Miten saada kaunis hehku iholle edullisesti?

Kaupallisessa yhteistyössä: Nivea
Kevät tekee taas tuloaan Suomessa vauhdilla, mikä tarkoittaa että hiljalleen myös aurinko ja UV-säteily alkaa jälleen voimistua. Siksi olisikin ihan äärimmäisen tärkeää muistaa taas tarkistaa niistä omista ihonhoitotuotteista suojakertoimet. Runsas UV-säteilylle altistuminen kun tunnetusti vanhettaa ihoa ja sitä meistä ei varmaan kukaan tieten tahtoen halua 😉
Mä sain testiini läjän Nivea -tuotteita. Nivea on varmasti suurimmalle osalle meistä tuttu merkki, sillä tuotteita on helposti saatavilla esimerkiksi päivittäistavarakaupoissa. Olen käyttänyt jo pitkään itsekin useita Nivean ihonhoitotuotteita kokovartalorasvasta puhdistusgeeleihin. Nyt kuitenkin mulla on aika lyömätön kasvojenhoito -setti ollut käytössä tässä parin viikon ajan. Nivean tuotteissa ehdottoman suuri plussa on mun mielestä hinta-laatusuhde, näitä tuotteita kestää lompakkokin 🙂
Vaikka ihonhoito -postaus pitäisi varmaan kaiken järjen mukaan aloittaa kronologisessa järjestyksessä kuorinnasta ja puhdistuksesta, niin mun pitää nyt kuitenkin ihan ensimmäisenä nostaa esille mun suosikki näistä testissä olleista tuotteista. Mä oon joskus jo kertonutkin, että mulla on todella kuiva ja punoittava iho. Käytännössä katsoen, olen luottanut aina hyvään meikkivoiteeseen, jolla punaisuuden saa piiloon. Mua joskus kuitenkin vähän tökkiin se, kuinka ”meikatulta” iho näyttää esim. arkena meikkivoiteen alta ja olen koittanut etsiä hyvää kevyempää vaihtoehtoa paksulle meikkivoiteelle. Ja nyt rukouksiini on vastattu, sillä Nivean Cellular Perfect Skin päivävoide on mun iholleni just eikä melkein! Mä voisin oikeasti hypettää tätä tuotetta ihan maasta taivaisiin, tää on suorastaan nerokas voide!
 

Aloita ihonhoito ihon puhdistuksesta

 
Kevyt puhdistusmaito ei kuivata ihoa niin paljon kuin esimerkiksi geelipuhdistukset

 
Kun ensimmäisen kerran levitin kasvoille Perfect Skin voidetta, en oikeastaan ajatellut sen juurikaan tekevän muuta kuin kosteuttavan. Pakkauksessa kyllä luvattiin että päivävoide jättää iholle nuorekkaan hehkun ja täydellisen ihosävyn ilman meikkiä, mutta mä jotenkin sitten vain olin ajatellut, että kyseessä olisi ihan perinteinen päivävoide. Mulla on aina tapana heti herättyä mennä pesemään naama ja sen jälkeen lähden koiran kanssa ulos. No, olin sitten levittänyt voidetta nassuun ja lähdimme Harrin kanssa aamu-käpöttelylle. Normaalisti kun tulen ilman meikkiä ulkoa takaisin sisälle mun posket ja nenänpää ovat aikamoisen punakat. Satuin sitten siinä vilkaisemaan itseäni ohimennen eteisen peilistä ulkoilun jälkeen ja jouduin oikein pysähtymään, että ”kuin hitossa mä näytän näin hyvältä heti lenkin jälkeen?!” 😀 Haha! Mä oikeesti säntäsin vessanpeilin eteen parempaan valoon ja rupesin tarkastelemaan tilannetta lähemmin. Mun posket ja nenä olivat tasaisen väriset ja iho ihan oikeasti hehkui. Mulla meni hetki ennenkuin osasin yhdistää että täähän on mun uuden päivävoiteen ansiota, mutta kun sen hiffasin, ymmärsin että paluuta ei enää ole.
Mä en haluaisi, että tää kuulostaa nyt liian ”kaupalliselta” mainostukselta, vaikka toki tämä onkin kaupallinen postaus. Ja tällaisissa asioissa haluan olla avoin ja rehellinen. Mutta ihan oikeasti, jos kenelläkään on samantyylisiä ”ongelmia” ihon epätasaisuuden kanssa ja kaipaat jotain kevyttä ihon tasoittajaa ilman paksua meikkivoide kerrosta niin tätä tuotetta voin kyllä käsi sydämellä suositella. Kaiken muun hyvän lisäksi päivävoide sisältää SPF15, eli iho on myös suojattu UV-säteilyltä.
 
