Nopea ja herkullinen gluteeniton kanapasta

Kaupallinen yhteistyö: Sam Mills gluteeniton pasta
Ah namskuukkeli että tuli tehtyä eilen hyvää ruokaa! Joskus iskee ihan kauhea himo pastaan ja eilen oli yksi niistä päivistä. Kunnon pasta-pläjäys aina toisinaan vaan tekee niin hyvää 😀 Mulla on ollut jo jonkin aikaa testissä Sam Millsin gluteenittomat pastat ja täytyy sanoa, että mitä enemmän niitä olen käyttänyt, sitä enemmän olen niihin tykästynyt. Olenkin jo aiemmassa postauksessa kertonut tarkemmin tuotteiden ravintosisällöistä.
 

 
Mä en ole piiiiiitkään aikaan ostanut kotiin mitään lihaa. Tarkemmin ajatellen olen tainnut Helsingissä asumiseni aikana (4kk) ostaa kanaa kotiin tasan kerran. Olen tykästynyt todella paljon härkikseen ja muihin vege-tuotteisiin ja pääraaka-aineina olen käyttänyt paljon erilaisia papuja jo pidemmän aikaa. Nyt kuitenkin tuli semmoinen fiilis, että olisi kiva tehdä pitkästä aikaa kanaa. Ja pastaa 😀  Niinpä päädyin kokkailemaan pesto-aurinkokuivattu tomaatti-kanapastaa. Ja oli muuten hyvää pitkästä aikaa!
 

 
Tämähän on pyhässä yksinkertaisuudessaan maailman helpoin resepti. Tai en mä tiedä voiko tätä edes reseptiksi kutsua, kunhan vaan ladoin ainesosia yhteen haha 😀
 
Tarviikkeet:
Sam Mills gluteeniton penne pasta
Pesto
Kana fileitä
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Tuoretta basilikaa
Pinjansiemeniä
Tomaatteja
Chili mauste
S&P
Öljyä paistamiseen
 
 
Ohjeet:
Laita vesi kiehumaan. Lisää Sam Mills penne pasta kiehuvaan veteen ja keitä n. 10minuuttia. Paista kana fileet pannulla ja lisää niihin mausteet. Paahda pinjansiemenet. Kaada pastasta vesi pois ja kippaa pasta takaisin kattilaan. Lisää sekään pesto ja aurinkokuivatuttomaatit. Asettele pasta ja kanat lautaselle ja koristele tomaateilla, basilikalla ja pinjansiemenillä. Nauti!