Luottotuotteet aurinkoon ja kuulumisia

Hei vaan ja hellät tunteet! Suuret pahoittelut hiljaiselostani, on tässä pidellyt silleen karvan verran haipakkaa. Lupasin viime postauksessa kertoa tarkemmin loma-reissustamme Marbellaan, jossa kävimme Laurin kanssa touko-kesäkuun vaihteessa pyörähtämässä. Nyt kun ajattelee niin tuntuu ettei missään lomalla olisi ollutkaan, olen sen verran lahjakkaasti onnistunut kerryttämään itselleni univelkaa ja kalenterin kiristystä, että tosiaan tämä pieni juhannus-breikki tuleekin jo tässä kohtaa enemmän kuin tarpeeseen.
 
Viimeiset viikot, oikeastaan alkaen heti loman jälkeen, olen paahtanut paikasta ja kaupungista toiseen kuin pieni orava. Rakastan työtäni ihan yli kaiken ja innostun todella helposti uusista asioista. Niinpä onkin jotenkin luontevaa ottaa lähes tulkoon kaikki keikat mitkä vaan sovietttua kalenteriin. Eikä ajatusta ainakaan helpota se, että pidän toisen viikon lomaa heinäkuussa. Jotenkin ajatus vaan menee helposti siis siihen, että nyt näitä hommia on tehtävä kun kohta olen taas lomalla! Ruhtinaaliset kaksi viikkoa kesän aikana. ? Mutta kuten sanoin, rakastan tätä työtä enkä haluaisi jäädä mistään näistä hauskoista jutuista pois, joita pääsen tekemään. Nyt vaan on kulunut jo viikon jakso kun yöunet ovat jääneet poikkeuksetta 6-3 tunnin välille. Alkaakin jo silmän alla kuormitus näkyä.
 

IMG_8919
Dancing with my baby. Elämän pieniä iloja mitkä auttaa jaksamaan arjessa.

 
Meidän juhannus-suunnitelma Laurin kanssa siis onkin ihan vaan ottaa relaa pari päivää. Ollaan mökillä, syödään hyvin ja urheillaan. Treenaamaankaan en oikeastaan ole ehtinyt kunnolla yli viikoon. Se on kuitenkin nyt niitä viimeisempiä asioita, mistä jaksan ottaa ressiä. Tänään tein aamulla intensiivisen spinning-treenin itsekseni ja voin kertoa että tuli hiukan hyvä olo kun pääsi hikoilemaan! Kyllä toi liikunta vaan on semmoista että sitä ei mielellään vaihda pois ? Joskus kuitenkin on jostain asioista karsittava ja nykyisessä arvojärjestyksessäni se on se, mistä ensimmäisenä vähennetään.
 

IMG_8955
Kilsoja kertyy tässä työssä ihan kiitettävästi. Onneksi on alla luotettava auto 🙂

 
Joku tarkkaavainen on saattanut huomatakin että olen päässyt mukaan uuteen nyt kesällä kuvattavaan elokuvaan ”Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset”. Olen aivan into pinkeänä tästä mahdollisuudesta mikä minulle on tarjoutunut! Koskaanhan minä en ole aiemmin näytellyt, joten kovaa treeniä tämä on kyllä vaatinut ? Mutta onneksi minulla on ammattitaitoisia kanssa-näytelijöitä, joilta olen saanut treeneissä imettyä oppia ja tietoa ennen kuin kuvaukset pyörähtävät käyntiin. Vielä en voi omasta hahmostani sen enempää kertoa, mutta voin paljastaa että kyllä tässä joutuu ihan kokonaan pois ”omasta itsestään” ? Haha, niin siistiä! Mä kerron sitten lisää kun voin.
 

IMG_8941
Roolia varten piti värjätä tukka vaaleaksi. Onneksi vaalennus onnistui hyvin, eikä väristä tullut keltaista. Kiitos Coco Lieto 🙂

 
Lisäksi olen viipottanut menemään Ylen Aamu-t:llä, jossa vedän aamutreenejä. Vedetäänkin Jarno Härkösen kanssa koko kesä puokkiin. Lisäksi kävin pyörähtämässä kuluneella viikolla myös Maikkarin Huomenta Suomessa. Nämähän tarkoittavat Turussa majaa pitävälle nättejä 3:45 herätyksiä. ? Onneksi mä olen aamuvirkku, vaikkakaaan tuo aika ei ihan vielä kuulu tähän omaan ”aamu” kategoriaan. Onneksi automatkalla on aina hyvin aikaa keräillä itseään ja heräillä niin ei tarvitse ihan unenpöpperössä esiintyä suuremmalle yleisölle ?
 

