Mitä meneillään työrintamalla?

Nyt on saatu pikkujoulu kausi hyvin käyntiin! Tällä kertaa en kuitenkaan ollut juhlaväen joukossa kreisibailaamassa, vaan häärin ennemminkin mikin takana ja hoidin juontajan hommaa. Olin eilen Pykälän kekkereissä mukana ja täytyy sanoa että kertakaikkisen huikea porukka! Minusta pidettiiin koko illan ajan aivan ensiluokkaista huolta ja kaikki oli hoidettu aivan vimpan päälle. Ja ah, erityiskiitos keittiön porukalle, en ole ikinä syönyt niin hyviä brownieita kuin mitä eilen sain! Siis Hallelujah ne vei kielen mennessään! Jos tämä teksti sattuu osumaan mestari-kokin silmiin niin minulle saa lähettää reseptin perästä, kiitos! ?
Ja lisää uusia tuttavuuksia tuli toisellakin keikalla, kun kuvasimme pari päivää Biisonimafiaan uusia jaksoja. Voisin luetella jotakuinkin tismalleen samat sanat näiden kavereiden kohdalla, kaikki oli järjestetty minua varten niin hyvin, että hyvä etten liikuttunut kun minulle oltiin tehty aamupalatkin valmiiksi! Näistä muutamasta päivästä on kyllä saanut taas niin paljon virtaa muuhunkin tekemiseen, kun on huomannut kuinka mahtavia tyyppejä oikein on olemassa ja kuinka onnekas on että pääsen heidän kanssaan työskentelmään! Ensimmäinen jakso näistä kuvauksista tulossa ulos ensi viikolla, stay tuned!
 

img_1370
Ensi viikolla selviää mistä kuvassa oikein on kyse
img_1381
Biisonimafian kuvauksissa

Tänään puolestaan kuvattiin erästä keväällä ulos tulevaa ohjelmaa ja kuvaukset jatkuu vielä myöhemmin. Huomenna sitten jatkuu kuvauksilla Turussa ja viikonloppuna on tarkoitus nähdä ystäviä. Niin ja hei, sunnuntaina olen Novalla klo 10:30-11:30 Esko Eerikäisen haastiksessa, tulehan kuulolle silloin! ?
Eli kaikennäköisiä näperryksiä on. On myös ollut todella inspiroivia paliksia, ideoita ja alustavia suunnitelmia, joista jos edes puolet toteutuu niin on kyllä siistiä! Snapchatissa @jannihussi päivittelen ajankohtaisesti ja aktiivisesti kaikkia touhuja ja PALJON Harri juttuja, joten kaikki Harrin fanit ainakin seuraamaan ? Pitäis varmaan kehitellä oma hashtagi Hartsalle #VainHarriJutut
Ihanaa torstaita <3
 

fullsizerender-kopio
Juonto hommissa Pykälän juhlissa