Viikonloppu Vuokatissa sporttaillen

Nyt olisi meinaan kaikille liikunnasta, luonnosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille aikamoinen viikonloppu setti tarjolla! Täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että  nyt olen niin innoissani etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Olemme Kaisa Jaakkolan kanssa nimittäin vetämässä Vuokatissa syyskuun 9.-11. päivä hyvinvointi viikonloppua, josta ei muuten menoa ja meininkiä puutu! Tai sanotaanko näin, että luvassa on meininkiä, mutta myös rauhoittumista.
Mä en valitettavasti ole ollut niin onnekas, että olisin vielä Kaisaa tavannut tai päässyt kuuntelemaan hänen luentojaan. Omistan kyllä hänen Hormonidieetti kirjansa, josta on muuten ollut paljon apua omassa elämässä. Se on myös avannut paljon silmiä mm. sille miksi oma kroppa toimii niinkuin toimii ja miksi rasva kertyy juuri tiettyihin kohtiin kehossa. Nämä siis vain murto-osan mainitakseni. Oikeastaan mä olen niin innoissani siitä, että pääsen vihdoin tapaamaan Kaisan ja kuuntelemaan hänen luentojaan, että melkein unohdan että itsekin olen tulossa paikalle ohjaamaan ?
 

13686632_996408697139006_7435571567669635577_n
Vuokatista löytyy myös mm. ”Suomen haastavin seikkailupuisto”

 
 

13886456_1131091980267773_679643874311744758_n
Vuokatissa voi harrastaa monipuolisesti erilaista liikuntaa

 
Mun kanssani ei kuitenkaan luennoida, vaan lähdetään reenaamaan. Ja koska teemana on nimenomaan hyvinvointi, ei luvassa ole kolmea tappo-treeniä päivässä. Sen kuitenkin lupaan että hiki tulee ja joutuu hiukan haastamaan itseään (kenties poistumaan omalta mukavuusalueelta), mutta tuntien keho-rääkkiä ei ole luvassa, vaan monipuolista ja erilaista treeniä luonnon helmassa. ?
Mä en ole koskaan aiemmin käynyt Vuokatissa ja suoraan sanottuna odotukset paikkaa kohtaa ovat todella korkeat. Olen nähnyt paljon upeita kuvia, ja voi jumpe! On muuten komiat maisemat! Eipä siis ainakaan jää puitteista kiinni nämä treenit. ? Sitten voidaan sanoa että on ohjaajassa vikaa jossei treenit tuona viikonloppuna maistu ?
 
c4daa6_21a69014126e44ba81322e8984222bfa.jpg_srz_262_193_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz
 
Jokainen viikonloppuun osallistuva saa myös 4 viikon ”Väsyneestä virkeäksi” verkkovalmennuksen Kaisan kanssa. Ei siis tarvitse lähteä tyhjin käsin tapahtumasta, vaan hyvinvointia tukevia toimia voi jatkaa heti myös kotoonta käsi.
Tässä vielä tapahtuman kuvaus:
”Tapahtuma/Viikonloppu on tarkoitettu kaikille, mutta erityisesti niille jotka kaipaavat irtiottoa arjesta tai/sekä apua ja inspiraatiota elämäntapamuutokseen. Ihminen kun pystyy hyvin pienillä elämäntapamuutoksilla parantaa päivittäistä hyvinvointia, stressinsietokykyä, terveyttä, energiatasoa, vireystilaa, unenlaatua ja palautumisen laatua niin halutaan auttaa siinä.
Kokonaisvaltaisen viikonlopun aikana päästään treenaamaan Janni Hussin opastuksella ja Kaisa Jaakkolan johdattamana kaikki oppivat vaikuttamaan positiivisesti hormonitoimintaansa ja sitä kautta mielen ja kehon toimintaan. Lisäksi luvassa myös leppoista illanvietto, maukasta raakaruokaa, rentouttavaa joogaa Kaisan johdolla ja huikeita pop-up tapahtumia.
Jotta kukaan ei jäisi aivan tyhjän päälle tapahtuman jälkeen, jokainen mukaasi ihanan aiheeseen liittyvän yllätyslahjan ja Kaisa Jaakkolan rakentaman huippusuositun neljän viikon mittaisen Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssin, joka toimii hyvänä työkaluna muutosten viemisessä käytäntöön.”
 

Maisema1280x440
Vuokatissa on Suomen maisemat parhaimmillaan!

 
Ruoat tulevat tapahtumassa olemaan myös todellakin hyvinvointia edistäviä. Vaihtoehtoina on paljon erilaisia terveellisiä proteiinin lähteitä, kasvisvaihtoehto, hyviä hiilihydraatteja kuin myös rasvoja. Koko viikonloppu perustuu nimenomaan hyvinvoinnille ja siksi myöskään ravintoasioita ei unohdeta! Nam!
Tästä linkistä pääset lukemaan lisää tapahtumasta ja hinnoista, sekä ilmoittautumaan mukaan! ? Nähdään Vuokatissa 9.-11.9! ?