Kriisi, viilitys vai jotain ihan muuta?

Sitä sanotaan että tulee kolmenkympin kriisi ja viidenkympin villitys. No mä en tiedä olenko jotenkin henkiseltä iältäni sitten kenties hiukan aikaani edellä, tai sitten voisin vaan lanseerata tämmöisen 25-vuoden villitys-kriisin. Tai ehkä mä vaan voisin olla luova ja keksiä jonkun ihan oman nimityksen, kuten vaikka 25-vuoden repäisy. Käyttäkäämme siis sitä nimitystä.
No, mulla tuli nyt ihan tosissaan tämä 25-vuoden repäisy. Mä marssin kampaajallle ja kävin laittamassa kynnet. Aloitin myös tällä viikolla taas sen liikunnan ja terveelliset elämätavat, jotka olivat olleet ihan hakusessa jo pidemmän aikaa. On ihan semmoinen uudesti syntynyt olo, niinkuin taisin tuossa edellisessäkin motivaatio postauksessa mainita. Ja tällä kertaa en pysynyt tutussa ja turvallisessa ”vaalea tukka, vähän toffeen värisiä raitoja ja ihan vähän latvasta pois”, enkä kynsissä mennyt sillä tutulla ja turvallisella nudella. Nyt on meinaan jotain ihan muuta ja mä kyllä tykkään! Woohooo, ufo-Janni tulee, varokaa!
 

dsc01308
Tästä lähdettiin liikkeelle

 

dsc01311
Tälläinen tuli. Meiltä loppui luonnonvalo kesken (lopetettiin Maijun kanssa värjäys joskus 21 jälkeen.. ? ) niin jouduttiin vetämään kaikki spotit päälle, joten väri ei ihan vastaa todellisuutta kuvassa.

 

dsc01345
Tukkataikoja tapahtui siis Liedossa parturi-kampaamo Cocossa 🙂

 
dsc01346
 
Tarkoituksena oli siis saada ”granny hair”, pienellä mausteella sinistä ja pituudesta pikkusen pois. Tukkaan laitettiin ensin raidoitus, joka kirkasti pohjaa. Sen jälkeen se pestiin ja kuivattiin, jonka jälkeen laitettiin tuhkainen silver -sävyte. Sitten tukka pestiin uudestaan ja sen jälkeen siihen laitettiin vielä platinum hoitoaine, joka taittaa sävyä harmaaseen ja kylmään. Mulla käytettiin kaikissa vaiheissa IdHairin Nioplex hoitoa, koska tämmöinen käsittely on aika raju tukalle. Nioplex siis hoitaa tukkaa värjäyksen lomassa. Mulla on tukka paksua ja kestävää, voisko sanoa että jopa hevosenharjamaista ? Puhuttiin juuri mun ihanan kampaajan Maijun kanssa, että tälläistä käsittelyä ei kannata tehdä, jos oma hius on hentoinen ja heikko. Ainakaan siinä tapauksessa, jos haluaa vielä säilyttää muutaman hiuskarvan päässä ?
 
dsc01354
 
dsc01357
 
dsc01365
 

dsc01337
Tänään kuvattiin mahtavaa hyväntekeväisyys-kampanjaa Robert Lindströmin kanssa. Huikeet ihmiset mukana ja erityisen tärkeä aihe! Tästä kuuluu pian lisää.

 
Tänään mä sitten puolestani menin laitattamaan kynnet. Ja kylläpä mä seilasin sitten erilaisten vaihtoehtojen väliä. Ensin ilmoitin että haluan jotain Suomi-väristä, olenhan huomenna lähdössä Torontoon katsomaan World Cupin pelejä. Sitten mä peräännyin ja valkkasinkin nuden sävyn, koska olin menossa kynsienlaitosta suoraan kuvauksiin ja ajattelin että Suomi-kynnet ei ehkä ihan toimi tässä yhteydessä. Mutta sitten mä ajattelin että ei hemmetti, ei taas sitä nudea! Vedetään peiliksi! Ja niinhän me sitten vedettiin! ? Peilimäinen vaikutelma saatiin aikaan Shellacin lakalla (kestolakkaus) ja foliolla. Ja mä tykkään näistä kynsistä NIIIIIIN paljon! Nyt näissä on vähän jo munaa! ?
 

dsc01316
Hoitola Womanissa Teija taikoi mulle sormiin varsinaiset taikapeilit!

 
dsc01315
 

dsc01335
Jou

 
dsc01368
 
Että sellaista tällä kertaa. Stop the press, Hussi on menny sekasin! Mutta kaiken tämän häsellyksen seassa kaikkein parasta on se, että mulla ALKOI NYT LOMA! Mä karkaan duuneja Torontoon ja ajattelin yrittää nollata siellä ihan kunnolla. Viimeksi ehtinyt olla vapaalla tosiaan toukouussa, joten voin kertoa että nyt on tämä likka innosta pinkeänä, suorastaan soikeana! ? JEEEE!
Mä päivittelen blogia Torontosta jossain hyvässä raossa ja reissua pääsee seuraamaan myös Snapchatin puolelta (@jannihussi). Mahtavaa viikonloppua kaikille! Adios!
Ps. Muistakaa katsoa huomenna Pelimies Maikkarilla klo 21! Saatte nähdä miten mä päädyin Pelimiehen kanssa vällyjen väliin.. ? Peitot heiluu Katsomon puolella, mutta alkuun pääsee itse ohjelman parissa.
 
dsc01323