13528697_1162370647117708_6096622431632304646_n
Vatsa-pakara treeni eilen Ylellä

 
Sitten vihdoin kaiken kuulumisten päivittelyn jälkeen siihen matkaan, josta lupasin kertoa! Loma oli niin ihana, etten voi sanoilla kuvailla. Mukana Laurin ja itseni lisäksi matkassa oli Laurin vanhemmat, veli ja minun äitini ja isäpuoleni. Tänä vuonna onkin oikein tasavuosien suur-juhlaa meidän perheessä, sillä Lauri täyttää 30, hänen vanhemmat juhlivat 60-v juhlia ja isäpuoleni täytti 50. Niinpä olimme juhlistamassa koko katrasta yhdellä kertaa. Nautimme kyllä kaikki täysin siemauksin perheen läsnäolosta ja yhteisestä ajasta. Se kun tuppaa olemaan aika kortilla noin niinkuin muuten. Kaikilla on omat menonsa ja noin monen ihmisen aikataulu  sovittaminen yhteen on hiukan haastavaa.
 

IMG_8654
Loma sisälsi myös treeniä 🙂

 
 
IMG_4918
 
Vietimme reissussa 8 päivää. Koko reissun agenda oli nauttia auringosta, syödä ja juoda sekä treenata hyvin. Ja nämähän toteutuivat kaikki. Aamulenkit nousevassa auringossa rantaboulevardilla, pullollaan notkuvat buffet-pöydät ja jääkylmä sangria kuumassa ilmassa saivat kyllä jokaisen jäsenen tässä kehossa rentoutumaan. Ja voin kertoa että herkkujakin kului! ? Tulipa muuten reissun jokaisena päivänä syötyä jälkkäriä niin lounaalla kuin illallisellakin. 2 jälkkäriä per päivä, ei lainkaan hullumpi saavutus ?
Vaikka rakastankin aurinkoista säätä ja kohtuullista lämpöä, en kuitenkaan ole mikään vuosisadan auringonpalvoja. Ja erityisen tarkka olen ihon suojaamisesta. Olen saanut ihan tarpeeksi lukea melanoomasta ja sitä on ollut myös omassa lähipiirissäni, joten haluan todellakin olla suojattu kun olen auringossa. Ristiriidassahan tämä sitten on kuitenkin sen kanssa, että tykkäisin näyttää myös päivettyneeltä. Minusta kauniin päivettynyt iho tuo jotenkin terveen näköisen kokonaisuuden. Itse kun luonnostani olen aivan kalman valkoinen ? Onneksi tähänkin on keinot.
 
IMG_8736
 
Sain kauneushoitola Soul Sistersilta (Tku) reissuuni mukaan Vita Liberatan tuotteita. Ja nyt kerron aivan puolueettoman mielipiteeni parista testiin otetusta tuotteesta.
Haluan aloittaa ehdottomasta suosikistani. Mä en vaan voi ymmärtää kuinka nerokas tuote tämä on. Kyseessä on Vita Liberatan Marula oil, joka on siis kuivaöljy. Se sisältää 50 suojakertoimen, päivettää ihoa ja kaiken kukkuraksi toimii vielä bronzerina samaan aikaan! Siis 3in1! Ja ihan tosissani en jaksaisi näin paljoa hypettää, jos tuote ei olisi toiminut. Se on mun ykköstuote auringonotossa ja helposti. Heti kun tuotteen levitti, sai iholle kauniin rusketuksen. Se myös peittää näppärästi ihon epätasaisuuksia ja siksi ajattelinkin napata tämän myös vakkari-kuvaustuotteeksi silloin kun ihon tarvitsee näyttää kokonaisvaltaisesti tasaiselta. En kärvähtänyt kertaakaan kun olin levittänyt tuotetta, vaikka olinkin auringossa pitempään. Ja kuten sanottu, silti iholla oli ihana rusketus kovista suojakertoimista huolimatta, sillä Marula oil myös päivettää ihoa itseruskettavan tavoin. Too good to be true! Ainoa huomautus kuitenkin valkoisia bikineitä/uikkareita suosiville neidoille/miehille, tuote saattaa tahrata valkoiset biksut jossei levityksessä ole tarkka. Mulla meni omiin valkoisiin biksuihin öljyä ja se näkyi ruskeana, ikään kuin likana. Mutta nää kyllä lähti pesussa pois biksut oli taas ihan uuden veroiset. Tummat biksut toimi siis loppureissusta paremmin tämän kanssa ?
 

