Ihanaa pitsiä, yksityiskohtia ja vintagea!

Kaupallinen yhteistyö: KappAhl
Minäpä teitä tuossa alkuviikosta jo vähän teasasin pienellä asukuvalla, jonka oli napannut KappAhlin sovituskopista. Lupailin tuossa asupostausta blogiin ja nytpä sen teen. Mun snäppi btw jotakuinkin räjähti kyselyistä (kuin myös ig-story), että mistä mekko on ja olihan se pakko paljastaa heti perään mistä semmoisia ihanuuksia saa! Valitettavasti tuo mekko jäi mulla kauppaan, sillä se oli ihan aavistuksen verran iso vyötäröltä ja pituudesta. Kieltämättä kyllä vähän harmitti, mekko oli nimittäin ihan äärimmäisen kaunis! Ja vaikka en ole vastaavaa ”rustiikkista punaista” kauheasti käyttänyt ennen, niin tuntuu että hiusten tummentamisen jälkeen tuo väri oikeastaan sopikin itselle aika hyvin!
 

Mulla ei valitettavasti ollut muuta kuin tämä snäppiin ladattu kuva tästä ihanasta mekosta.

 
Pääsin tutustumaan KappAhlin Vintage-mallistoon, joka on kyllä kertakaikkisesti ihan omaan makuuni. Mä tykkään pitsistä ja kivoista yksityiskohdista. Muutenkin suosin pukeutumisessani tietynlaista ”tyylikkyyttä”. On kiva, että vaatteet istuvat ja ovat  mukavat päällä. Jotenkin myös tuntuu, että mitä vanhemmaksi varttuu, sitä enemmän alkaa nimenomaan panostamaan vielä tuohon mukavuuteen. Vintage-mallisto oli kyllä kertakaikkisen upea ja oli vaikea lähteä kaupasta vain yhden asukokonaisuuden kanssa. Mallistoon kuuluu vaatteiden lisäksi kauniita koruja, huiveja, kenkiä ja laukkuja.
 
Sormukset eivät kuulu Vintage-mallistoon, mutta löytyvät KappAhlin myymälöistä

 
Sormukset 3kpl 9,99€

 
Valitsin mallistosta todella omannäköiseni tamineet. Ja kuten jo aiemmin tuossa sanoin, että hiusten tummentamisen jälkeen moni vaate ja sävy näyttääkin nyt ihan erilaiselta, niin päädyin myös hempeään vanhan roosan väriseen neuleeseen. Mä en ole koskaan ollut suuremmissa määrin (mitä nyt teininä) vaaleanpunaisen ystävä ja mulla ei oikeastaan juurikaan löydy muutamaa yksittäistä treenitoppia lukuunottamatta vaaleanpunaisia vaatteita vaatekaapista. Nyt kuitenkin päätin olla rohkea ja kokeilla vanhan roosan väristä neuletta ja kas! Sehän näyttääkin nyt ihan erilaiselta tällä tukalla! Väri tuntui heti jotenkin omalta ja niinpä neule lähti matkaan.
 
 
Vanhan roosan värinen neule 69,99€

 
Neuleessa on hauskat levenevät trumpetti-hihat

 
Neule on juuri sopiva kesän viileneviin iltoihin

 

 
 
 
 
 
Kesän lämpöä odotellessa, valikoin itselleni myös hyvin istuvat farkkushortsit ja pitsitopin sekä niihin sopivat balleriinat. Farkkushortsien kanssa mä olen tosi skitso. En voi sietää jos pepunkannikat meinaa vilkahdella ja väkisin pyrkiä valoon shortsien alta. Mä en vaan koe sen olevan kovin tyylikästä. Siksi farkkushortseja on vaikea löytää (tai farkkuja ylipäänsä). Nyt kuitenkin löysin Vintage-mallistosta semmoiset, jotka ovat tarpeeksi napakat vyötäröltä, jotteivät nouse korviin kävellessä ja vastaavasti lahkeessa on tarpeeksi pituutta, jotta tyylikkyys säilyy. Mielestäni yksinkertaiseen farkku-alaosaan on kiva yhdistää hempeä pitsinen yläosa. Farkku ja valkoinen pitsi kun vain on ihan pettämätön yhdistelmä! Jossei kaapista löydy mitään muuta päällepantavaa, niin tää on mulla ihan luottoyhdistelmä.
 
Farkku ja valkoinen pitsi toimii aina!

 
 
 
Farkkushortsit 29,99€

 
Pitsitoppi 29,99€

 
Tykkään käyttää chokereita ja nyt etenkin kesää kohti on kiva, että ei aina ole perus musta chokeri kaulassa. Uudessa Vintage-mallistossa oli valitsemani hauskan yksityiskohtia sisältävän chokerin lisäksi todella kaunis valkoinen pitsinen choker ja arvoinkin todella todella pitkään näiden kahden välillä. Päädyin kuitenkin tähän vähän räväkämpään versioon ja ihastuin heti hauskoihin hapsu-yksityiskohtiin ja väreihin.
 
Hapsu choker 9,99€

 
Ballerinat 17,99€

 
Vintage-mallistosta löytyi todella kivasti kesän kauniita asuja, niin juhlaan kuin festareillekin. Mä ainakin jo nään itseni näissä tamineissa tamppaamassa muun festari-kansan joukossa kesähelteillä jätski kourassa! 😀 Ja mikä erityisesti festari-pukeutumisessa on tärkeää, niin se, että vaatteissa on oikeasti kiva olla.
Vintage-mallisto on nyt saatavilla KappAhlin myymälöissä.