Beach -treenit on point!

Oikeinoikein lämpimät terveiset täältä Hua Hinin auringon alta! Heti kättelyyn todettakoon, että täällä on kohtalaisen hidas netti, joten katsotaan minkä verran saan kuvia tähän ladattua ilman että menee ikä ja terveys 😀
Täällä mennään siis tosiaan Spartanin Thailand Bootcampilla yhdessä ryhmä rämän kanssa. Toisin sanoen, tää on mulle siis duunimatka, vaikka rehellisyyden nimissä se tuppaa tässä aika hätäseen aina unohtumaan 😀 Kyllä mä niin nautin olostani täällä voi hitsiläinen! Spartanin oma Antti Nurmi on täällä kuitenkin siis pääjehuna ja mä heitän sitten oman lusikkani soppaan omalla osaamisellani aina väliin.
 

MEIDÄN TIIMI!!!

 
Täällä bootcampilla treenataan siis kahdesti päivässä, josta mä hoidan aamutreenit ja Antti piiskaa meitä iltaisin. Pakko kyllä myöntää, että Antti ei päästä täällä ketään helpolla! 😀 Allekirjoittaneellakin alkaa pikkuisen jo lihakset tuntua siltä, että jotain on tehty. Ollaan nyt tähän mennessä vedetty siis 4 treeniä, kaikki niistä beachilla. On kyllä niin ihanaa päästä käyttämäään omaa kehoa treeneissä, nyt kun olen taas jonkin verran käynyt Suomessa salilla. Kyllä mä kuitenkin joudun kallistumaan oman kehon treeneihin, jos pitäisi valita puntin ja kp-treenien väliltä. Vaikka nyt on kyllä ihan hyvä sali-draivikin ollut päällä viime viikot. 🙂 Mutta onneksi ei tarvitse valita! 😀
 
Ensimmäisen päivän aamujumppaa

 
Beachilla on ihana treenata aamuisin

 
Sprintit hiekalla on erittäin tehokkaita

 
Ihana Piia venytyksessä 🙂

 
Me tultiin Thaikkuihin Antin kanssa jo maanantaina, muu treeniryhmä vasta tiistaina. Oltiin ma-ti välinen yö Bangkokissa, johon lennot sekä meillä että muulla porukalla tuli. Oli kiva käydä tutustumassa myös vähän Bangkokin elämään, joka oli kyllä kieltämättä aikamoisen hektistä omaan makuun. Wikipedia tiesi kertoa, että vuonna 2010 Bangkokissa asui n. 8,3 miljoonaa ihmistä, joidenkin arvioiden mukaan luku on tällä hetkellä 15 miljoonaa. Että kyllähän siinä yhteen kaupunkiin muutaman kerran Suomen väkiluku mahtuisi, haha! 😀
 
One night in Bangkok

 
Toisen päivän aamutreeneissä oli leikkimielinen viesti…

 
….Joka ei yllättäen ollutkaan enää kovin leikkimielinen 😀 😀 Haha!

 
Aamusta heti vetreäksi!

 
Tuolissa 🙂

 
 
 
Tänään vedin meille aamulla vähän iisimmän treenin. Pelailitiin mm. polttopalloa ja viestiä ja joogattiin. Illalla onkin sitten taas Antin vuoro ja sen jälkeen lähdemme porukalla katsomaan thainyrkkeilyä. Ihan super siistiä!! Mä oon kerran käynyt Suomessa Porvoossa katsomassa, tai no sielläkin olin tapahtumassa juontajana, mutta pääsin kuitenkin kosketuksiin lajin kanssa. Täällä onkin kuulema vähän kovempaa settiä tulossa mm. suojien osalta. Niin hienoa päästä näkemään tämän maan kansallisurheilua paikan päältä! Tiedä vaikka sitä itseki innostuisi… 😀
Nyt mä alan tästä suuntaamaan kuitenkin aurinkorasvauksen kautta poolille pariksi tunniksi. Matkaa pääsen seuraamaan mun snäpissä @jannihussi ja samalla nimellä myös instagramista. Ihanaa perjantaiaamua Suomeen <3
Ps. Heinäkuussa tulossa uusi bootcamp! Infoan tästä myöhemmin lisää. 🙂
 
Tää on vaan niin siistiä! Hyviä treenejä, hyvää ruokaa ja mahtava porukka!

 
Treenien välissä voi ottaa chilliä 🙂