IMG_5200
Marula oil <3

 
Muita Vita Liberatan tuotteita mulla oli käytössä ihana ja kosteuttava päivettävä yönaamio. Tätä kun levitti kasvoille illalla ennen nukkumaan menoa niin kasvot oli todella levänneen ja terveen näköiset aamulla herätessä. Mulla on myös kuiva iho ja siksi on tosi tarkkaa mitä päivettäviä tuotteita mä voin käyttää, koska monet kuivattaa mun ihoa ja lopputuloskaan ei silloin näytä hyvältä. Erityisesti yöksi laitan aina kasvoille tukusamman voiteen ja tämä yönaamio ajoi kyllä asiansa erinomaisesti myös kosteutuksen osalta.
 

IMG_8157
Yönaamio

 
Nyt reissun jälkeen kun olen halunnut pitkittää rusketuksen kestoa, olen käyttänyt Vita Liberatan pHenomenal moussea. Tämä on erinomainen tuote meille vähän laiskemmille levittäjille ? Mä olen jotenkin hirmuisen laiska käymään kroppaa läpi itseruskettavan kanssa. Tai ylipäänsä minkään rasvan kanssa. Tämä tuote kuitenkin kestää iholla useamman viikon. Itse tein pari viikkoa reissun jälkeen niin, että kahtena iltana peräkkäin levitin tuotetta koko kroppaan ja nyt sain kauniin värin iholle. Nyt minun ei olekaan sen jälkeen tarvinnut tehdä asian eteen yhtikäs mitään, sillä iho on edelleen kauniin sävyinen. Väristä tulee myös todella luonnollinen ja se on kyllä kestänyt hienosti hieronnat, LPG:t , saunat ja menot. Väri on edelleen tasainen eikä minulla ole edes kuivan ihon aiheuttamia ”läikkiä” värissä. Ja mikä parasta, tästä ei tule kauheaa itseruskettavan hajua. Meillä Lauri vihaa ihan ylikaiken itseruskettavan hajua ja olenkin saannut kiellon käyttää niitä, haha ? Nyt olen kuitenkin onnistunut olemaan ovela, eikä Lauri ole huomannut hajusta mitään kun olen levittänyt tuotetta ? Kyllä me naiset aina keinot keksitään! Päivettyneen lookin kruunaa hyvä aurinkopuuteri, joka löytyy myös Vita Liberatan tuotevalikoimasta. Itse tykkään luonnollisesta lookista, joten kun iho on päivettynyt, ei siihen paljon muuta tarvitse enää lisätä kuin suojakertoimen sisältävä cc-voide, ripsari ja Tristal mineral bronzer (jossa muuten tulee kabuki sivellin mukana) aurinkopuuteri ja Avot, eikun menoks!
 
IMG_8734
 
Nyt jos haluat itse ottaa tuotteita testiin, niin saat tilattua itsellesi Vita Liberatan tuotteita -15% koodilla janni-15% Soul Sistersin verkkokaupasta. Voin todellakin käsi sydämellä suositella näitä, jos haluat varman ja toimivan sekä turvallisen tuotteen esimerkiksi lomamatkoille mukaan tai vaikka kauniin päivetyksen kesän juhliin. Kaunis iho kun saa kokonaisuuden aina näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta ?
 
IMG_8582
 
Nyt minä lopetan kuitenkin pulinat tältä erää ja lähden vähän ulkoilemaan Harrin kanssa. Ihanaa juhannusta kaikille <3
Ps. Kannattaa seurata mun snäppiä (jannihussi), Harri aloittaa huomenna kesätyöt ?
Teksti sisältää kaupallisen yhteistyön Kauneushoitola Soul Sistersin kanssa.