Mimmi kuntoon osa 2 ja kuulumiset

Mimmi kuntoon osa kaksi on nyt siis käsillä. Ennenkuin päästään tarkemmin kiinni siihen, miten projekti oikein on edistynyt, niin kerrataan vähän kuulumisia (tässä kohtaa mun oli ihan pakko kaivaa kalenteri esiin kun en enää itsekään meinaa muistaa missä sitä on tullut huideltua haha!). Viime viikolla tosiaan pääsin taas kunnolla rytmiin kiinni, kun saatiin suurimmat pyhät ja lomat hoidettua pois alta. Mä olin jotenkin odottanut tosi paljon että pääsen taas hoitamaan hommia eteenpäin, jotka oli seisoneet pyhien alla ja odottaneet tekijäänsä. Vaikka olihan tuo viime viikkokin toki katkonainen, kun Loppiainen katkaisi viikon. Itse en paljon loppiaisista välittänyt, vaan kuvattiin silloin viimeisiä matskuja Tikiksen Timmi mimmi valmennukseen.
Viime viikolla pääsin myös vihdoin laittamaan tämän tukkani kuosiin! Edellisen kerran olin käynyt kampaajalla 2,5kk sitten, joten johan se oli aikakin käydä saksimmassa huonoimmat latvoista ja pistämässä pikkuisen uutta väriä päähän. Tällä kertaa mulle laitettiin vähän tummempaa ja kupariin taittavaa sävyä, mikä on oikeastaan tosi kiva näin talveksi. Pehmentää lookia ja muutenkin antaa vähän väriä kasvoille. Ehkä sitten kesällä mennään taas takaisin kylmään hopea-blondiin, saas ny nährä. ?
 

img_4320
Uuden tukan lisäksi kampaajalla on parasta myös kahvin litkiminen.

 

img_4325
Salon Klipsillä taiottiin tämmöinen tukka, tsadaa!

 
Lisäksi mä ehdin treffamaan ihania ystäviäni täällä Helsingissä ja ehdinpä käydä myös parin päivän reissulla Ruotsissa Lottaa katsomassa. Tuo reissu ei tosiaan kestänyt kovinkaan kauaa, sillä lähdin lauantai aamuna ja palasin jo sunnuntai-iltapäivällä takaisin. Vaikka kyseessä olikin periaatteessa lomareissu, niin ehdittiin me Lotan kanssa vähän punoa juonia työrintamallakin. Se varmaan pukkaisi vähän reissua myös maaliskuussa, siitä lisää jahka päästään siihen pisteeseen saakka että lennot on varattu ? Ruotsissa Linköpingissä käytiin katsomassa Lotan miehen Kristianin peliä.. Tai no. Katsottiin me melkein eka erä ja loput taisikin mennä kuulumisia päivittäessä.. ?
 

dsc03359
Sen verran seurattiin peliä, että Lotta tiesi kertoa lopputuloksen pelin päätyttyä. Ja lopputuloshan vain merkitsee!

 
Viime viikolla treenit jäi siihen yhteen kertaan. Se oli se 60min spinnailu, minkä tein tosi kevyesti. Tällä viikolla mulla on pitkästä aikaa rehellisesti terve olo, pientä limaa kurkussa lukuunottamatta. Mä aloitin tekemään nyt Timmi mimmi -valmennusta, jonka siis olen suunnitellut Tikikselle. Mä jo silloin suunnitteluvaiheessa ajattelin että hitto tästä tulee hyvä ja että varmana sitä ainakin osittain rupean toteuttamaan. Nyt kuitenkin kun reenit ovat olleet niin pitkään pelkkää plörinää että ajattelin lähteä nyt ainakin tähän alkusykliin oikein kunnolla mukaan toteuttamaan ohjelmaa. Ruokavaliota sovellan vähän omien juttujen mukaan, koska mä oon niin kaavoihini kangistunut, että niitä on vaikea muuttaa ? Ja sen verran kevyellä kädellä menen valmennuksessa muutoinkin, että edelleen käyn lounaspalavereissä ja iltaisin joskus kavereiden kanssa syömässä. Treenien osalta kyllä pitkälti menen tämän ohjelman mukaan!
Maanantainahan tuo valmennus sitten tärähti käyntiin ja kunnolla! Ohjelma alkoi heti jaloilla, joita lähdin rinta rottingilla suorittamaan salille. Mä tossa just laskeskelin, että oon tehnyt viimeksi rehellistä punttitreeniä syyskuussa. SIIS SYYSKUUSSA! Aivan käsittämätöntä. Ja rehellisyyden nimissä, mulla ehkä silloin noin muutenkin tökki salitreenit jotenkin tosi pahasti. Olin pitkään tehnyt oikeastaan kaikkea muuta, paitsi punttia; käynyt ryhmäliikuntatunneilla, juoksemassa ulkona, tekemässä porrastreenejä, tanssimassa, pyöräilemässä jne. Nyt kun maanantaina tein oikein kunnon salitreeniä niin voi herran pieksut että teki muuten hyvää! Mä olin ihan liekeissä! Nyt tuntuu että innostus salille on tullut vihdoin takaisin ja jotenkin oikein odottaa että pääsis heiluttelemaan tankoja! Mulla on ollut niin äärimmäisen iso ikävä tätä tunnetta, etten voi edes sanoin kuvailla. Nyt vaan pitää yritää heittää jäitä hattuun ja pysyä maltillisena etenkin näin alkuvaiheessa.
 

image3
Linköpinghän siis voitti pelin 5-2 Luleån joukkuetta vastaan.