 
Puhdistuksen jälkeen iho on hyvä pyyhkiä kasvovedellä

 
Kasvovesi jättää kasvojen ihon ihanan raikkaaksi

 
No mihin tämä ihon tasoittuminen sitten oikein perustuu? Näissä Nivean Perfect Skin -sarjan tuotteissa on Luminicinol -niminen ainesosa, joka tasapainoittaa ihosoluissa tapahtuvaa ylimääräistä tumman pigmentin muodostumista. Toisin sanoen nämä ennaltaehkäisevät ja vaalentavat myös jonkin verran jo syntyneitä maksaläiskiä ja muita ihon tummentumia. Sama efekti toimii myös, jos iho punoittaa, kuten minulla. Iho on kauniin tasainen heti levityksen jälkeen.
Sitten päästään itse ihonhoitoon kun olen saanut purkaa sydämeltäni tämän UPK:n. Nyt moni siellä miettii että mikä hiton UPK, joten kerrottakoon, että UPK on yhtä kuin uusi paras kaveri. 😀 Mä en enää lähde mihinkään reissuun ilman tätä tuubia <3 Ja nyt Hussi taas skarppaa ja päästään itse asiaan 😀 Eli! Ihonhoitohan olisi hyvä aloittaa puhdistuksella. Mulla tulee työnpuolesta käytettyä paljon meikkiä ja erityisesti kuvausmeikit on toisinaan (lue: aina) todella raskaita. Niinpä ihonpuhdistus ja siitä huolehtiminen korostuu entisestään. Kuivalle iholle sopii hyvin esimerkiksi geelipuhdistusta miedompi puhdistusmaito. Nivean puhdistusmaidossa on miellyttävä pehmeä koostumus ja Nivean tuotteille ominainen raikas tuoksu. Puhdistusmaito ei kuivata ihoa niin paljon, kuin esimerkiksi edellämainitsemani geelit, joten se sopii hyvin herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle.
 
Puhdistuksen jälkeen iho kosteutetaan

 
Mun uusi paras kaveri <3

 
En tiedä kuinka moni teistä käyttää kasvovettä perinteisen puhdistajan lisäksi, mutta jos et vielä käytä, niin suosittelen erittäin lämpimästi ottamaan kasvoveden lisäksi päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Ihan vaikka testinä voi joskus kokeilla, kuinka paljon meikkiä iholta irtoaa vielä kasvopesun jälkeenkin. Saatat yllättyä. Erityisesti edustus- ja kuvauspäivien jälkeen, jolloin meikkiä on ollut runsaammin, mä joudun pyyhkimään kasvot kasvovedellä useaan kertaan, ennenkuin vanulappuun ei enää tartu meikkiä. Mä koin itse herätyksen tähän kasvovesi aspektiin vasta pari vuotta takaperin.. Voikun olisin hiffanut sen jo heti kun olen meikkiä alkanut käyttämään!
Kun iho on puhdistettu huolellisesti, niin sitten koittaa aika kosteutuksen. Kuivan ihoni vuoksi tykkään, että yövoiteeni saa olla selkeästi tujumpi ja kosteuttavampi. Olen käyttänyt nyt Cellular Perfect Skin overnight seerumia yövoiteen alla, jolloin olen saanut hyvän ja erittäin kosteuttavan kombon aikaan. Aamulla iho on ihanan leväänneen ja kosteutetun näköinen. Ja niinkuin on sanottu, että ikä ei tule yksin ja iän tuomat muutokset alkavat näkyä myös ihossa. Mä täytän tänä vuonna 26 ja olen huomannut että iho reagoi entistä herkemmin esimerkiksi huonosti nukuttuihin öihin ja stressiin. Olen joutunut myöntämään, että edes minä en ole kuolematon. Haluankin siis tehdä itse kaiken voitavani, että ihoni pysyisi nuorekkaana mahdollisimman pitkään ja siksi magnoliauutetta sisältävät tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto meille kaikille, jotka haluamme nopeuttaa ihosolujemme uusiutumista.  Siksi ei ole yhtään liian aikaista aloittaa anti-age tuotteiden käyttöä jo tässä vaiheessa.
 
