OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyyliä vai ei?

Mä olen melkeinpä päättänyt etten pahoittele sitä, jos blogi on ollut vähällä huomiolla. Nyt kuitenkin joutuu pienet pahoittelut laittamaan tässä kohtaa, viime postauksesta on vierähtänyt jo puolitoista viikkoa. Silloin kun aloin pitämään tätä blogia, päätin että kirjoitan vähintään kerran viikossa. Muuten olen aika hyvin tuossa aikataulussa pysynytkin, mutta nyt tuli sellainen ajanjakso, että en yksinkertaisesti saanut rutistettua blogia ulos missään välissä. Joten pahoittelut siitä, etten ole pysynyt täysin lupauksessani.
Tässä on tullut matkattua ja kuvattua jos jonkin näköistä ohjelmaa viimeisen puolentoista viikon aikana. Toisesta ohjelmasta en valitettavasti vielä voi paljastaa, mutta toinen tulee itseasiassa ulos jo tulevana lauantaina! Pääsin nimittäin mukaan Pelimiehen avausjaksoon ja suoraan treffeille itse pelimiehen kanssa! Haha, nämä olivat kyllä yhdet hauskimmista kuvauksista hetkeen! Ohjelma tulee Maikkarilta siis nyt lauantaina 17.9 klo 21 ja itse treffit löytyy sitten Katsomon puolelta ?
 

fullsizerender
Tälläistä luvassa lauantaina Pelimiehessä.. 😀

 
Kuvausten jälkeen kävin pyörähtämässä World Cupin esiottelussa Hartwall areenalla ja siitä lähdin lennellen kohti Kajaania ja Vuokattia, jossa järjestettiin hyvinvointiviikonloppu. Olin siellä ohjaamassa treenejä, tästä kerron lisää seuraavassa postauksessa. ?
 

img_1989
Vuokatissa oli vahvan näkönen ohjaaja! Ei, ei hän tuossa etualalla, vaan tyttö pinkeissä pöksyissään.

 

img_1994
Kävin vieraana myös Kainuun Ylellä 🙂

 
Sitten itse aiheeseen. Luulen että moni mieltää mut todella vahvasti ”fitness-mimmiksi”, mitä toki varmaan jossain määrin olenkin. Nykyisin koen kuitenkin olevani enneminkin sporttinen-mimmi, kuin fitness-mimmi. Hah, tärkeitä titteli juttuja! ? Jos ihan rehellisiä ollaan, niin toivon hiljalleen alkavani brändäytyä jo vähän pois tuosta fitness-skenestä. Olenhan aika kauan siitä jo erossa noin niinkuin fyysisesti ollutkin. Liikunta on minulle edelleen tärkeä osa elämääni, mutta teen sitä terveellisyyden nimissä ja koen että se on minulle ennen kaikkea terapiaa muun elämän ja hektisyyden rinnalla. Hyvinvointi hommissa haluan edelleenkin olla mukana, mutta fitness-hommista pysyä turvallisen välimatkan päässä. ?
 

img_1991
Joni Jaakkolan luennolla

 
Yksi asia mikä minua urheilun lomassa kiinnostaa on tyyli. Mulla on siis aika usein muutakin kuin jumppakamat niskassa ? Seuraan jonkin verran muotia ja miten ihmiset pukeutuu. Mä olen tosi fiilis pukeutuja itse (niinkuin aika monessa muussakin asiassa fiilis edellä) ja joskus haluan panostaa ja leikitellä asuilla, kun taas toisinaan haluan heittää ensimmäiset kaapista löytyvät löttö-verkkarit jalkaan sen suuremmin asiaan panostamatta.
 

img_3563
Fitnesspäiväkirjojen kuvausta Edmontonissa keväällä. Tuo punainen takki oli mun kevään ehdoton lemppari! Jee kohta saa taas kaivaa sen esiin 🙂

 

img_3685
Verkkarit, crop top ja valkoiset tennarit

 

img_3752
Pitkät, suorat ja selkeät linjat toimii kun ei ole ylimääräisillä senteillä siunattu 😉

 

img_5554
Kukkahaalari

 
Jos mun pitäisi kuvailla omaa tyyliäni yhdellä sanalla se olisi varmaan ”classy”. Tai ehkä classy pienellä vivahteella leikkisyyttä. Tai sporttisuutta. Joten en siis kuvaile tyyliäni yhdellä sanalla kun se nyt ei näytä onnistuvan, haha ? Mutta ehkä se miksi tuo ”classy” tuli ensimmäisenä mieleeni, on se, että tykkään pukeutua tyylikkäästi. Jokainenhan meistä määrittää tyylikkyyden eri tavoin, mutta minulle se merkitsee nimeomaan sitä, että asu on huolitellun ja siistin näköinen ja peittää tarpeeksi. Henkilökohtaisesti en koe oloani mukavaksi liian niukoissa ja paljastavissa vaatteissa. Minulle se ei edusta tyylikkyyttä. Mutta kuten sanottu, kukin määrittäköön tyylikkyyden omalla tavallaan. ?
 
img_4252
 

img_4698
Vähän olisi ikävä tuota ombre tukkaa.. Nyt käynkin kauheaa henkistä vääntöä mitä tällä fledalle seuraavana tekisi… 😀