 

image2
Sture sai tupla-suukon <3

 
Maanantaina tosiaan tein jalat Timmi mimmi ohjelman mukaisesti ja treeni tuntui tosi hyvältä. Me tein ihan super pienillä painoilla ja vähän soveltelin juttuja ihan vaan sen takia, että pääsisin vielä tiistaiaamuna sängystä ylös. Ja oli kyllä oikein onnistunut mitoitus treeniin kaikinpuolin, niin painojen kun kaiken muunkin kanssa. Seuraavana päivänä jalat oli kyllä kipeät (hanuri erityisesti), mutta ei mitenkään ylitsepääsemättömän tuntuiset. Treeni oli osunut juuri niin kuin olin toivonutkin ja juuri sopivissa määrin. Ensi viikolla laitan sitten jo pikkuisen lisää ruutia hommaan, mutta ehkä semi-maltillisesti vielä kuitenkin ?
Syömiset on mulla tällä viikolla olleet kohtalaiset. En ole syönyt mitään mättöjuttuja, vaan terveellistä ruokaa. Ongelmana on vaan se, että kiireessä olen syönyt liian vähän. Oon mennyt pari päivää pää kolmantena jalkana ympäri Helsinkiä ja pyörähdinpä Kouvolassakin parin tunnin pika-reissulla, niin illalla sitten aina huomaa että on kokonaan unohtanut syödä. Ja just huomasin että maha tässä vähän kirjoittamisen lomassa taas ääntelehtii niin varmaan olisi ihan suotavaa jotain kohta haukata. Tänään illan ruokana on muorin tekemää kaalilaatikkoa, jota sain matkaan Kouvolan reissulta. NAMI! Meidän muori on kyllä ihan paras kokki, harmi kun se ei ole peritytyvä ominaisuus.. ? ?
Olo on kyllä jo kummasti virkeämpi kuin mitä se on ollut vähän aikaa sitten, vaikkei treenejä ole vasta kuin kaksi alla. Kyllä se vaan tekee tolle pääkopalle ihmeitä heti kun pääsee edes vähän liikkeelle. Enemmän olo on siis varmaan parantunut henkisesti kuin fyysisesti, mutta sieltä se kroppakin tulee perässä kun mieli virkistyy. ? Huomenna mun olis tarkoitus siirtyä seuraaviin treeneihin ohjelman parissa ja sitten käydäänkin yläkropan kimppuun ja tehdään vähän aerobista. En malttais taas millään odottaa että olis jo aamu ja pääsis hilaamaan peppunsa Fressin ovista sisään ?
Nyt kuitenkin mä alan lusikoimaan sitä kaalilaatikkoa naamariin. Ja sitten oliskin yksi ei-niin-mieluisa reissu vielä edessä. Tai no ei se nyt niin paha ole. Mutta ei kyllä mikään suosikkikaan. Mun pitäisi siis mennä käymään Ikeassa hakemassa kotiin pari juttua. Mä en tosiaankaan ole mikään sisustajatyyppi ja mulla ei ole kyllä minkään näköistä silmää sisustusjutuille. Onneksi mulla on hyvät tukiverkostot niin perheessä kuin ystävissä jeesimään mua näissä hommissa ? Vaikka kyllä mä tykkään että koti on viihtyisä ja siinä mielessä haluankin siihen panostaa, että kotiin on aina kiva tulla, mutta mua ei vaan ole siunattu sisustamisen eettisellä silmällä. Ja rehellisesti sanoen olen aika kateellinen ihmisille, ketkä osaavat sisustaa hienosti. Ehkä mäkin vielä jonain päivänä opin ja mun ei tarvitse enää rinkutella facetime-puheluita täältä kotoa ja kysellä kaikilta vinkkejä mitä mihinkin nurkkaan kannattaisi laittaa.. ? Noh, jahka nyt saan viimeisetkin puuttuvat palat hankittua tänne kotiin niin teen sitten jonkinmoisen koti-esittely postauksen. Mutta tämä projekti etenee piinaavan hitaasti, joten sitä odotellessa.. ?
Superia keskiviikkoa kaikille!
 

dsc03363
Mun tärkeimmät sisustuselementit.