Mustikka-banaani pannarit

Heippahei! Hiljaiselo on päättynyt ja tarkimmat saattoivatkin tuolta minun some-kanavistani huomata että olin viettelemässä lomaa viime viikon. Tai no, jos yhtään sattuu vaikkapa instagramiani seuraamaan niin ei siinä kovin Sherlock tarvinnut olla tätä päätelläkseen ? Jätin siis suosiolla niin läppärin kuin kalenterinkin kotiin tuoksi ajaksi, jotta arjesta iratutuminen olisi maksimoitua.
Kirjoitan myöhemmin hiukan kuinka lomareissu sujui ja mitä puuhasimme. Toiveenne kotitreenien suhteen on myös kuultu ja näitäkin on tulossa lähi-tulevaisuudessa ? Voisinpa tehdä vaikka neljän kotitreenin setin, kaikki vähän eri lihasryhmille painotettuina. Niistä saakin jokainen sitten napsittua omat lempparit omaan käyttöönsä. Otetaan työn alle ?
 

FullSizeRender_4
Paisto kookosöljyssä

 
 

FullSizeRender_1
Maistuis varmaan yhdelle valkoiselle kaverille taustallakin..

 
Tässä kuitenkin lauantain kunniaksi alkoi hirveästi tehdä mieli herkkuja. Niinpä täräytin pannarit tulille ja ajattelin jakaaa tämän reseptin teidän kanssanne. Tiedän että pannarireseptejä löytyy joka paikasta niin paljon kuin sielu vaan jaksaa niitä tonkia, mutta tässä oma suosikkini.
 
FullSizeRender_2
 
Mustikka-banaani pannarit
 
100g mustikka (pensasmustikoista saat lisää makeutta)
2 kypsää banaania (mitä tummepi ja kypsempi, sen makeampi)
30g kaurahiutale
5 munanvalkuaista
3 kokonaista munaa
Lisä-tippi: Jos olet oikein makean ystävä, sujauta joukkoon 2-3 taatelia. Niistä saat ekstra-makeutta lettuihin. Sujautin tähän taikinaan myös ripauksen kanelia sekaan, toimii mielestäni sekin hyvin. ?
 

FullSizeRender
Silmä kovana jos jotain sattuisi tippumaan.. Varsinainen paisto-apuri!

 
Valmistus:
Kuumenna pannu kuumaksi ja laske tämän jälkeen lämpötila keskilämpöön. Käytä paistamiseen kookosöljyä. Älä hätiköi pannarin kääntämisen kanssa, nämä vaativat enemmän aikaa kypsymiseen kuin normaalit letut. Tarjoile esim. marjojen ja banaanin palojen kanssa. Nam!
 

FullSizeRender_3
Päälle laitoin banaania, vadelmia ja mustikoita.