Sinkkuna sairastamisen tuska

*Yhteistyössä e-Pharma
Ootko koskaan ollut niin kipeä, että pelkästään makaaminen tuntuu tuskaiselta? Tai oletko koskaan miettinyt, että olispas ihana saada superfoodit, kosmetiikka ja vieläpä koiralle ruokaa, kaikki samasta paikasta ja vieläpä kotiinkuljetuksella? Jos vastauksesi oli kyllä edes yhteen näistä, niin kerronpa sinulle seuraavassa, mikä tulee helpottamaan arkeasi suunnattomasti.
Apteekki -appi saattaa äkkiseltään kuulostaa oudolta ratkaisulta, mitä tulee esimerkiksi koiranruoan tai superfoodien kotiinkuljetukseen, mutta niin ne kuulkaa vain ajat muuttuvat! ? Mä latasin joku aika sitten Apteekin aplikaation ja rehellisyyden nimissä hämmennyin, mitä kaikkea sovelluksen takaa oikein löytyikään. Kyseessä ei siis missään nimessä ole pelkästään apteekeille tyypilliset tuotteet, vaan valikoimaa löytyy aina ripsihuolloista arganöljyyn ja vihreätee kapseleista rakkolaastareihin, perinteisiä apteekin tuotteita, kuten kipulääkkeitä unohtamatta.
 

dsc03109
E-Pharma sovelluksen kautta saa tilattua apteekin tuotteita monipuolisesti aina särkylääkkeistä lisäravinteisiin ja kosmetiikkaan.

 
Mä olen yleensä hyvin varman päälle pelaaja. Mulla on normaaleissa olosuhteissa vähän kaikkea kaapeissa, ainakin mitä tulee vaikkapa flunssanhoitoon. Vaan sattuipa tuossa niinkin, että juuri muuton aikaan, kun täällä kotonani ei vielä ollut mitään lääkkeitä (saati paljon muutakaan) sairastuin kovaan flunssaan ja tauti veti minut sängynpohjalle. Sanotaanko, että ei ollut ihan ensimmäisenä mukavuus tekijöiden listalla lähteä räkä poskella talsimaan räntäsateeseen hakemaan troppia. Vaan eihän siinä muu auttanut, nämä on kai näitä yksin elämisen varjopuolia, kun ei ole kukaan hoitamassa kun sairastaa.
 

dsc03121
Esimerkiksi reissun päältä on näppärä tilata tarvittavat lääkkeet valmiiksi sovelluksen kautta.

 
Jos vaan olisin jo tuona päivänä tiennyt, että nekin nuha-lääkkeet olisi ollut mahdollista saada suoraan ovelle kannettuina.. No, oppia ikä kaikki. Flunssa nyt sentään on vielä siinä mielessä inhimillinen tekijä, että ainakin jollain asteella sinne lähimpään apteekkiin aina selviää, ainakin noin niinkun pakon edessä. Mutta tuli siinä sitten vaan mieleen että mitä jos tää oliskin ollut vatsatauti? Millä hitolla mä sitten olisin poistunut wc:n välittömästä läheisyydestä hakemaan vaikkapa imodiumia? No, siitä viisastuneena ostin sitäkin sitten varuiksi kotiin, mutta kuitenkin, you got the point!
 

dsc03118
Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa

 
Sovelluksen asentaminen oli helppoa, ehkä jopa vähän liiankin yksinkertaista ? Rekisteröitymiseen meni n. 1,5 minuuttia ja ulkoasukin on mielestäni selkeä. Tuotteet on lajiteltu sovelluksessa omiin alalajeihinsa, sekä lisäksi omalla sivullaan vielä tuotemerkkien perusteella. Valikoima on ihan älyttömän laaja. Kuten jo edellä mainitsin, pystyn tilaamaan abouttiarallaan kaikki mahdolliset lisäravinteet ja superfoodit mulperi-marjoista lähtien suoraan kotiin kuljetettuina. Vaihtoehtona on myös hoitaa ostokset sovelluksella ja sitten vain noutaa ne omasta lähiapteekista.
 

dsc03113
Tuotteet on listattu sekä brändien, että tuoteryhmien perusteella

 
Aplikaatio ehdottaakin käyttäjälleen lähintä apteekkia sijainnin perusteella. Se jopa näyttää reitin kyseiselle apteekille, jos on päättänyt valita toimitustavaksi noudon. Sovelluksessa ei vielä ole mukana kaikki Suomen apteekit, joten joissain tapauksissa on jopa järkevämpää valita kotiinkuljetus noudon sijaan. Esimerkiksi minulle kaikista lähin apteekki ei vielä ole mukana sovelluksessa, joten se ehdotti lähimmäiseksi toista apteekkia, joka sijaitsee n. 1,5 kilometria kauempana kuin lähin apteekkini. Sinänsä nyt ei iso ero, mutta sairaana tuokin 1,5 kilsaa voi tuntua aikamoiselta suoritukselta. Sovellus tulee laajenemaan tulevaisuudessa myös uusiin apteekkeihin, mutta vielä se ei kata kaikkia.
 

dsc03142
Sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen

 
Voin siis rehellisyyden nimissä sanoa, että tämä sovellus tulee helpottamaan varmasti monen elämää. Ei pelkästään meidän sairastavien sinkkujen vaan myös esimerkiksi liikuntarajoitteisten sekä vanhusten, olettaen että mobiililaitteen käyttö on hallussa. Sovellusta on äärimäisen helppo käyttää, joten jos vain käyttäjältä löytyy siihen vaadittava älypuhelin, on tilauksen tekeminen vaivatonta.
Jos haluat ladata itsellesi Apteekin aplikaation, niin pääset tekemään sen
iPhonelle täältä
Ja androidiin täältä
ARVONTA!
Nyt kun rekisteröidyt sovelluksen käyttäjäksi yllä olevista linkeistä niin osallistut samalla Suunto Ambit3 Sport White Hr sykemittarin (arvo 349€) sekä CocoVin tuotepakettien 5kpl (arvo 50€) arvontaan! Osallistumisaikaa joulukuun loppuun saakka ja voittajat arvotaan tammikuun toisella viikolla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Onnea siis matkaan!