Viikon highlightit

Niin se vaan on viiko vierähtänyt ja sunnuntai-illassa mennä möllötellään. Tää viikko on tapansa mukaan ollut hyvin vauhdikas ja oon kyllä tehnyt juttuja ihan laidasta laitaan. Se ehkä onkin tässä omassa duunissa ja elämäntilanteessa parasta, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Mä oon jotenkin ihan sellaisella lapsen innokkuudella ja uteliaisuudella tällä hetkellä läsnä jokaisessa päivässä. Ikinä ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tuollessaan ja sehän se tästä niin jännittävää ja mahtavaa juuri tekeekin!
Mä juuri hetki sitten viimeistelin viikonlopun messu-rupeaman. Kaadoin tuossa lasiin hyvää punkkua ja maiskuttelen samalla italialaista suklaata, jota löysin messuilta. Kyllä kelpaa raapustaa teille tätä tekstiä. 🙂 Mä olin siis Venemessuilla Sea Caren/Lumishoren osastolla koko viikonlopun ja täytyy sanoa että meidän osastolla oli kyllä varmaan messujen paras boogie päällä 😀 Ainakin mä nauroin niin paljon että välillä vedet lensi silmistä 😀 Haha!
 

Teksti valmistuu….

 
Vaikka messu- ja promootiotyö saattaa kuulostaa äkkiseltään super-mahtavalta ja hienolta niin se on paljon muutakin. Esimerkiksi kun mulla ei ole mitään kokemusta aiemmin ollut kyseisestä tuotteesta (led valot veneisiin/laitureihin), niin mun on tietenkin pitänyt tehdä taustatutkimusta ennen messuille menoa. Mua henkilökohtaisesti ahdistaisi olla jossain duunissa, jos mä en tietäisi yhtään mitä siellä pitää tehdä tai mitä tuotetta promotaan. Valitettavasti tällä alalla usein kuulee, että promootiohenkilöt lähinnä keskittyvät messuilla ja tapahtumissa kaikenlaiseen oheistoimintaan itse työn sijasta. Mulle on henkilökohtaisesti todella tärkeää, että mun asiakkaalle jää hyvä fiiis siitä, että mä olen perillä kenen ja minkälaisen brändin kanssa oikein työskennellään. Vaikka enhän minä tietenkään miksikään asiantuntijaksi pysty hetkessä itseäni leipomaan, mutta kyllä pääpiirteittäin haluan tuotteen tuntea ja oppia myös samalla messujen aikana lisää.
Mä olen itse todella tiedonjanoinen ihminen. Siksi musta on ihanaa, että pääsen tutustumaan erilaisiin aloihin, joihin ei normaaleissa olosuhteissa tulisi tutustuttua. On ihan älyttömän inspiroivaa myöskin tavata eri alojen ammattilaisia ja asiantuntijoita. Kun joku on erityisen hyvä siinä mitä tekee tai tietää jostain asiasta todella paljon, niin se on aina hatunnoston arvoinen juttu. Oli kyseessä sitten valaistukseen, liikuntaan tai vaikka pienkuormaimiin liittyvät asiat. Eli täältä lähtee nyt verbaalinen hatunnosto kaikille teille omien alojenne ammattilaisille! Hyvä te!
 
Ihana ja super-hauska Nicke Lignell on juontamassa messuilla. Me ollaan muuten selviytyjä parina ensi keskiviikkona Julkkisselviytyjät ohjelmassa klo 20 Nelosella!

