Reissussa rähjääntyy

Huhheijaa ja terveisiä HELSINGISTÄ. Tämä likka meinaan on juuri rantautunut takaisin kotiin pidemmän reissu jakson jälkeen. Nyt voin rehellisesti sanoa että oon aika loppu. Tulin tänään aamulla Marbellasta kuvausreissulta, jonne olin lähtenyt suoraan Leviltä. Leville puolestaan lähdettiin huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna kuvaamaan Tehtävä Lapissa -nimistä ohjelmaa. Sieltä rantauduin kotiin muutamaksi tunniksi ja lähdin takaisin kentälle Marbellan reissua varten.
Kerron enemmän ja paremmin reissuista ihan omissa postauksissa, mutta valotan tähän vähän mikä oikein on ollut homman nimi missäkin. Tehtävä Lapissa ohjelmasta en sen enempää voi vielä kertoa, muutakuin että nimensä mukaisesti joukko ihmisiä suoritti tehtäviä lapissa. Tehtävät olivatkin kyllä kaikkea maan ja taivaan väliltä ja sain omaan plakkariin (uskon että ihan jokainen muukin meidän poppoosta sai! :D) semmoisia kokemuksia ja muistoja, että tämmöisiä ei varmasti toiste enää tule vastaan oman elämän aikana, tai ainakaan ihan heti. Oon niin kiitollinen että sain olla mukana ja osa tota porukkaa, sain reissusta uusia sydänystäviä ja suhteet entisiin ystäviin senkuin syventyivät.
 

Heidi, Hussi, Jutta, Markus, Lotta, Toni, Hannes, Marko

 
Ohjelmassa meitä oli mukana lisäkseni Lotta Näkyvä, Jutta Gustafsberg, Heidi Suomi, Hannes Hyvönen, Markus Pöyhönen, Toni Nieminen ja Marko ”Signmark” Vuoriheimo. Ja voi veljet mitä tyyppejä! Me tultiin ihan älyttömän hyvin juttuun ja meistä hitsautui yhteen todella nopeasti tiivis porukka. Ja mikä parasta, ollaan lyöty jo re-union päivä lukkoon niin että koko kööri on taas kasassa! Tehtävä Lapissa ohjelma starttaa syksyllä Foxilta.
 

 
Marbellaan puolestaan lähdettiin kuvaamaan yhdessä Petteri Peltosen kanssa, jonka kanssa olen tehnyt jo parin vuoden ajan yhteistyötä. Petteri on mm. kuvannu Girl like me -kuvat (minun ja Lotta Näkyvän koulukamppis pari vuotta takaperin) sekä viime vuoden fitnessmalli kiertueen. Marbellassa vietimme pääsiäisen, eli torstaista tähän aamuun. Kuten arvata saattaa, viime yönä unet jäivät todella vähäisiksi matkustamisen vuoksi ja nyt on olo sen mukainen. Ihan töttöröö!
Marbellassa kuvasimme omia settejä, sekä Rip Curlin tuotteita. Vedettiin aika intensiivisellä kuvaustahdilla, joka päivä kuvattiin ja keskimäärin n. 8h. Kyllä se siis ihan työstä kävi, vaikkakin aika hemmetin mukavasta semmoisesta 😀 Saatiin ihan älyttömän siistejä kuvia ja vaikka kuinka monta erilaista settiä eri lokaatioissa. Kävimme mm. Rondassa, Puerto Banuksella ja Tarifassa.
 
Amppari hätyytteli meidän kuvauksia

 
 
Onneksi me ei tehty Petteri kanssa hommia naama irvessä 😀

Olen täällä koittanut apinanraivolla saada kämppää ojennukseen. Mulla oli jäänyt kaikki ihan hujanhajan jo Levin reissun jälkeen, koska kävin kirjaimellisesti vain nukkumassa kotona ja vaihtamassa tavarat laukkuun. Onneksi jaksoin skarpata heti kotiinpäästyä ja nyt alkaakin olla tavarat jo paikoillaan, pyykit pesty ja muutenkin siivottu. Kyllä siististä kodista aina vaan tulee hyvä mieli, ei siitä pääse yli eikä ympäri!
Huomenna kirjoittelen erilaisista venytystekniikoista postausta ja sen jälkeen paneudutaan sitten näihin reissuihin. Aurinkoista tiistai-iltaa kaikille <3
Ps. NHLWAMin ensimmäinen jakso on ulkona nyt! Putcolan ja J-Manin seikkailut saavat jatkoa… 😀 Ensimmäisen jakson pääset katsomaan täältä.