Tervehdys Idealista!

Tervehdys! Täällä ollaankin nyt aivan toisenlaisessa mestassa blogin kanssa kuin ennen! Tarkoittaapi siis sitä, että jatkossa mun kirjoituksia pääsee lukemaan täältä Idealistan portaalista. 🙂 Oon ihan super-innoissani että olen päässyt tänne Idealistan blogi-perheeseen mukaan, toivon että pystyn omalla panoksellani tuomaan lisää mielenkiintoista luettavaa teille kaikille.
Mä olen siis aiemmin kirjoittanut blogia omilla nettisivuillani. Tai no, tarkemmin ottaen ihan alunperin olen aloittanut blogin kirjoittamisen jo seitsemisen vuotta sitten Fast-spacella, jossa mun tekstit painoittuivat oikeastaan täysin treenin ja fitnessin ympärille. Nykyisin mä olen kuitenkin ihan vaan perus-liikkuja, jos niin voi sanoa. Tykkään kyllä treenata kovaa, mutten tee sitä enää otsa kurtussa. Haluan, että treenamisesta tulee hyvä olo ja teen sitä kaiken muun elämän ohella, en kustannuksella.
 

 
Mä tulen päivittämään tänne blogia vähintään 3 kertaa viikossa. Joskus tekstiä saattaa tulla jopa enemmänkin, jos oikein mielikuvitus pääsee valloilleen! 😀 Mutta aiheet tulevat olemaan kyllä kaikkea ihan maan ja taivaan väliltä! Tykkään kirjoittaa sporttailusta, kauneudesta, hyvinvoinnista, resepteistä, matkustelusta (jota on muuten tulossa ihan hillittömästi nyt kevään aikana!), töistäni ja elämästä rehellisesti ihan noin muutenkin. Mä toivon, että mun kirjoituksista tulee läpi aitous ja rehellisyys, koska siihen mä nimenomaan haluan panostaa!
 

 
 

 
Kerronpa sitten hiukan itsestäni. Olen syntynyt Kuusankoskella rapiat 25 vuotta sitten ja olen pienestä pitäen ollut aika touhukas mimmi. Olen ruvennut liikkumaan erilaisten lajien parissa oikeastaan siitä saakka, kun olen oppinut ryömimään ja lajeja on tullut kokeiltua aina taitoluistelusta karateen. Jalkapallo kuitenkin muotoutui jossain vaiheessa mun päälajiksi ja ehdinkin kimpoilla pallon perässä 13 vuotta, ennenkuin polvivamman takia laji vaihtui fitnekseen. Fitneksen parissa pyörin viitisen vuotta, kunnes päätin pistää kilpailuhommat kokonaan purkkiin. Päätös on ollut kyllä yksi elämäni parhaista, sillä tällä hetkellä pystyn laittamaan sata ja yksi pinnaa omaan duuniin, joka onkin mulle ihan ykkösjuttuja elämässä. Urheilun lisäksi soitin useamman vuoden pianoa ja lauloin seurakunnan kuorossa. Kitaran soittoakin on tullut kokeiltua, mutta se ei koskaan jäänyt pysyvämpiin harrastuksiin.
Mä valmistuin Kouvolan lyseon lukiosta 2010, jonka jälkeen lähdin suoraan Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle opiskelemaan. Sieltä valmistuttuani 2012 tein jonkin aikaa liikuntaneuvojan hommia kaiken muun puuhastelun ohella. Tuohon aikaan olin myös voittanut (-10) fitnessmalli kilpailun, jonka jälkeen urani liikunta-alalla oikein pompsahti käyntiin!
 

Fitnessmalli kilpailu 2010. Elina Tervo sijoittui toiseksi ja Johanna Muhonen kolmanneksi.

 
Mä olen aina ollut aktiivinen niin liikunnan, kuin duunienkin osalta. Mun ensimmäinen duunipaikka on ollut 12-kesäisenä Kouvolan raviradalla, jossa aloitin lähetin hommissa. Sen jälkeen on tullut tehtyä kaikennäköistä, mm. oltua urheilukaupassa myyjänä, liikennemyymälä työntekijänä, burgereita paistamassa, tiskaamassa, Kouvolan Sanomien urheilutoimituksessa reportterina, ryhmäliikuntaohjaajana, tiehallinnon kokousjärjestelijänä jnejne.. Listaa voisi jatkaa vielä niin pitkälle että ikä ja terveys menisi haha 😀 Lukiossa mulla oli jo 5 eri duunia samaan aikaan, jonka lisäksi pelasin vielä jalkapalloa. Niin, ja seurustelin. Kyllä siinä on riittänyt organisointia että on saanut kaiken mahdutettua ohjelmaan 😀 Mutta se onkin opettanut mulle paljon.
Monien edellä mainittujen vaihdeiden kautta päädyin tekemään töitä, joita teen tälläkin hetkellä: juontoja, kuvauksia ja promootioita. Olen hyvä organisoimaan ja liikuttelemaan palasia yhteen ja olinkin monta vuotta myös fitnessmalli kisan puikoissa. Nyt kuitenkin tänä vuonna kilpailusta on ottanut vetovastuun rakas ystäväni ja liikekumppanini Emmi Lehtomaa. Kipailun organisointi opetti minulle paljon ja nautin siitä kovasti, mutta nyt minun on aika siirtyä uusien haasteiden pariin. Enpä voisi parempiin käsiin kisaa jättää. 🙂
 
Emmin kanssa on tullut touhuttua niin bisneksen kuin vapaa-ajankin saralla.

