Tätä herkkua voi syödä vaikka joka päivä hyvällä omallatunnolla

Ja sehän on tietenkin banaaniletut! Siis nam! Banskuletut on ihan ehdottomasti yksi mun suurimmista herkuista mitä tiedän. Ne on helppo tehdä ja niissä on hyvät ravintoarvot. Välillä tulee ihan semmoinen olo että onko näitä oikeasti ”lupa” syödä monta kertaa viikossa, koska ovat niin hyviä ja silti maistuvat ihan  ”oikealle” herkulle 😀
Näihin banskuletteuihin käytin 6:tta raaka-ainetta. Kaikkea näistä voi miksailla ihan oman mielen ja maun mukaan, lisätä jotain tai ottaa jotain pois. Vinkkinä vielä sekin, että mitä kypsempiä banaaneja, sitä makeampia letut. 😉
 

 

 

 
Banskuletut (n. 6kpl)
Ainekset:
4 munan valkuaista
2 munaa
2 isoa banaania (mulla oli tässä 3 pienempää)
Ripaus kanelia
1 tl Banaanijauhetta
1 tl Kookossokeria
1/2 tl Leivinjauhetta
 
Kookosöljyä paistamiseen
 

 

 

 

 

 
Päälle:
Mansikoita
Pensasmustikoita
Agavesiirappia
Maapähkinävoita
 
Valmistus:
Sekoita lettuainekset blenderissä. Paista kookosöljyssä lettujen tavoin kullanruskeiksi. Tarjoile marjojen, agavesiirapin ja maapähkinävoin kanssa. Nauti!