Sunday mood

Sunnuntait ovat ehkä viikon ihanimpia päiviä. Etenkin sellaiset sunnuntait, kun aamulla ei ole mihinkään kiire ja saa aivan kaikessa rauhassa nauttia aamiaista ja lorvia vaikka yökkärissä koko päivän jos siltä tuntuu. Hitaat sunnuntait jotenkin ovat semmoinen viimeinen silaus ennen alkavaa uutta viikkoa ja silloin ehtii vielä ladata viimeiset akut viikon jälkeen.
Olen monesti ennenkin sanonut, että rakastan aamuja ja aamupaloja. Mä voin väsäillä herkku-aamiaista vaikka tunti tolkulla, jos siihen on mahdollisuus. Joskus semmoinen mahdollisuus tosiaan tarjoutuu ja vieläpä ihanien ystävien kanssa! Ne aamut ja hetket ovat korvaamattomia.
 

 

 

 
Mä oon oppinut elämään hetkessä ja nauttimaan elämän pienistä asioista. Totta kai välillä se hetkessä oleminenkin meinaa unohtua kiireen keskellä, mutta onneksi siihen pääsee aina palaamaan kun  vaan muistaa välillä pysähtyä.
Näissä sunnuntaissa on kyllä jotain ihan omaa taikaansa. Jotenkin sitä alkaa helposti miettimään aika diippejäkin juttuja. Ehkäpä juuri sen takia, kun on aikaa. Harvemmin sitä arki-iltoina tulee mietittyä elämää ja syntejä syviä. Ja vaikka ei aina ihan niin diippejäkään juttuja pohtisi, niin kyllä näissä päivissä mulle ainakin on semmoinen ihan omanlaisensa harmonia.
Olen alkanut jo innolla miettimään tulevaa vappua ja vappu-brunssia, jonka tarjoan ystävilleni. Vielä on vähän hakusessa, lähteekö homma ihan lapasesta perinteisineen herkkuineen päivineen vai pitäisikö tänä vuonna ottaakin vähän kevyempi ja terveellisempi linja tarjottavien suhteen… Se jää vielä nähtäväksi, mutta ylilyönti siitä joka tapauksessa takuulla tulee. Kuten jokaikinen vuosi tähänkin saakka kun olen brunssin järjestänyt 😀
Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille. <3 Mä pistän tässä hiljalleen kamat läjään ja lähden Harrin kanssa köröttelemään kohti Punkaharjua, jossa kuvataan ensi viikolla Biisonimafiaan uusia sketsejä. Adioooos!