Ralli viikko meni että suhahti!

Nonni, huhhuh! Rallit on nyt pulkassa! Kyllähän tuo aikamoinen rupeama oli. Ralleissa olimme tosiaan neljän ihan huipun mimmin kanssa ”kisatyttöinä”, eli työnkuvaamme kuului mm. seremonioiden hoitaminen (palkintojen jako), VIP tiloissa houstaaminen sekä ilmaistuotteiden jakaminen yleisölle.
 
IMG_0687
 
 
Menin paikalle rakkaan kisa-kämppiksen Emmin kanssa jo keskiviikkona iltapäivästä. Olin aamulla noussut perinteisesti 4 ylös, täräyttänyt Turusta Pasilaan Yle Puheelle Alin haastatteluun (tästä on ihan mahtavaa kuvamatskua todisteena :D) ja sen jälkeen koukkasin Lehtomaan kyytiin ja lähdimme huristamaan kohti Jyväskylää. Työni on todella liikkuvaa ja katselin juuri auton mittarista että 8tonnia on tullut kahdessa kuukaudessa täyteen. Siksi tykkäänkin että alla on vähän isompi ja turvallinen auto. Pikku-kottero tuntuisi jotenkin pelottavalta kun suikkelehtii autojen seassa. Itse Ajan Nissan Qashqailla ja kyllä matka muuten taittuu ?
 

IMG_0694
Meillä oli Alin kanssa Puheella vähän erilainen aamu. Kuvamatskua mun, Alin ja Yle Puheen instagramissa 😀

 
IMG_0688
 
IMG_0729
 
 
IMG_0756
 
Kun pääsimme Emmin kanssa keskiviikkona perille lähdimme oikeastaan suorilta kohti ensimmäistä etappia. Siitähän se viikonloppu sitten alkoi eikä päättynyt ennenkuin sunnuntaina palkintojen jaon jälkeen. Päivät venyivät pitkiksi ja olivat aika rankkojakin. Sitä kun viettää 12h hälinässä ja on jatkuvassa ”skarppaus-tilassa” niin kyllä illalla oli aivan naattina. Meillä on Emmin kanssa ihanan samanlainen rytmi ja tatsi noin muutenkin, joten päivät päätimme jokaisena iltana putkirullauksella ja aamut aloitimme joogalla. Sitä mieluummin herää pikkuisen aikasemmin ja tekee edes nopean 30-40min aamuherättelyn niin jaksaa päivätkin paljon paremmin kuin että nukkuisi ihan viime tinkaan.
 
IMG_0699
 
IMG_0713
 
dav
 
IMG_0725
 
Ruoat oli järjestetty aivan superisti meille ja toki muillekin. ? Aamut alkoi aina herkullisella lohella ja perinteisellä puurolla, päivisin nautimme Vanajanlinna Cateringin suussa sulavia herkkuja. Ja laskinpa muuten että tuli vedettyä about 10 jäätelöä ja pussi Gifflareita tämän kaiken kukkuraksi viidessä päivässä. Ne on ne perinteiset ralli-kilot haha ? ? Vaan eipä haittaa, ei pidä ottaa elämää tai ainakaan syömisiä liian vakavasti!
 

IMG_0831
Tää oli niin överi NAMMMMMM!

 
IMG_0832
 

IMG_0848
Jos sitä nyt pari..

 
IMG_0849
 
IMG_0850
 
 

IMG_0743
Mites tää nyt taas menikään..?

 

IMG_0742
Kas noin.

 
Kuten edustustyöhön kuuluu, oli meillä päivittäin aikamoiset meikkikerrokset naamassa. Siinä parempikin iho meinaa vetää tukkeeseen kun koko päivän vaan lyö lisää pakkelia ja puuteria naamaan ja hikoilee päivän mittaan kuumassa auringon paahteessa. Niinpä annoinkin eilen ihoni levätä ihan täysin. Tänään kuitenkin ”työ-naama” vedettiin taas paikoilleen kun kuvattiin Helsingissä lehti-matskua. Nämä tulossa ulos parin viikon päästä. Ja huomenna jatkuu, sillä aamulla olen taas jumppailemassa Ylen Aamu-tv:ssä (jumppaamaan pääset mukaan 8:45), josta (palaverin kautta) suuntaan jälleen kuvauksiin. Aikamoista rääkkiä siis iholle noin yleisesti. Siksi haluankin panostaa ihonhoitoon ja puhdistukseen, koska tällä alalla on todella tärkeää että iho on hyvässä kunnossa. Kerron seuraavassa postauksessa ihonhoidostani ja mikä on hyvän ihoni salaisuus (veden juonnin lisäksi ? ) Kuullaan taas pian!
 
Loppuun vielä kuva-pläjäys olkaa hyvät!
 
FullSizeRender
 

IMG_0723
Behind the scenes..

 

IMG_0906
Ja tällainen siitä tuli! Kuva: Toni Ollikainen / AKK Sports Oy

 

IMG_0737
Kuva: Mervi Varonen/ Iltalehti

 

FullSizeRender
Tuttu feissi! Mika Salo siis..

 

IMG_0736
Kuva: Mervi Varonen/Iltalehti

 

Emmi&Janni
Viikonlopun aikana otettiin muutama selfie ? Kuva: Jiri Halttunen

 

Janni&Emmi
Kuva: jiri Halttunen

 

Jannille3
Kuva: Jiri Halttunen

 

Jannille2
Some tauko! Kuva: Jiri Halttunen

 

IMG_0788
Ralliraita-Hussi kiittää ja kumartaa!