Hussin hummus

Satuin tuossa joku aika sitten vahingossa tekemään aikamoisen hyvän mössön, joka oli nyt ihan pakko tulla jakamaan vielä tänne, jos se sattui menemään mun snäpissä ohi. Olin lähdössä tuolloin useammaksi päiväksi Biisonimafian kuvauksiin ja kehittelin kaapista jämiä syömiseksi ennen matkaan lähtöä. Tämmöinen siitä sitten tuli! Täten nimeän tämän Hussin Hummukseksi. 😀
 

 

 
Ainekset:
1 Avocado
1 Limen mehu
Inkivääriä oman maun mukaan
Purkki kikherneitä (230g)
Ripaus suolaa
 

 
Valmistus:
Kuori avocado ja poista kivi. Purista limestä mehu. Kuori inkivääri ja pilko pieniksi paloiksi. Valuta kikherneistä neste pois. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lisää suolaa oman maun mukaan. Tässä sauvasekoitin toimisi hyvin (mulla ei valitettavasti semmoista ole, joten meni käsipelillä muussaamiseksi. Inkivääri jäi vähän isommiksi palasiksi). Tarjoile dippinä vihannesten kanssa tai vaikkapa leivänpäällisenä!