Intensiivinen 30min kehonpainotreeni

Terkkuja Kouvolasta! Minä hurruuttelin tänne eilen illalla hakemaan rakasta pientä Harria hoidosta porukoilta ja jäädään tänne nyt viikonlopun yli. Tultiin juuri äipän kanssa aamu-spinnistä minunkin vanhalta kotisalilta Kuntokeskus Ykköseltä. Oli muuten harvinaisen hikinen tunti 😀 Huh! Tykkään ihan yli kaiken aamutreenaamisesta, se vaan sopii super-hyvin mun rytmiin. Aamuissa muutenkin on vaan sitä jotain.. Silloin on vielä koko päivä edessä ja aikaa jahdata omia unelmiaan 😀
JA HEI! Unelmista puheen ollen, nyt saan kertoa! Hehkuttelin tuossa jokunen viikko takaperin ihan sairaan makeesta duuni-jutusta, mistä en silloin vielä voinut kertoa. Vaan nytpä voin! Mä aloitan nimittäin ensi numerosta lähtien Cosmopolitanin kolumnistina ääksiiiks! 😀 Vitsit että oon innoissani! Mä tuun kirjoittamaan ihan laidasta laitaan aiheista, sinkkuudesta, urasta, parisuhteista, naiseudesta, itsetunnosta jnejne. Rehellistä tekstiä olipa aiheena sitten pieleen menneet treffit tai oivalluksia matkanvarrelta. Mä niin elän tällä hetkellä oman elämäni Carrie Bradshaw -momenttia, haha! 😀
 

Jeee! Ensi numerosta lähtien Hussin kynä sauhuaa!

 
Mä taisin jossain some-kanavassani jo mennä lupaamaan, että eilen olisi tullut kakkospostaus Romaniasta. Mulla menikin sitten kuitenkin yllättävän kauan meilien ja käytännönasioiden setvimisessä muutaman päivän meili-poissaolon jälkeen, joten en millään saanut sitä enää puristettua ulos kun tosiaan ajelin vielä tänne kotikonnuillekin. Mä mietin että olisin tänään kirjoittanut tekstin, mutta meillä on tänään muorin synttärit ja illaksi menen KooKoon peliin emännöimään aitioon. Snäppi laulaa siis taas tänäänkin 😀 Tuo Romania Vol 2 vaatii sen verran aikaa ja keskittymistä, että jätän sen suosiolla huomiselle. Huomenna saan istua rauhassa alas ja keskittyä purkamaan fiiliksiä ja ajatuksia reissusta kokonaisuutena.
Ja kun mä olen kova likka lupailemaan näitä päivityksiä, niin taisin juurikin snäpissä tulla luvanneeksi että kirjoittelen mun eilisen kotitreenin blogiin. Joten teenpä sen tänään, tähän, juuri nyt. Aikaa treeniin meni tasan 34min. Itse työosuus kestää 30min, joten taukojen pituudesta riippuen treeni sitten venyy tai on venymättä. Tähän en ole laskenut mukaan alku- ja loppuverryttelyä. Ainoa väline mitä käytin yhdessä liikeessä on minikuminauha.
Ohjeet: Tee kaikki sarjan liikkeet putkeen kaksi kertaa, minuutti per liike. Pidä tämän jälkeen palautus (itse pidin 2min) ja toista seuraavat sarjat samoin. Eli yksi sarja kestää 10min.
 
Sarja 1

 • Kyykky 1min
 • Lantionnosto huippusupistaen (pakara) 1min
 • Lantionnosto alavatsalla 1min
 • Askelkyykkyhyppy 1min
 • Lankku asennosta laskeutuminen kyynärvarsille ja takaisin korkeaan lankkuun 1min

 
Sarja 2

 • Burpee 1min
 • Askel viereen minikuminauhalla 1min
 • Lankku 1min
 • Pop squat 1min
 • Lantion kippaus puolelta toiselle lankkuasennosta kyynärvarsilla 1min

 
Sarja 3

 • Kyykkyhyppy 1min
 • Selän kaarijännitys 1min
 • Punnerrus 1min
 • Vatsan vinokierto staattisessa pidossa, jalat irti maasta 1min
 • Mahamakuulla etureiden irroitus maasta pakaralla. Jalat lähtötilanteessa suorina, yläasennossa koukistus, suoristus ja vasta sitten rentoutus. 1min

 
Nytpä rupean sitten valmistautumaan mummon juhliin! Suattaahan tuo olla että tulloo taas vyöryttyvä pois notkuvien pöytien ääreltä… 😀
Ps. Viikonlopun Iltalehdessä ajatuksia yksinolosta, sinkkuudesta ja mahdollisuuksista uralla.
Ihanaa viikonloppua kaikille aurinkoisesta Kouvolasta! <3
 

Viikonlopun IL