 
Olin viime viikon Punkaharjulla kuvaamassa Biisonimafiaan sketsejä. Siellä tuli touhuttua maanantaista lauantaihin. Mä pääsin viime kesänä ihan puskista tekemään ensimmäisen leffaroolini, joka kieltämättä sytytti mussa pienen kipinän näyttelyhommaan. Mä toivon että pääsen tekemään näitä duuneja enemmänkin jatkossa, musta tuntuu että oon elementissäni siinä hommassa. 🙂 Paljon on tietenkin opittavaa ja harjoiteltavaa, mutta mä olen innokas oppija! Ja parastahan tässä hommassa onkin juuri nimenomaan se, että koskaan ei voi tulla valmiiksi. Ehkä toi on semmoinen piirre, mikä on jäänyt sieltä kilpaurheilutaustasta mulle vahvasti elämään. Aina voi olla parempi. Aina voi tehdä paremmin. Aina voi kehittyä. Siinä aika pitkälti mun ideologia elämää kohtaan 🙂
 
Hiihtäjä is back!

 
Biisonimafian kuvauksissa tuli naurettua mahan pohjasta!

 
Mulla on tällä hetkellä ihan super-siistejä juttuja tulossa keväälle ja kalenteri onkin jo aika pitkälti muutamia pieniä rakosia lukuunottamatta buukattu toukouulle saakka. Mä pääsen reissaamaan työn puolesta mm. Romaniaan, Thaikkuihin, Intiaan, Lappiin, Espanjaan.. Ja luultavasti lisää on vielä tulossa jahka saadaan vaan aikataulut löytyä lukkoon 😀 Mun elämässä on ihan uusi vaihe käynnissä. Olen käytännössä seurustellut koko aikuisikäni lukiosta saakka ja nyt olen ensimmäistä kertaa yksin. Ja täytyy sanoa että onhan tää nyt oikeestaan aika siistiä! 😀 Ainoa asia mikä mua sitoo Suomeen on rakas pieni villakoirani Harri, mutta onneksi mulla on ihan mahtavat tukiverkostot kotopuolessa. Mun vanhemilla on ollut villakoiria itselläänkin ja Harri on heille aivan älyttömän rakas. Niinpä Harrille löytyy aina huolehtivainen ja turvallinen hoitopaikka kun on tarpeen. Harri myös viihtyy mun porukoilla hyvin, ehkä jopa paremmin Kouvolan rauhassa kuin Helsingin ydinkeskustassa. 😀
 
Harri pieni on minun silmäteräni <3

 

 
Mulla on tällä hetkellä työrintamalla monta rautaa tulessa samaan aikaan. Pari isompaa projektia, jotka haukkaavat ajallisesti ison osan mun viikoista ja kestävät vuodesta kolmeen. Mä kertoilen näistä tarkemmin sitten myöhemmin, koska muuten tästä postauksesta tulee ihan monsteri 😀 Sen lisäksi mä kirjoitan nyt tätä blogia järjestelmällisesti ja teen juonto- ja kuvauskeikkoja. Ei paljon siis tarvitse miettiä mihin aikansa käyttäisi 😀 Mut mä nautin tällaisesta elämäntyylistä ihan älyttömän paljon, enpä vaihtais oikeastaan mitään nyt tässä kohtaa!
 
Tykkään seurata myös muoti-juttuja ja panostaa pukeutumiseen

 
Vapaa-ajalla (silloin kun sitä on) mä tykkään liikkua erilaisissa muodoissa. Punttisalille oon saanut taas uutta motivaatiota, koiran kanssa on ihana lenkkeillä ja muutenkin tulee touhuiltua sitä sun tätä. Olen myös aloittanut laulutunnit ihan vaan omaksi ilokseni, koska halusin jotain toisenlaista vastapainoa liikunnalle ja myös vähän haastaa itseäni! Se on aina hyvä mennä välillä pois omalta mukavuusalueelta kehittämään itseään uusissa jutuissa 😉
Tässäpä siis vähän mun taustaani! Varmasti on tulossa tekstiä siis ihan laidasta laitaan, joten toivottavasti jokaiselle löytyy jotakin! Haluan toivottaa sut tervetuleeksi seuraamaan mun blogia jatkossakin. 🙂
Ps. Mun instagramissa @jannihussi ja snapchatissa @jannihussi pääsee seuraamaan menoa ja vilskettä rivakalla tahdilla! 😉