SIlmänympärysvoide auttaa kosteuttamaan herkkää ja ohutta silmän alueen ihoa

 
Meistä kaikki on varmaan joskus törmännyt siihen, että tuntuu kuin edes kilokaupalla hölvätty rasva ei meinaa kosteuttaa ihoa toivotulla tavalla. Ihon kuorinta olisi tällöin ajankohtaista. Jos ihon pinnalla on paljon kuollutta ihosolukka, ei myöskään kosteusvoide pääse imeytymään ihoon. Ja vinkkinä kaikille kanssasisarille, ketkä kamppailevat Saharan kuivien käsien kanssa, että myös käsiä kannattaa kuoria silloin tällöin ennen käsirasvan levittämistä. 😉 Herkkäihoisille suosittelen erittäin, erittäin hellävaraista kasvojen kuorintaa. Välttämättä rakeita sisältävät kuorinnat eivät ole parhaimpia juuri meille, mutta esimerkiksi kaulan ja dekolteen ihoa uskallan itse kevyesti kuoria myös rakeisilla tuotteilla.
Sitten on vielä erikseen herkkä silmänympärys iho, joka reagoi herkästi ja voimakkaasti eriaisiin muutoksii. Näitä voi olla esimerkiksi huono nestetasapaino, vähäiset yöunet, suolainen ruokavalio, stressi, alkoholin käyttö… Ja jos silmänaluset ovat aivan turvoksissa ja tummat, niin se ikävä kyllä vaikuttaa aika paljon koko olemukseen, eikä välttämättä sillä kaikista imartelevimmalla tavalla. Nivean saman Cellular Perfect Skin -sarjan silmänympärysvoiteella saa pikaisen pelastuksen vaikkapa siihen viime yön venähtäneeseen tyttöjen iltaan. Se laskee turvotusta ja sen sisältämä valohohde pigmentti antaa samankaltaisen efektin kuin valokynä, mutta kevyemmin. Eli sopii oivasti juurikin siihen omaan tavoitteeseen saada iho näyttämään ”vähemmän meikatulta”.
 
 
 
Heleän ihon salaisuus on hyvän puhdistuksen ja terveellisten elämäntapojen kombo.

 
Nivea tuotteet löytyvät päivittäistavarakaupoista

 
Vaikka ulkoinen ihonhoito on tärkeää mikäli tavoitteena on kaunis ja hehkuva iho, niin en silti unohtaisi elämäntapojen merkitystä. Valitettavasti elämäntapamme näkyvät suoraan iholla. Mä huomaan esimerkiksi stressin aiheuttavan mulle ihan ihmeellisiä näppylöitä naamaan. Stressi usein korreloi myös unenlaadun kanssa, joten silmänympärykset muistuttavat toisinaan stressaavimpina aikoina erehdyttävästi mantsan tunneilta tutuiksi tulleita mustia aukkoja.  Niinpä riittävä ja laadukas uni on yksi kauniin ihon suurimpia salaisuuksia. Ihon hehkua vähentävät myös esimerkiksi runsas kofeiinin käyttö, alkoholi, suolainen ruokavalio ja liian vähäinen veden juonti. Iho on siis sun välitön palaute myös omista elintavoista. 🙂
Nivealla on nyt menossa keräilykampanja, johon pääset tutustumaan tarkemmin tästä linkistä. Ostettuasi 5 Nivea tuotetta saat valita yhden tuotteen kaupan päälle Nivean suosituimmista tuotteista. Tarjous on voimassa 15.3 saakka.