Lukijoilleni

Moi! Moi just sulle, joka nyt luet tätä tekstiä. Mä haluaisin ihan ensinnäkin kiittää sua siitä, että tulit lukemaan tätä mun postausta, kiitos. Ja sitten mä haluaisin vielä ihan erikseen kiittää kaikkia teitä, jotka olette mulle lähettäneet palautetta näistä postauksista. Mä olen saanut niistä jokaisen ja lukenut ne. Mun ainoa ongelmani vaan on, että mä en valitettavasti ole millään ehtinyt teille kaikille vastata. Joten anteeksi siitä.
Mun työhön kuuluu todella vahvasti sähköposti yhtenä työkaluna. Monet työasiat tuleekin siis hoidettua juuri nimenomaan meilin välityksellä, eikä niin paljon esimerkiksi puhelimitse. Meilin lisäksi saan palautetta myös Facebookkiin ja Instagramiin yksityisviesteinä. Mä olen aivan vilpittömästi ihan suunnattoman kiitollinen jokaisesta tarinasta, jonka olette jakaneet mun kanssa. Se on mulle ihan oikeastioikeasti kunnia-asia, että olette uskoutuneet juuri minulle. Ja siksi mä en voi sanoin kuvailla kuinka pahalta musta tuntuu, ettei mun resurssit riitä vastaamaan teille kaikille. ?
Tällä postauksella halusin vaan sanoa, että jokainen mulle tullut palaute on tärkeä ja luettu läpi. Mä olen todella kiitollinen teistä kaikista lukijoista ja teistä, jotka rohkenette avata sydäntänne mulle. Mä pyydänkin siis ymmärrystä myös sen suhteen, että en valitettavasti kaikkea pysty yksin yrittäjänä hoitamaan, vaikka vilpittömästi teille jokaiselle haluaisinkin vastata ja vaihtaa ajatuksia. Olette ihania <3
 
dsc01797
 
Mä istun juuri parhaillaan junassa kohti Kuopiota. Hurruuttelin eilen Turusta Kouvolaan viemään Harrin vanhemmilleni hoitoon ja nyt sitten seuraava pysäkki on tosiaan kalakukkojen luvattu maa. Olen tänään mukana Kalpa-KooKoo pelissä, mikä onkin mulle mielenkiintoinen asetelma. Kouvolahan on mun kotipaikkani ja Kuopio puolestaan ihan ykköspaikka, missä haluaisin asua jos maailmassa ei olisi mitään rajoitteita. Mm. sellaisia rajoitteita kuten työ, joka pääasiassa on Helsingissä. Vaikka Kuopiolla on  suuri paikka sydämessäni, joudun silti kuitenkin pitämään kotikonnun puolta tässä kohtaa. Muuten tulisi jopa hiukan isänmaan-rikkuri olo ? Tai muuten vaan petturimainen fiilis. ?
Ennen peliä ohjelmassa on Taklaa arki -niminen naisten tapahtuma, jossa jutellaan terveydestä, elämäntavoista ja tehdään mm. smoothieita! Mua voi tulla moikkaamaan Hammas Hohteen osastolle klo 14-16. Ja sitten jos näette että joku blondi heittää flipat kaukalossa alotuskiekon pudotuksessa niin mulla ei sitten ole hajuakaan kuka se on.
Ihanaa viikonloppua kaikille teille sydämellisille lukijoilleni, toivottavasti näen teitä Kuopiossa viikonlopun aikana <3
 

img_2332
Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan ihanista syyspäivistä 🙂