Joulu Tahkolla

Joulut on nyt juhlittu ja paluu arkeen on taas tiedossa. Eikä kyllä haittaa. En jotenkin olisi malttanut yhtään olla aloillani paria päivää, vaikka tiedän että se teki nyt enemmän kuin hyvää. Joulua vietimme porukoideni kanssa Tahkolla, jossa olikin kyllä ihanan talvista. Sai edes vähän joulu fiilistä. Meillä ei tänä vuonna ollut mitään joulukoristeita, kuusta eikä edes laitettu mitään jouluruokia, vaan käytiin ravintola Kaislassa joulu-buffetissa. Muuten ollaan otettu ihan vaan iisiä mökissä ja katseltu telkkaria. Tää oli oikeastaan just sopiva annos joulua. ?
 
dsc03295
 

dsc03214
Kaislassa oli kaunis joulukattaus

 
dsc03218
 
dsc03220
 

dsc03225
Oli ihana istua valmiiseen pöytään tänä jouluna.

 
dsc03226
 

dsc03232
En itseasiassa syönyt yhtään torttua. Ne ei oikein koskaan oo ollu mun juttu. Suklaata sen sijaan kului näidenkin edestä. 🙂

 
 
 
dsc03234
 
Saavuimme Tahkolle perjantaina aaton aattona. Aloimme kantamaan tavaroita sisään mökkiin kun huomattiin että yksi kassi puuttuu. Meikäläisen kassi nimittäin. Eräs nimeltä mainitsematon äitee henkilö oli sen unohtanut Kouvolaan toisen auton takapaksiin, jossa se siis nököttää edelleenkin. You had one job.. ? ? Eipä ole siis tänä jouluna paljon tarvinnut miettiä mitä laittaisi päälleen ? Onpahan toisaalta ollut hyvä syy olla lökö-vaatteissa ihan koko joulu ? Vaikka käytiin me sitten Tahkon Ski-Macilta ja Nilsiän keskustasta hakemassa mulle parit sukat ja kalsongit ja vähän hienompi paita päälle jouluaterialle. En ymmärrä miksei mua kelpuutettu mun Neste rally fleecessä mukaan jouluillalliselle.. ? ?
 
img_4196
 
dsc03208
 
Harri puolestaan on nauttinut joulusta koko pienen mahanpohjansa kyllyydestä. On ollut lunta missä temmeltää ja muutaman pienen kinkku-maistiaisenkin taisi kupppiinsa saada. ? Parasta ehkä koko joulussa oli vierailu Tahko Farmilla. Silleen pikkuisen eläinrakkaana tyyppinä olisin voinut jäädä sinne vaikka asumaan ponien sekaan. ?
 
dsc03241
 
dsc03205
 
dsc03250
 
dsc03262
 
dsc03270
 
dsc03273
 
dsc03276
 
dsc03277
 
dsc03288
 
Tällä viikolla on vielä yhdet kuvaukset tiedossa ennen kuin päästään sitten taas juhlimaan ja paukuttelemaan uuden vuoden raketteja. Luulen että uusi vuosikin menee hyyyyyvin rauhallisissa merkeissä, luultavasti perheen parissa ihan vaan lautapelejä pelaillen. ? Toivottavasti teillä oli ihanat ja rauhalliset joulut ja saitte nauttia läheisistänne. <3
 
dsc03211