Reissu kutsuu!

Sunnuntai on ainakin Helsingissä päin alkanut hyvin aurinkoisesti. Mua ihan harmittaa että olen joutunut istumaan koko aamun ja aamupäivän tässä koneella hommissa, kohta on varmaan pakko antaa periksi ja käydä pienellä happihyppelyllä! Tulee ihan huono omatunto aina jos menee näin kaunis päivä ”hukkaan”.
Huomenna lähden metsästämään vähän lisää aurinkoa ja siihen päälle vielä lämpöäkin. Huomenna alkaa matkan teko nimittäin Thaikkuihin ja Hua Hiniin, jonne menen ohjaamaan Spartanin treenileiriä yhdessä Antti Nurmen kanssa. Tulee kyllä niin siisti reissu, etten malttaisi odottaa! Treenejä vedetään pari kertaa päivässä ja muuten päästäänkin naatiskelemaan valohoidosta. Tulee kyllä tarpeeseen! 😀
 

Antin kanssa kuvattiin keskiviikkona hänen dokkariin matskua. Huomenna lähdetään sitte reissuun, whoopwhoop!

 
Janni X Zero Point tulossa myöhemmin… 😉

 
Zero Pointin kanssa kuvattiin maanantaina

 
Mä en ole vielä aloittanut pakkaamista ollenkaan. Sen verran oon kuitenkin jo saanut aikaan, että nostin matkalaukun sisälle tuolta parvekkeelta, haha! Eli ainakin ajatustyö pakkaamisen suhteen on aloitettu. Mä luulen että aika kevyellä varustuksella saa lähteä, nopealla vilkaisulla Hua Hinin säähän näyttäisi tommosta 37-38 lämpöä… Auts! 😀 Voi tulla aika hikisiä treenejä!
Eilen tuli viesti Finnairilta, että siellä on lakko-hommat huomenna sotkemassa liikennettä. Täytyy toivoa että matkalaukku pääsee kuitenkin mukaan ja että lentoja ei ole peruttu. Mä en tiedä onko mulla joku huono matkustus-karma, kun tuntuu että aina on jotain häikkää jossain kun lähden reissuun. Milloin on myrskyä, milloin on kone hajonnut tai nyt sitten lakko sotkee liikennettä.. Että tervetuloa vaan reissaamaan mun kanssa haha 😀 Pidän nyt kuitenkin sormet ristissä että kaikki menisi hyvin huomenna.
 
Salon Klipsin kuvauksissa ihana ja rakkaan Lotan kanssa <3

 
Cosmopolitanin kuvaukset

 
Melkein pystyy hetken olemaan normaalisti.. 😀

 
Mun ensimmäinen Cosmon kolumni tulossa seuraavaan lehteen!

 
Työryhmä vauhdissa..

 
Ehditiin käydä tyttöjen kanssa myös vähän vapaalla viikonlopun aikana <3 Ihanaa maailman parannusta ja hyvää ruokaa!

 
Tää viikko on ollut tosi kuvauspainotteinen. Kuvauksia on nopean laskun mukaan tullut 4 kappaletta ja tänään vielä viidennet. Mulla peruuntuikin vielä yhdet kuvaukset perjantailta, mikä oli oikeastaan ihan hyvä niin ehdin hoitaa muita juttuja, jotka olisi muuten menneet taas late night -työskentelyksi. Kuvaukset siis jatkuu tänään  Kaikki vastaan 1 ohjelman merkeissä klo 20 Nelosella, tuuhan taajuuksille silloin!
Nyt mä kuitenkin jatkan vähän hommia täällä kotosalla, ennen kuin alan siirtyä studiolle. Jos vaikka sen verran tuo pakkaus-projekti tässä etenisi että saisin edes muutaman rätin heitettyä mukaan matkaan 😀 Ihanaa ja pirteää sunnuntain jatkoa kaikille! <3