla on tulossa semmoinen proggis ensi kuussa, että pitää saada kaikki hoidettua pois alta ennen sitä. Eli hommaahan siis riittää 😀
Huhujen mukaan Suomessakin on tällä viikolla kivat ilmat! Nauttikaahan niistä. Me jatketaan täällä Teittisen kanssa harjoituksia!
Reissua pääset seuraamaan lisää Snapchatin puolella @jannihussi ja @eeviteittinen
 

Kun itselaukaisin on sulle liian nopea