Tatuoinnista eroon

Yhteistyössä: Estetiikka Mansurow
Kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, niin mulla on parhaillaan käynnissä operaatio tatuoinnin poisto. Mulla oli kädessä (tai on vähäsen edelleenkin) latinaksi usko toivo rakkaus, jota koristi aikamoiset kiehkurat ja tribaalit. Ei siinä, se on tehty tosi hienosti ja on ihan sellainen kun silloin aikoinaan 8 vuotta sitten halusin, mutta suoranaisesti ei enää ole ihan mun tyylinen. Muistan kun olisin silloin aikoinaan halunnut ottaa alaselkään isot tribaalit (olivat muodissa silloin), mutta onneksi päädyin sitten vähän pienempään vaihtoehtoon ja käteen alaselän sijaan.. Haha! Muistan kun äiti tuolloin sanoi että usko pois, tulee päivä kun tuo ei ole enää hieno, mutta mitäs se nuori-Janni olisi silloin uskonut. Olinhan mä kuitenkin JO 18 ja ihan aikuinen 😀
Aloin selvitellä ensimmäisen kerran tatskan poistosta joskus vuosi sitten talvella. Mietin kaikkia erilaisia vaihtoehtoja ja mietin jopa, että jos olisin ottanut peitetatskan päälle. Mulla kun ei ole mitään tatuointeja vastaan ja niitä on tosi hienojakin. Kävin sitten silloin Edmontonissa jo selvittelemässä ja juttelemassa eri paikoissa erilaisista poisto-vaihtoehdoista.
 

Estetiikka Mansurow sijaitsee ihan Turun keskustassa

 
Kun asiaa rupesin enemmänkin tutkimaan, kävi hyvinkin selväksi että kyseessä on aikamoinen viidakko. Joissain paikoissa luvattiin tatuointi pois parilla laserointi kerralla ja toisissa paikoissa sanottiin että semmoisiin hoitoihin ei missään nimessä kannata mennä, että siellä polttaa ihonsa. Sitten taas jossain paikoissa kerrottiin, että laser kyllä toimii, mutta se vaatii jopa 10 käyntikertaa. Hintahaarukkakin vaihteli ihan laidasta laitaan muutamasta satasesta tuhansiin dollareihin.
Päätin sitten kuitenkin malttaa mieleni ja odottaa siiheksi, että menen vielä Suomessa selvittelemään asiaa. Suomessa kävin 3:ssa eri paikassa kyselemässä vaihtoehdoista ja jokaisessa paikassa suositeltiin leikkausta. Ja nyt tosiaan ymmärrän miksi. Näin kuvia laseroinnin tuloksista ja ne ei tosiaan ollut aina päätä huimaavia. Hinta-haitari oli Suomessakin aika laaja. Kalleimmaksi hoidoksi osoittautui ”ilmakuplalla” tehtävä toimenpide, jossa ihon alle asennetaan ilmatasku, jota täytetään hiljalleen muutaman viikon välein. Tällöin oma iho venyy ja leikkaus saadaan suoritettua helposti omaa ihoa venyttämällä. Tämä olisi tainnut kustantaa muistaakseni lähemmäs 9000€ siellä vastaanotolla jossa kävin. Sanotaanko, että ihan niin paljon en tästä tatskasta eroon halua, että laittaisin tuommoisen summan rahaa kiinni poistoon 😀
 
Mansurowilla on aina lämmin vastaanotto

 
Kun oli sitten käynyt selväksi, että leikkaus on paras vaihtoehto poistamiselle, sain aika erilaisia ratkaisuja eri tohtoreilta. Osasta tuli heti semmoinen fiilis että hitto tuosta tulee ruma arpi.. Mutta sitten se ratkaisikin hyvin nopeasti sen, mihin paikkaan päädyin menemään. Menin itse Estetiikka Mansurowille, josta sain kaikista miellyttävimmän ehdotuksen, miten poistoa kannattaa lähteä suorittamaan. Myös hinta oli mielestäni kohdallaan. Mulle tuli heti tosi varma olo Furkat Mansurowin ehdotuksesta alkaa poistamaan tatuointia vähän kerrassaan, ilman ahneutta, jolloin lopputuloskin on siisti.
Varasinkin tuon konsultaation jälkeen samantien ajan Furkatille ja ensimmäinen osa multa tuosta leikattiin jo lokakuussa. Sen jälkeen ihon annetaan palautua ja odotetaan, että sen elastisuus palautuu normaaliksi. Leikkauksessa kun otetaan ihosta pala pois ja sen jälkeen ommellaan iho yhteen. Rauhassa pitää ottaa pari viikkoa tikkien vuoksi, mutta normaaliin elämään leikkaus ei kyllä muuten juurikaan vaikuta. Toki riippuu vähän missä tatuointi on. Mulle oli myös tosi tärkeää, että mun neulakammo huomioitiin leikkauksessa. Mä saatan mennä ihan hysteeriseksi esimerkiksi rokotusta ottaessa ja puudutuspiikit on ehkä pahinta mitä tiedän. Kummallakin kerralla mun fobia otettiin huomioon ja kaikki saatiin sujumaan hienosti alusta loppuun.
 
Asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja pelkotilat huomioidaan

 
Mä olisin voinut mennä toiseen leikkaukseen jo aikaisemminkin ihon kimmoisuuden puolesta, mutta mulla vaan ei itselläni ole ollut saumaa mennä töiden ja reissujen takia. Nyt oli kuitenkin hyvä rako ja käytin sen heti hyödykseni. Tämäkin leikkaus sujui ihan super-hyvin ja ainoastaan ensimmäisenä yönä käsi oli vähän kipeä. Särkylääkkeitä söin vain leikkauksen jälkeen loppuillan ja seuraavan päivän. Sen jälkeen mua ei ole sattunut enää yhtään. Sain käteen ”lastan” jota pidän nukkuessa ja jos olen liikkeellä. Se on ihan vain sen takia, että en riehuisi kädellä, koska helposti unohtuu että nyt ei saisi ihan kauheasti riehua.. 😀 Mulla operaatio tehtiin siis tiistaina ja olin jo keskiviikkona ihan normaalisti paliksissa ja duunissa. Eilen torstaina kävin jo käppäilemässä ja tänään kevyesti kävelemässä portaita. Likkua siis voi, kunhan välttää hikoilua tikkien takia.
Mulla ei valitettavasti ole kuvia näyttää kädestä, koska tää on sen verran hyvin teipattu. Mä laittelen kuvia sitten tulemaan jahka saan teipit ja tikit pois. Voin kyllä täydestä sydämestäni suositella Estetiikka Mansurowia. Mulla on siinäkin mielessä tärkeää, että jälki on esteettistä ja kaunista, koska toki myös ulkonäölläni töitä teen. Siksi olin tarkka poisto-operaation suhteen ja kävin monessa paikassa ottamassa asiasta selvää, ennenkuin löin lopullista päätöstäni lukkoon.
 
Olen käynyt Mansurowilla myös Hydra Facial hoidossa. Heiltä löytyy ammattitaitoiset kosmetologit.