Ensimmäinen sinkku-ystävänpäivä

Ystävänpäivä. Sehän tuli taas päälle oikein rytinällä. Mä en suoraan sanoen oikein tiedä missä tynnyrissä mä olen elänyt tässä viime viikot kun tuntuu että olen jotenkin onnistunut ignoraamaan koko ystävänpäivän ihan täysin. Normaalisti tuntuu että aina on kaupat pullollaan kaikkia sydänkonvehteja ja koristeluja omine ystävänpäivä -hyllyineen.. Tosin tämä on myös ensimmäinen ystävänpäivä neljään vuoteen, jonka vietän Suomessa, joten voi olla myös että toi Pohjois-Amerikan Valentine’s day puuha on totetutettu vähän överimmällä kädellä kuin mitä meillä täällä kotona Pohjolassa 😀
Mun täytyy nyt ollakin siis ihan  rehellinen. Mä olin täysin unohtanut koko ystävänpäivän, ennenkuin rakas ystäväni Sanni soitti minulle kesken hoidettavien askareiden eilen. Hän siinä uteli että mitä ajattelin tehdä huomenna ja itsehän vastasin että ihan perus juttuja, paliksia, treenien ohjausta ja tietsikkajuttuja. Sanni totesi että kai se tiedät mikä päivä huomenna on johon mä totesin vitsikkäästi, että joo ”selkä ja olkapäät”. No siinä hyvin pian kävi sitten ilmi että mikä päivä se 14.2 oikein on 😀 Naurettiin kummatkin ääneen ja jatkettiin juttua. Kävi ilmi että Sanni oli rantautumassa Kuopiosta Helsinkiin ja sainkin hänet ilokseni vieraakseni tänne! Ja täällä me nyt vietetään romanttisesti ystävänpäivää, Sannin maatessa sohvalla duuni-juttujen kanssa ja mä päivitän keittiössä blogia 😀 Ehkä tää on nyt sitten se moderni sinkkunaisten tapa viettää kyseistä juhlaa, haha!
 

Tää tyttö on ollu pure love jo 5-vuotiaasta saakka <3

 
Naurettiin tässä myös juuri ääneen, kuinka mimmit on tänään panostaneet seksikkäisiin pikkuhousuihin ja asusteisiin omaa kultaa varten… Noh, kun vilkaisen meidän outfittejä tällä hetkellä niin en ihmettele että ollaan kummatki sinkkuja 😀 Pieruverkkarit kunniaan! Toivottavasti kaikki nyt ymmärtää läpän eikä vedä tästä herneitä nenään.. Mä luulen että meillä ei kummallakaan ole tarvetta mihinkään parisuhde-juttuihin tässä kohtaa elämää. Meillä oikeestaan menee tosi hyvin ihan just vaan näin 😀 #naimisissatietokoneenkanssa #LOL
 
Aina aurinkoinen Sanni <3

 
No ei vaan, ollaan me tänään muutakin tehty kun vaan nörtteilty. Mä olin aamulla piipahtamassa Allerilla aamupalalla, jossa esiteltiin mm. meitä Idealistalaisia. Sieltä suuntasin ohjaamaan treenejä ja lounaan kautta vastaanottamaan Sannia. Me ei olla taas hetkeen nähty, joten turistavaahan tässä onkin riittänyt ihan kiitettävästi. Käytiin ihanalla alkuillan käppäilyllä Ruoholahdessa ja nautittiin upeasta ilmasta ja auringosta. Ilma oli niin kertakaikkisen upea, että ei oikein edes löydetty sanoja, oltiin vaan ja katsottiin taivasta (lue: sometettiin).
 

 
Lenkkeilyn jälkeen tultiin tähän mun luo ja ruvettiin ruoanlaitto puuhiin. Ystävänpäivä menusta löytyi eksoottisesti härkistä tomaattikastikeessa, parsakaalia, salaattia ja uunijuureksia. Ruokajuomana tarjoiltiin jäävettä. Okei, hanavettä. Hyvin maistui ja upposi jäseniin reippaan happihyppelyn jäljiltä.
Mitä ystävyys sitten oikein merkitsee mulle? Luottamusta. Se on ihan ehdottomasti semmoinen asia, mikä tulee ensimmäisenä mieleen. Mulla on kyllä paljon kavereita, mutta vain kourallinen ystäviä. Ja se mikä erottaa kaverit ystävistä on juuri nimeomaan tuo luottamus. Mun luottamus on matkan varrella petetty niin (entisten)ystävien kuin muiden ihmisten toimesta, joten sen ansaitseminen ei käy sormia napsauttamalla. Niinpä aika hyvin on karsiintunut porukka tässä matkan varrelta omasta lähipiiristä. Ja nyt ketkä siellä lähipiirissä on, niin he todella ovat ja pysyvät. Mä haluan myös itse olla sen luottamuksen arvoinen ja odotan sitä vastavuoroisesti myös ystäviltäni.
 
