10 asiaa joita et minusta tiennyt

Noniin täältäpä alkaa pesemään! 10 asiaa joita et minusta tiennyt. Pitäkää hatuistanne kiinni!
1.Minulla on ollut teininä lyhyt vaaleanpunainen tukka (kuvissa juuri värjätty. Muutaman pesun jälkeen se oli kirjaimellisesti vaaleanpunainen). Olen myös ollut mustahiuksinen.

IMG_4176
Sanotaanko että en ole aina ollut niin iloinen kameran edessä.. Hahah!
IMG_4175
Huomaa myös komeat julisteet.
IMG_4177
Vaikka tuossa iässä porukat oli ihan tyhmiä niin eläimistä Angsti-Janni on silti aina pitänyt. Haha!

 

IMG_4183
Musta tukka oli myös vauvana, mutta niin myös teininä punaisen jälkeen. Siitä ei nyt valitettavasti löytynyt todistus-materiaalia.

2. Minulla ei ole koskaan ollut hiustenpidennyksiä. Ripsien pidennykset minulla oli vuonna 2013 n. kuukauden. Ei ollut mun juttu.
3. Olen 162cm pitkä. Monelle on tullut pituuteni yllätyksenä kun ollaan tavattu livenä.
 

IMG_1555
Pituuseroa 23cm.

 
4. Ensimmäinen työpaikkani oli Kouvolan Raviradalla lähettinä. Olin 12-vuotias harjoitellessani ja 13 kun aloitin työt. Sen jälkeen olen ollut töissä mm. Tiehallinnolla kokousjärjestäjänä, ryhmäliikunnan ohjaajana, liikennemyymälä työntekijänä (on tullut tiskattua, väännettyä burgeria, oltua kassalla ja hyllytettyä), Kouvolan Sanomien urheilutoimituksen avustajana (tehnyt siis ottelu raportteja, henkilö haastatteluja jne lehteen), urheilumyymälän työntekijänä, raviradan kilpailusihteerinä jne. Lukio-ikäisenä minulla oli 5 työpaikkaa samaan aikaan. Yrittäjäksi ryhdyin 19-vuotiaana.
 

IMG_0096 (kopio)
Ryhdyin yrittäjäksi voitettuani Fitnessmalli kisan.

 
5. Olen oikeasti Kuusankoskelta, en Kouvolasta. Joo, nykyään samaa kunta, mutta meille kuusaalaisille se on aina kuusaa ?
6. Olen ollut täysin hurahtanut metalli-musiikkiin ja se oli silloin ainoa musiikkilaji. Muita tyylilajeja ei ollut olemassa minulle. On tullut siis kierrettyä Metallicat, Motörheadit, Maidenit useaan otteeseen jne. Olin ikionnellinen kun sain 15-vuotis synttärilahjaksi Iron Maidenin uuden A Matter of Life and Death albumin.
 

P1060416 (kopio)
Iron Maiden Olympiastadionilla heinäkuussa 2011.

7. Olen soittanut vuosia pianoa ja laulanut seurakunnan kuorossa. Nykyisin kumpikin harrastus on jäänyt.
8. Meillä on nyt villakoira jo kolmannessa polvessa. Isoäidilläni oli keskikokoinen valkoinen villakoira, äidilläni oli harmaa kääpiö ja meillä on nyt Harri, valkoinen toy, joka on kyllä oikeasti kääpiön kokoinen.
 

IMG_4179
Meidän muorin Pepi.
IMG_4180
Äidin Otto pentuna. Hänestä tuli kylläkin harmaa isona.
IMG_1205
Ja meidän Harri niin tyytyväisenä Petteri-lelunsa kanssa.

9. Lempiharrastukseni lapsena oli onkia lähi-lammesta särkiä meidän takapihan siilille.
 

IMG_4178
Ei löytynyt kalastuskuvaa isovanhempien arkistoista, mutta tässäpä synttäreiltä pikku-Janni.

10. Mä olen oikeasti sotkuinen ihminen. Siitäkin huolimatta että olen horoskoopiltani neitsyt. Olen pikku-tarkka tietyissä asioissa, mutta totta puhuen tavarat jää helposti hujan hajan. Kesällä kun olen paljon erilaisilla työkeikoilla ympäri Suomen ja minulla on jokaisessa paikssa kassi mukana, niin parhaillaan minulla saattaa olla kotona 6 purkamatonta kassia. Tai sanotaanko että puoliksi purettua, osa vaatteista ja tavaroista on myllätty lattialle.
 

021_trendi_hussi_preview
Messy hair don’t care. Kuva: Veikko Kähkönen

 
Ja hei, Fitnesspäiväkirjat alkaa huomenna Avalla klo 21!