Aineenvaihduntaa boostaavaa smoothie

Tällä kertaa ajattelin jakaa teille yhden lemppari-smoothie reseptini. Kuten otsikossa luvataan, niin kyseessä on kunnon boostaus aineenvaihdunnalle! Oletko koskaan kuullut että cayennepippuri kiihdyttää aineenvaihduntaa? Tai oletko koskaan ajatellut että sitä voisi lorauttaa jopa smoothien sekaan? No minäpä kerron. Kyllä, cayennepippuri nostaa kehon lämpötilaa ja näin ollen kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lisäksi sen sisältämä kapsasiini auttaa aivoja vapauttamaan endorfiineja. Eli toisin sanoen rasvanpoltto tehostuu ja siitä tulee vieläpä hyvä olo! Ja tässäpä jaan sitten vinkin, miten sulauttaa voimakas cayennepippuri smoothieen ja vieläpä niin että siitä tulee hyvän makuinen. Täältä pesee, olkaapa hyvät!
 
2dl mango (jäiset sopii hyvin)
1 1/2dl mustikka
3 dl kookosvesi
kourallinen lehtikaalia
1/2 avocado
1 rkl sitruunamehua
ripaus cayennepippuria, n. 1/4 tl (Aloita varovasti! Sörssäytä välissä ja maista. Lisää tarvittaessa)
1 rkl pellavansiemenrouhetta
 
Surrauta aineet blenderissä, kunnes ovat kokonaan mössönä.
 
Lisäksi smoothien pellavansiemenrouhe sisältää paljon kuituja, kookosvesi nesteyttää tehokkaasti ja sitruunamehu puolestaan tukee niinikään aineenvaihduntaa ja puhdistaa maksaa.
Antoisia smoothie-hetkiä <3
_jp_1715hires