Muutto suoritettu

Noniin se olis Edmontonin reissu heitetty! Palattiin eilen illalla kotiin ja nyt onkin sitten sopivasti nuppi sekaisin aikaerosta. ? Kamat saatiin pakattua ja muutto-hommat juurikin sellaiseen vaiheeseen kuin haluttiinkin. Tässä vaiheessa kun uudesta asuinpaikasta ei vielä ole tietoa, siirettiin kaikki kamat varastoon odottamaan lähtöä uuteen paikkaan. Tämä helpottaa paljon, koska nyt meidän ei välttämättä fyysisesti tarvitse mennä enää paikan päälle Edmontoniin, vaan riittää että muuttofirma koukkaa valmiiksi pakatut laatikot ja toimittaa ne uuteen osoitteeseen.
 
FullSizeRender
 
Edmonton on kyllä aivan ihana paikka. Siellä ilmasto on todella paljon kuivempi kuin Suomessa ja siksi esimerkiksi 30 astetta lämpöä ei tunnu lainkaan tukalalta, vaan pikemminkin todella miellyttävältä iholla. Muuten ilmasto on hyvin saman tyylinen kuin Suomessa, hetkeksi saattaa tulla pieni sade ja sitte taas paistaa. Koettiinpa myös perinteinen ukkosmyräkkäkin keskellä yötä. Sade on mun mielestä ihanan rauhtoittava elementti yö aikaan ja kun kuulen että sadepisarat ropisee ikkunaan, on makoisat unet taattu. ? Ukkosesta nyt en kuitenkaan niin kovin välitä.
 

IMG_5554
Edmotonissa oli ihanan kesäistä

 

IMG_5597
Pyörä retkellä. Takana Edmontonin downtown.

 
Ehdittiin käydä myös vanhoilla hoodeilla (lue: koluttiin jokaikinen hyväksi todettu ravintola läpi) ja nauttia Edmontonin huikeista lenkki- ja porraspaikoista! Täytyy kyllä sanoa, että en ole missään muussa kaupungissa törmännyt samanlaisiin porras mestoihin kun Edmontonissa! Niitä tulee kyllä ikävä. Ja ihmisiä. Kanadalaiset on niin vilpittömän ystävällisiä  ja avuliaita. Sanoisinkin että ehkä jotain suomalaisten ja jenkkien välimaastosta. Avoimempia kuin suomalaiset, mutta ei kuitenkaan niin small-talk kansaa kuin jenkit. Näin myös ystävääni Maaritia, kehen olin tutustunut kuluneen kiekkokauden aikana. Hän on asunut Edmontonissa jo 10 vuotta ja onkin esitellyt minulle kaikki parhaat paikat. ? Onneksi Maaritilla kuitenkin juuret vetää aina silloin tällöin Suomeen, niin ystävyys jatkuu sitten täällä.
 
IMG_5585
 
Seuraavana täällä olisi ohjelmassa Neste Rallit loppuviikosta. Tai oikeastaan keskiviikkona lähden jo tien päälle täältä Turusta ja palailen vasta sunnuntai-iltana. Keskiviikko aamulla hurautan Pasilaan ja olen vieraana Yle-Puheella (lähetys alkaa 9:10) ja siitä nappaan toisen Ralli-mimmin Lehtomaan Emmin autoon ja köröttelelmme kohti Jyväskylää, jossa duunit alkavat vielä samana iltana.
 
IMG_6300
 
Olimme ralleissa myös viime vuonna duunissa ja se oli samalla minun ensimmäinen kertani tapahtumassa. Ja mä kyllä sytyin! ? Huikeeta miten messissä porukka oli ja kaikilla oli jotenkin niin hyvä fiilis tapahtuman aikana. Oikein kunnon urheilujuhlan huumaa! Vaikka työpäivät tulee olemaan pitkiä (helposti yli puoli vuorokautta per päivä) ja rankkojakin, niin meillä on niin hyvä porukka kasassa että hommat sujuu kuin heinänteko! ? Jahka ensin vaan ehdin toipumaan edes hiukan tästä jet lagista, heh.. Tulen varmasti snäppäilemään ralli-fiiliksiä, joten jos et pääse paikalle niin otahan snäpissä jannihussi seurantaan. ?
 
IMG_6195
 
 
IMG_6186
 
Nyt minä jatkan täällä kuitenin hurrikaanin tavoin vielä pyykinpesua ja ruoanlaittoa, jotta saan kämpän kondikseen ennen ralli-loppuviikkoa!
Ja pssst! Zero Pointilla on vielä muutaman päivän ajan kesä-ale käynnissä! Koodilla ZPSUMMERSALE saat kaikista (kyllä, KAIKISTA!) tuotteista -30% heinäkuun loppuun asti. Verkkokauppa löytyy täältä.
 

IMG_5570
Zero Pointin paita messissä edmontonin porras treeneissä