Sanna kanssa ollaan jaettu matka jo ekasta luokasta saakka <3

 
Lehtomaan kanssa meistä aina kuoriutuu parhaat puolet esiin.

 
Maaritiin olen tutustunut Edmontonissa. Mun ihanin reissu-kaveri <3

 
Lotan kanssa ollaan tutustuttu muutama vuosi takaperin Lapissa treenileirillä. Oltiin heti kuin vanha aviopari samaa mökkiä jakaessa.

 
Tuija on yksi mun esikuvista. <3 Tässä mimmissä on potkua!

 
Ystävyys on tottakai paljon muutakin kuin luottamusta, mutta se on ehdottomasti sen perusta. Mä olen huomannut, että omassa ystäväpiirissä meitä yhdistää yksi toinenkin asia suuresti. Ja se on kunnianhimo ja tavoitteet. Olen todella onnekas, että olen onnistunut ympäröimään itseni samanhenkisillä ihmisillä. Ja niin kai se on, että samantyyliset ihmiset vetää toisiaan puoleensa. Mä inspiroidun todella paljon mun ystävistä ja se jos joku on hienoa huomata! Mulla on ystäviä monilla eri aloilla ja monissa eri elämäntilanteissa, mutta kaikilla on palava jano kehittää itseään ihmisinä, olipa se sitten ammatillisessa tai henkisessä mielessä. Ja se on sellainen piire, mitä henkilökohtaisesti arvostan todella paljon ihmisessä.
 
 
Nää mimmit <3

 
Sannin kanssa ollaan touhuttu ja osallistuttu jos jonkun näköseen häppeninkiin!

 
Mökki-kekkerit Kouvolan likkojen voimin!

 
Maaritin kanssa Berliinissä

 
Koska parasta on voida olla ihan vaan oma itsensä

 
Torontossa Maaritin kanssa

 
Tahkon afterskit

 
Mulla on kyllä ihan ehdottomasti maailman parhaat ystävät! <3 Vaikka tulee ajanjaksoja, ettei aina ehditä näkemään niin paljon, niin jokaisen kohdalla tietää että se juttu jatkuu juuri tismalleen siitä, mihin se oli silloin jäänytkin. Mä luotan mun ystäviin kuin kallioon ja he ovat mun tuki ja turva silloin kuin eniten sitä tarvitsen. Mun ystävät saa mut nauramaan maha kippurassa niin että meinaa tulla pissat housuun ja mun ystävät osaavat neuvoa ja ohjata silloin kun kaipaan opastusta. Me ollaan jaettu elämän suurimmat ilot ja onnistumiset ja ryömitty yhdessä pohjamudissa. Kiitos siis kaikille teille, ketkä olette mun elämässä <3 Mä en voisi parempia ystäviä toivoa.
 
But first… Let me take a selfie

 
Johannan kanssa tutustutiin vuonna 2010 kun oltiin kummatkin fitnessmalli-kisan finaalissa <3

 
Miks tää aina menee tähän Lehtomaan kanssa!? 😀

 
Lotan kanssa ollaan tehty myös paljon duunia yhdessä

 
 
 
Pitihän se nyt yhden Huippujengiläisen kanssa käydä huipulla 😉

 
Ehkä ainut normaali kuva musta ja Emmistä kameranrullassa.. 😀 Rakas ystäväni ja business kumppanini. Kuka sanoi ettei kaveruutta ja bisnestä voi sekoittaa??

 
Nyt kuitenkin mä jätän tän läppärin illaksi rauhaan ja menen nauttimaan laatuajasta ystäväni kanssa. <3 Ihanaa ystävänpäivää kaikille teille!