Voihan savolaiset pöpöt

Hellou pitkästä aikaa! Ei oo hetkeen kuulunut eikä liiemmin näkynyt, sanotaanko että tässä on ollu vähän kaikenlaista. ? Nyt kuitenkin olen ottanut taas hommat haltuun ja ajattelin palata blogi-touhuihin oikein rytinällä. Täältäpä sitä taas alkaa sitten tekstiä suoltua ulos sanaisesta arkustani vanhaan tuttuun tyyliin.
Mä kirjoitan tätä tekstiä finrex-kupin takaa. Tai oikeastaan takavasemmalta ollakseni täsmällinen, toinen käsi käy kupilla tasaisen tappavaan tahtiin. Eli minäkään en tältä tämän talven lenssu-aallolta ole onnistunut säästymään. ? Tuntuu että joka toinen vastaantuleva niiskuttaa ja köhii tällä hetkellä. Ja suorastaan olisin kyllä ollut enemmän kuin ihmeissäni mikäli en olisi tullut kipeäksi. Uni ja ruokailu ovat olleet viime viikoina todella huonolla mallilla, stressi-käyristä puhumattakaan, joten voin vain kuvitella millaisilla kierroksilla vastustuskyky oikein on käynyt ja yrittänyt epätoivoisesti sotia pieniä vihreitä pöpöjä vastaan. Vai onkohan tyttöpöpöt sit kuitenki vaaleenpunasia? Nää on näitä elämää tärkeämpiä kysymyksiä, mihin vain Luoja tietänee vastauksen. Ja tiedemiehet.
Tällä viikolla on ihan älyttömän paljon kaikkia kivoja juttuja tulossa. Jotenkin ei malttais yhtään nyt makailla sairastuvalla. Mutta valitettavasti nuha harvemmin kyselee, että ”soppiiko sitä tännään tulla kylläilemmään?”. Aina yhtä kutsumattomia ja epätoivottuja vieraita. Ja näköjään mun pöpöt tulee suoraan Savonmualta (joojoo, Kymenlaakson likka yrittää matkia savoa, eihän tuo ny ihan lähteny!). Toivottavasti nyt alkaisi kuitenkin vihdoin jo myötätuuli puhaltamaan myös tähän risukasaan. Niinkai se sitten vaan on että kaikki mahdolliset ja mahdottomat ikävät asiat aina kasaantuvat ja rysähtävät päälle kerralla. Mutta sieltäpä sitä sitten noustaan entistäkin vahvempana ja empaattisempana ihmisolentona. Ajan kanssa, mutta noustaanpa kumminkin!
Toivottavasti sinä siellä ruudun toisella puolen olet säästynyt noilta savolaisilta pöpöiltä. Jos et, niin muistahan kaataa paljon lämmikettä kurkustasi alas (ja nyt puhun siitä 0%:sta) ja pitää itsesi ja erityisesti varpaasi lämpiminä! Teen sekaan heitetyt inkiväärin palaset, hunaja ja sitruuna myös käyttöön, koska nää hommat voitetaan vain kovilla otteilla! Stay strong my fellas!
Ihanaa alkanutta viikkoa ja palataan asiaan taas pian! <3

Kuva: Petteri Peltonen MUA: Senay Coco