Uuden sukupolven maitotuotesarja on täällä

Mä olen saanut käsiini aivan uuden tuotesarjan. Enkä minkä tahansa tuotesarjan, vaan suoraan omilta kotikonnuiltani Kouvolasta kumpuavan Kaslinkin uuden Sisu -maitotuotesarjan! Jotenkin mä vaan aina jaksan syttyä kun Kouvolasta tulee uusia hienoja juttuja. Tai vaikkei olis uusiakaan, niin silti kun Kouvolasta ponnistetaan maailman maineeseen niin onhan se nyt vaan ihan älyttömän hienoa! ?
 
IMG_0350
 
Mä en ole sitten fitness-dieetti aikojeni ollut kovin innostunut mistään rajoittavista dieeteistä. Toki ymmärrän sen, että erilaiset ruokavaliot sopivat erilailla eri ihmisille ja mä olen puolestani huomannut omalla kohdallani, että monipuolinen ja vähän kaikkea sisältävä ruokavalio sopii mulle kaikista parhaiten. Käytän aamuisin aina raejuustoa puuron seassa ja päivässä kuuluu myös vähintään se yksi rahka yleensä marjojen ja pähkinöiden kanssa.
Nyt olen tässä testaillutkin uutta tuotesarjaa nimeltä Sisu. Ja heti tähän kärkeen on pakko sanoa, että mun sydämeni sulatti Sisu -tuotteiden maskotti Sisupussi ? Sisupussi koristaa jokaista tuotetta ja seikkailee mm. hyypynarun ja käsipainojen kanssa rahkojen kupeessa motivaatio tekstien kera. Pakkohan siitä on vaan tulla hyvälle tuulelle kun näkee tämän pikku-kaverin ?
 
IMG_0604
 

IMG_0601
Suomalainen Sisu!

Sitten itse tuotteisiin. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä 3 eri tuotetta: juotava rahka, suklaan makuinen maitojuoma ja peirnteisempi jukurtti rahka. Rahkoista löytyy ihania makuja, mm. mustikka-acai, passion-sitruuna, passion-vehnäruoho ja raparperi-vanilja. Jotenkin sopii kuin nenä päähän näin kesä-ilmoilla!
 
IMG_0513
 
Rahkajuoma on kyllä ihan huikea eväs ottaa mukaan treenin jälkeen. Se on helppo juoda ja sisältää 20g proteiinia. Se myös täyttää juuri sopivasti että jaksaa hoitaa pakolliset suihkuttelut sun muut velvollisuudet ennen kuin pääsee lämpimän ruoan kimppuun. 100g rahka juomaa (hiukan vaihtelee per maku) on 50kcal, 0,9g rasvaa, 2,7g hiilareita (joista sokeria 2,2g) ja proteiinia 5,7g. Yhdessä tölkissä on siis 350ml eikä se sisällä lisättyä sokeria.
 
IMG_0451
 
IMG_0589
 

IMG_0599
Meillä on kummallakin omat treeni-pallot. ? Sisu toimii hyvin myös treenin jälkeen.

 
Suklaan makuinen maitojuoma on herkullinen, kaakaomainen kylmä herkku kuumaan kesäpäivään. Se ei kuitenkaan ollut liian makeaa, mikä on suuri plussa. Koska jos haluan oikein makeaa suklaajuomaa, niin sitten teen kyllä ihan rehellisen kaakaon. Tämä maistui herkulliselta laiturin nokassa auringonoton lomassa ja tulipahan siinä samalla hyvä protsku-tankkaus. Tetra (250ml) sisältää 12,5g proteiinia.
 
IMG_0467
 
IMG_0474
 
Sisu Jukurtti rahka (huom. se on oikeastikin JUKURTTI :D) taas on perinteisemmän rahkan kaltainen välipala. Kuten nimestäkin voi päätellä, se on koostumukseltaan pehmeämpää kuin tavallinen rahka, ikäänkuin jotain jogurtin ja rahkan välimaastosta. Siihen on hyvä heittää sekaan lemppari pähkinöitä ja marjoja, jotta siitä saa vielä entistäkin ruokaisamman. Vaikka toki ne menisivät ihan sellaisenaankin, koska ovathan makurahkoja. ?
 
IMG_0440
 
Yleisesti voi sanoa että kaikki tuotteet ovat runsasproteiinisia, vähärasvaisia ja vähä-hiilihydraattisia. Tuotteista hiukan riippuen annoksessa on 5-8g proteiinia/100g, rasvaa kaikissa tuotteissa on alle 1g/100g ja hiilihydraatteja enintään 3,1g/100g. Tuotteisiin ei ole lisätty lainkaan sokeria ja kaikki tuotteet ovat laktoosittomia.
 
IMG_0557
 
Sisu-tuoteperhette on saatavilla jo oikein mukavasti ympäri Suomen ja minäkin olen niihin törmännyt kauppareissullani. ? Jos kuitenkin haluat varmistua tuotteiden saatavuudesta, niin täältä löytyy siihen tarkempaa infoa.
 
IMG_0563
 
Teksti tehty yhteistyössä Kaslink Foods Oy:n kanssa.