Terveellinen ja herkullinen aamiainen

Ihan ennen kuin päästään itse aiheeseen eli herkku aamupalaan, niin haluan kiittää teitä ihan jokaista kaikesta palautteesta mitä olen saanut! Mä en ehdi millään kaikkiin vastata, postia meinaan tuli sen verran viime postauksesta. Kiitos siis! Ja kiitos myös niistä palautteista, joissa ette olleet samaa mieltä kanssani (siis niille ketkä antoi palautteen silti rakentavasti), minusta on hieno lukea erilaisia ajatuksia ja haastaa omaa ajatusmallia myös eri tavalla ja eri näkökulmista.
Pienen tarkennusksen haluan vielä edelliseen tekstiin viitaten tehdä. Taroitukseni ei missään nimessä ollut hakea ”sympatiaa” kommenttien varjossa, joita olen itse saanut. Tarkoitukseni oli nostaa esille naisten saamaa palautetta, ulkonäön perusteella vedettyjä ennakkoluuloja ja some kiusaamista. Käytin siis esimerkkinä muutamaa itse saamaani kommenttia ja esimerkiksi Serena Williamsin ja Maria Veitolan tapausta. Eli se syvin ajatus koko tekstin takana, minkä halusin tuoda esille on se, että olisi hienoa jos ajattelu ja arvostus siirtyisi ulkokuoren sijaan johonkin syvemmälle ja merkittävämpiin asioihin, ominaisuuksiin ja taitoihin.
No anycase siirrytäänpäs sitten itse siihen aiheeseen, johon tämä postaus keskittyy. 😀 Mä olin eilen testaamassa uutta aamupala paikkaa Punavuoressa yhdessä ihanien Idealistan naisten Inka I:n ja Char And The Cityn Caritan kanssa. Paikka oli siis Healthinki Tehtaankatu 13:ssa. Paikka oli ihanan pieni ja jotenkin tosi fresh. Ravintolassa oli myös isot ikkunat joten lunnonvaloa tuli paljon, mikä on ainakin mulle tosi tärkeetä aamuisin.
 

 
Mulla aamupala on heittämällä päivän tärkein ateria. Mä rakastan aamuja yli kaiken ja oon ihan edottomasti enemmän aamu-ihmisiä kuin iltakukkuja. Aamupala on mulle tosi pyhä asia muutenkin. Mieluummin herään aikaisin ja vaikka 30min ekstra-aikaisin ihan vaan sen takia, että saan nauttia aamupuuroni ja -kahvini rauhassa. Vaikka olenkin syönyt kotosalla ollessani puuroa joka aamu varmaan viimeiset 5 vuotta, niin toisinaan on ihan hauska käydä kokeilemassa erilaisiakin vaihtoehtoja.
Healthinki oli siis uusi tuttavuus minulle. Oli ihanaa että vaihtoehtoina oli niin monen montaa erilaista smoothieta, smoothiebowlia, munakasta ja toastia. Oli gluteenitonta ja normaalia, vihersmoothieta ja smoothieta marjoilla. Juuri siis semmoisia juttuja, joita mä tykkään syödä, jos tarjolla ei ole puuroa. Ja onhan se nyt vaan niin, että sen kerran kun menee muualle syömään niin sitten on ihan kiva syödä jotain muuta kuin sitä kaurapuuroa 😀
 

 

 

 
Vaikka aamupala olikin aivan älyttömän herkullinen ja miljöö ihan omaan makuun, niin kyllä sen aamupalan silti kuitenkin kruunasi seura. Carita ja Inka ovat aivan mielettömän ihania tyyppejä kumpainenkin ja heihin olen tutustunut Idealistan kautta. Heistä kummastakin huokuu semmoinen hyvä fiilis ja aitous. Ihanan vahvoja ja inspiroivia naisia kerta kaikkiaan!
Healthinki on siis ihana pieni paikka, josta saa terveellistä, mutta maukasta aamupalaa (myös lounasta ja kahvilan perusjuttuja) ja vaihtoehtoina on valittavissa monia vaihtoehtoja. Palvelu oli myös hyvin ystävällistä ja ripeää. Tykkäsin tosi paljon ja varmana menen vielä uudelleenkin!
Onko teillä jotain omia lemppari aamiaispaikkoja? Laittakaa kommentteja, olisi kiva kuulla missä te käytte! 🙂 Mäkin oon vielä niin tuore Helsinkiläinen, että kaikkia hyviä paikkoja en tiedäkään! Rentoa tiistai-iltaa <3