 

img_5022
Punainen huulipuna piristää koko mustaa asua

 

img_0172
Kevyet rengaskorvikset, rannekorut ja sormus ovat viimeinen silaus asulle näyttämättä joulukuuselta.

 
img_4255
 

img_4679
Isot korvikset on myös ollut jo hetken aikaa suosikki-listalla

 

img_7346
Aleksin kivat korut -rannerengas tuo väriä mustaan asuun

 

img_7854
Rakastin tätä lookia Trendin kuvauksissa! <3 Ja niin ilmeisesti myös H&M, sillä lähittävät tämän Balmainin sarjan paidan minulle jälkikäteen. <3

 
Pukeutuminen on myös paljon itseilmaisua. Koen olevani vahva, itsenäinen nainen. Olen yrittäjä ja määrätietoinen sellainen. Mutta olen myös huumorintajuinen ja liikunnallinen. Ehkä siksi ”classy” leikkisyydellä ja sporttisuudella maustettuna onkin se, miten haluan myös itseäni pukeutumisen kautta ilmaista.
 

img_3768
Kasari + jakku

 

img_3821
Sininen ja valkoinen edustettuna myös ulkomailla! Tupla-farkku, valkoinen trenssi ja farkunsininen laukku.

 

img_8331
Punainen takki ja tumman vihreät pöksyt ei paljon muuta väriä kaipaa

 

img_7460
Ystävälläni Sannilla on tässä myös makea asu! Yksinkertaiset boyfriend farkut ja kauluspaita toimii aina. Mun viime syksyn väri oli sininen ja harmaa.

 
Luen jonkin verran muotilehtiä ja minusta on ihana nähdä, kuinka paljon erilaisia tyylejä maailmalta voikaan löytyä. Seuraan somessa useita muotialalla vaikuttavia ihmisiä ja usein seuraan myös kaduilla mitä ihmisillä on päällä. Se on jotenkin niin hienoa nähdä persoonallisia tyylejä ja sitä, että joku menee ihan omia polkujaan vähät välittämättä mitä muut ajattelee. Ja se, jos jokin on tyylikästä!
Mulla on myös muutama ihan suosikki-juttu arkipukeutumisessa. Mä tykkään ihan hirmuisesti farkusta ja nahkasta. Ja erityisesti niiden yhdistelmästä! Mulla onkin aika usein farkkupaita, farkut (tai molemmat), farkkutakki tai nahkatakki. Se on vaan jotenkin niin omaa silmää miellyttävä yhdistelmä, että näitä tulee pyöriteltyä ja yhdisteltyä paljonkin.
 

img_8332
So 90’s!

 
img_8333
 

img_8547
Beige mokka-mekko on hillitty, mutta tyylikäs.

 

img_8532
Joskus myös jumppapöksyt toimivat hyvin arjessa!

 

img_2064
Syksyinen hame on nyt poltetun oranssi.

 
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kukin pukeutukoon tyylillään ja omalla tavallaan. Ainakin niin kauan kun tilannetaju säilyy. Mielestäni ei ole sopivaa esimerkiksi kävellä kadulla perskannikat vilkkuen (rannat on tätä varten erikseen) tai saapua palaveriin napaan asti uurretussa kaula-aukossa. Mielestäni tyylikäs ihminen pukeutuu tilanteeseen sopivalla tavalla muut huomioiden (tällä en tarkoita muiden miellyttämistä) ja tilanteen huomioiden. On olemassa kirjoittamattomia sääntöjä ja etikettejä, jotka on myös hyvä huomioida, esimerkiksi häissä vieraat eivät pue valkoista. Nämä siis jälleen vain minun mielipiteitäni, jokaisella meistä on varmasti omansa ja hyvä niin.
 

img_0016
Farkkua ja nahkaa ripauksella sporttia.

 
img_0068
 

img_8607
Valkoinen ja beige on yksi mun suosikeista yhdessä!

 

img_8642
Dramaattinen look on viimeistelty tummalla huulipunalla.

 

fullsizerender
Lyhyt paita ja shortsit saavat lisää peittävyyttä viitasta

 

img_8919
Tupla-farkku ja nahka

 

img_1418
Tupla-farkku, poolo ja conssit

 
Keräsin tähän postaukseen kuvia erilaisita hetkistä ja asuista. Vanhimmat kuvat taitavat olla yli vuoden takaa.
 

img_0066
Nahkatakki mukana ku peräpukama

 
img_1419
 

img_1515
Nuden värinen silkki antaa seksikkään säväyksen juhla-asuun

 

dsc01211
Kukkahaalari valkoisen jakun ja tennareiden kanssa

 

Pentti/Harala muoti kauneuteen ja terveyteen
Tämä ja monia muita sporttisia muotikuvia on tulossa torstaina lehtihyllylle Kauneus ja Terveys -lehden uudessa numerossa. Kuva: Jouni Harala

 
Nyt mä jatkan tässä koneella meili-rumbaa. Ja sitähän piisaa kun on taas ollut muutaman päivän poissa officelta. ? Huomenna mä ajattelin nukkua niin pitkään kun vaan ikinä nukuttaa. Ihan vaan sen kunniaksi että mittariin tärähtää 25-vuoden edestä naurua, iloa, surua ja kaikkea siltä väliltä! ? Palaamme taas, kuulemisiin!
 

img_8100
Ja sitten on näitä päiviä.. ? Näihin kuviin ja röntöstely-tunnelmiin on hyvä päättää tämä postaus.