10 asiaa, joita tulee reissussa eniten ikävä

Niin sitä vaan pari viikkoa mennä pyörähti ja Spartan Bootcamp saatiin kunnialla päätökseen. Mä kirjoitan ensi viikolla kunnon koosteen reissusta, sillä nyt haluan heti kirjoittaa fiiliksiä siitä, mitä on ollut ihan järjetön ikävä Suomessa.
 
1.Harri. Harri on tietysti ollut mulla paljon mielessä reissussa ja kova ikävä pientä hännän heiluttajaa. <3 Onneksi on olemassa puhelin ja olenkin saanut Harpasta kuvia reissun päällä.
 

 
2. Oma sänky. Ihan sama missä päin on reissussa, mutta kyllä hotelleissa vaan tulee ikävä omaa sänkyä ja tyynyä. Mun sänky on suunniteltu Unikulmalla juuri mulle sopivaksi ja se mukailee mun vartalon jokaista kohtaa juuri oikealla tavalla. Mä oon myös tosi nirso tyynyjen suhteen ja hotelleissa tyynyt on usein ihan liian korkeita mun makuun.
 

 

 
3.Puuro. Kyllä se vaan on niin, että aamu ilman puuroa ei ole aamu eikä mikään 😀 Mä oon niin tottunut syömään puuron joka aamu, että kun tarjolla hotelli aamupalalla oli usein nuudeleita ja kanaa, niin tuo puuro on enemmän kuin tervetullut paluu omaan arkeen.
 

 
4.Kahvi. Thaikuissa kunnon kahvi oli ihan kiven alla. Kyllä nyt meinaan omat sumpit maistuu paremmin kuin hyvin!
 

 
5.Raikas ilma. Vaikka lämmössä on kiva käydä pyörähtämässä, niin kyllä tuo kostea ja lämmin ilma jossain vaiheessa alkaa piisaamaan. Suomeen päästyä oli niin vapauttava tunne vetää keuhkot täyteen raitista ilmaa (erityisesti Bangkokin saasteisen ilman jälkeen!).
 
6.Iho. Monet aina puhuu, että ihon kunto paranee reissussa ja auringossa. No mulla meni kyllä ihan päinvastoin. Mulla ei oo ikinä ollut iho niin huonossa kunnossa kuin nyt. Mulla on ihan kaameita paiseita selässä, hikinäppylää, aurinkoihottumaa ja kasvoihin tullut finnejä aurinkorasvan ja hikoilun yhdistelmästä, jäätävistä moskiton puremista puhumattakaan! Josko tää tästä rauhoittuis nyt taas kotosalla… 😀
 
 

 

 
7.Spinning. Vaikka reissussa vedettiin ihan mielettömiä treenejä ja oli aivan ihanaa vaihtelua päästä reenaamaan rannalle, niin kyllä sitä omaa suosikkia vaan on ollut järjetön ikävä!
 

 
8.Vesi. Ihan parhautta kun ei tartte enää selkä notkolla raahata vettä kaupasta vaan senku suihkii hanasta lasiin!
 
9.Suihku. Suhkussa on ihan luksusta käydä kun vesi tulee kunnon paineella, eikä liruttaen ja koko ajan ei tarvitse pelata että meneekö vettä suuhun.
 
10.Puhtaat pyykit. Puhtaiden pyykkien tuoksu on vaan yksinkertaisesti jotain niin mahtavaa. Onneksi aloitin pyykinpesun eilen heti kotiin päästyäni, enää ei oo paljoa jäljellä!
 
 

 
Huomenna laitan tänne yhden näppärän niksin, jonka opin reissussa! Tuuhan kurkkimaan, olisitko sä osannut tehdä jutun oikein..? 😉