 
Mutta olenpa minä ehtinyt toki tässä muutakin tekemään kuin olemaan messuilla viikon aikana. Mun maanantai alkoi kuvauksilla erääseen lehteen, johon kuvattiin monta erilaista kotitreeniä. Kuvattiin myös videoita ja nää on tulossa ulos vähän myöhemmin, vinkkailen sitten kun se on ajankohtaista. Maanantai sekä tiistai sisälsi paljon palavereita, jotka vaativat todella paljon panostusta ja keskittymistä. Lisäksi mä sain muuttokuorman Dallasista, jossa siis puolet mun tavaroista on eron jälkeen ollut. Siinähän menikin tiistaina hyvä tovi että sain kamat käytyä läpi ja purettua, mutta onpahan sekin rumba nyt tehty! Pitää varmaan laittaa joku kirppis pystyyn kun tuntuu että hukun näihin tavaroihin ja vaatteisiin 😀
Keskiviikkona kuvattiin päivä Arttu Lindemanin uutta Lindemania tv-ohjelmaa tv5:lle. Se tulee ulos kevään aikana ja voin sanoa että meillä saattoi Artun kanssa lähteä juttu ihan hiukan laukalle. No ei kai se onneksi niin vaarallista ole. Mullakun on vähän semmoinen pikkuvika, etten oikein osaa tai jaksa ottaa itseäni liian vakavasti. 😀 Haha, se varmasti välittyy myös ruudun toiselle puolen tuossa jaksossa. Toivottavasti ainakin! Ja mun mielestä muutenkin itseironia on yksi huumorin parhaita tyylilajeja, ainakin muhun se uppoaa ihan täysillä! Vaikka huumorikin on taitolaji ja vieläpä sen totetuttaminen niin ettei kukaan loukkaanu. Vaikka en kyllä tiedä onko se ylipäänsä mahdollista tehdä mitään tässä maailmassa niin ettei joku asiasta ottaisi nokkiinsa. Siksipä juuri ei pitäisi, korjaan, ei pidä keskittyä muihin ja muiden mielipiteisiin, vaan keskittyä ihan täysillä omaan juttuunsa. Ainakin siis siinä määrin ettei loukkaa muita omalla toiminnallaan.
 
Arttu kyykytti mut hieronta hommiin….. -_-

 
Torstai sen sijaan oli aivan jäätävä päivä. Mua ärsyttää, etten voi vielä tarkemmin kertoa mistä on kyse, mutta mulle henk.koht. niin iso juttu, että en meinaa pysyä housuissani kun edes vähänkin mietin sitä! Mä kerron kyllä asap kun voin. Niin siistiä ja juurikin tähän mun uuteen sinkku-elämääni kuin kirsikka kakun päälle! 😀 Käääks! 😀 Torstaina olin myös aamulla vetämässä treenejä ja illasta treenattiin Tommi ”Jalosaur” Jalomäen kanssa Tikiksen Timmi mimmi jalkatreeni läpi. Sitten ympyrä tekstin alkuun jo sulkeutuukin ja päästään perjantaina alkaneisiin venemessuihin.
Perjantaina mä halusin ottaa itselleni pienen vapaaillan. Vapaailta sisälsi mun lemppari musaa, viiniä ja irtokarkkeja. Kyllä muuten teki hyvää! Ihan jo tuommoinen parin tunnin oma aika kyllä auttoi lataamaan akkuja. Tommosia välejä ei tavallisessa arjessa ihan kauheasti tule, joten otan niistä kyllä kaiken irti kun vaan mahdollista! Eilen sitten messujen jälkeen ilta menikin läppärillä duuneja tehdessä, kirjoitin mm. yhden treeniartikkelin Aussien suuntaan. Tänään ilta menee vielä muutamalla tunnilla eteenpäin koneella ja duunijutuissa.
Huomenna viikko pyörähätää käyntiin palaverilla ja yhden isomman keissin klousaamisella. Tääkin on aivan huikea juttu ja jahka saadaan nimet paperiin niin kerron siitäkin sitten enemmän, toivottavasti jo huomenna! Nopealla vilkaisulla ensi viikko näyttää aika palaveri-keskeiseltä ja viikonloppuna homma jatkuutkin sitten taas venemessujen merkeissä. Nyt alan tästä kuitenkin hiippailla suihkun suuntaan ja jatkan sen jälkeen duuneja. Toivottavasti teillä on ollut super viikonloppu ja olette päässeet latautumaan uuteen alkavaan viikkoon! Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa! <3
 
Piirsin omaan kulkulupaani viikset. Muutenhan toi nyt ois ollu ihan lame kuva!