Berliini osa 1

Olin ystäväni Maaritin kanssa pyörähtämässä Berliinissä, jossa vietimme pitkän viikonlopun. Teen myöhemmin kattavamman postauksen mitä oikein touhusimme Berliinissä, mutta tässä muutamia kuvia, joita tuli räpsittyä reissun aikana.
 
dsc02449
 
Meidän reissun agendana oli nähdä kaupunkia, kierrellä kauppoja ja joulumarkkinoita. Joulumarkkinat olivatkin Berliinissä ihan huikeat ja niitä tuntui löytyvän vähän joka nurkalta.
 
dsc03094
 
Majoituimme hotelli Sofitel Kurfürstendammissa ja meillä taisi Maaritin kanssa kummallakin jäädä sänky erittäin positiivisena yllätyksenä mieleen! ? Iltaisin oli ihana rojahtaa sängyn pohjalle kun oli talsinut Berliinin katuja päivät pitkät.
 
 
dsc02575
 
Mutta kuten sanottu, laitan myöhemmin viikolla kunnon Berliini pläjäyksen tulemaan! Tässä vähän esimakua ? Mukavaa tiistai-illan jatkoa kaikille <3