Kuulumiset ja yhden ajanjakson päättyminen

Hellurei! Täällä aletaan vetelemään viimeisiä Edmontonissa. Viime päivät on kulunut aika kiireellä pakkaillessa ja touhutessa. Sitä aina kummasti tulee paljon pieniä hoidettavia asioita, vaikka kuinka ajattelee että on hyvissä ajoin liikkeellä valmisteluissa.

Kevät on siis minulle henkilökohtaisesti hiukan stressaavaa aikaa. Kun kiekkokausi päättyy ja on aika palata takaisin Suomeen, tarkoittaa se siis kauheaa muuttokuormaa ja paljon juoksevia asioita. Olemme vuokranneet täällä taloa kauden ajaksi ja isäntäperhe tulee asumaan tänne osaksi kesää. Tarkoittaa siis sitä, että meidän kamppeiden on oltava silloin pois jaloista. Lisäksi on niitä mukavia pieniä asioita, kuten auton palauttamiset (minulla siis vuokra-auto), toisen auton kesä-säilöön vieminen, salijäsenyyden katkaisut, muiden sopimusten purku jnejne. Niin ja sitten se itse tavaroiden pakkaaminen. Suomeksi sanottuna täällä huushollissa on tällä hetkellä aivan järkyttävä kaaos!

Harri tarkkailee pakkaus projektia ettei vaan jää matkasta

Nyt kuitenkin olen päässyt täällä onneksi siihen pisteeseen, että alkaa suurin osa kuormasta olla hallussa. Keittiö on käyty läpi ja pakattu, vaatteet pakattu ja lajiteltu mitä lähtee mukaan ja mitä jää tänne, laatikot käyty läpi ja ruoat suunilleen laitettu. Inhoan heittää ruokaa roskiin ja siksi täällä asuva suomalainen ystäväni tulee hakemaan kunnon kuorman meidän ylijääneitä pakasteita ja kuivamuonia. Tulee aina hyvä fiilis kun tietää ettei ruokaa mene roskiin ja hukkaan.

Aikataulullisestihan siis tässä on enää pari päivää jäljellä. Sunnuntaina meillä on Oilersin kauden päättäjäiset, maanantai on vielä viimeinen asioiden hoito päivä ja tiistaina lähdemme. Tiistaina lennämme itseasiassa Phoenixiin, jossa minä käyn tekemässä kuvaukset ja siitä sitten parin päivän päästä Suomeen. Aikamoinen konkkaronkka kasassa, kaikki kassit ja koira kun matkustaa niin se on aika näky haha! Täältä tullaan!


YEG Fitness kuvauksista


YEG Fitness

Kulunut viikko onkin ollut minulle aika menevä. Sen lisäksi että olen saanut talon melkein jo pakattua ja purettua, olen päässyt tekemään täällä kuvaukset ja muotinäytöksen. Muotinäytös oli aika kutkuttava, sillä en ole pitkään aikaan tehnyt näytöksiä. Kaiken kukkuraksi olin ensimmäinen pulla uunista ulos, eli sain kunnian avata koko näytöksen. Hauskaahan se taas oli pitkästä aikaa! Lisäksi täällä oli Rexall Placen jäähyväisottelu ja samalla myös Oilersin viimeinen kotiottelu. Ensi kaudelle Edmontoniin aukeaa vaatimattomasti NHL:n hienoin jäähalli, joten uudessa hallissa mennään siis ensi kaudella. Ja tulipa käytyä myös Iron Maidenin keikalla haha! Innolla odotan erityisesti noiden kuvausten satoa, kyseinen kuvaaja, jonka kanssa työskentelin on tehnyt paljon kuvia fitness-alan lehdille, suurimpana niistä mainittakoon Oxygen.


Kuva: Claudine Lavoie MUA: Beauty by Elina


Kuva: Claudine Lavoie MUA: Beauty by Elina


Holt Renfrew -muotinäytös

Holt Renfrew -muotinäytöksen aloitus asu!

Fitnesslehdistä puheenollen, olen saanut täällä nyt kivasti myös sillä alalla jalkaa oven väliin. Kävin paikallisen YEG Fitness lehden kuvauksissa maaliskuussa, Kanadalainen Inside Fitness julkaisee minun treenijuttuni seuraavassa numerossaan ja vähän toiselle puolelle maailmaa menee Oxygen Australian tuleva juttu ja julkaisu käsitreenistäni. Ihan hirveästi en vielä voi näistä tulevista kuvista ja kuvauksista kertoa, mutta siistejä juttuja tulossa joka tapauksessa.

Iron Maiden baby!

Muotinäytöksen ensimmäinen asu

Muotinäytöksen toinen asu

Sen lisäksi että tämä elämänsä vaihtaminen maasta toiseen on toisinaan stressaavaa, niin yksi asia mistä en myöskään niin pidä on tämä kiekkoilun tuoma epävarmuus. Juuri kun asetut jossain kodiksi ja saat töitä ja jalkaa oven väliin, ystäviä ja rutiineja voi tulla muutto. Joku siis vain soittaa ja ilmoittaa että te muuten muutatte nyt toiselle puolelle mannerta. Siinä vaiheessa itse ”kaupan kohde” eli pelaaja nappaa vain nopeasti tarvittavat kamat mukaan ja muutamassa tunnissa tiedon saannista istuu jo koneessa kohti uutta määränpäätä. Siksi välillä jopa pelottaa luoda omaa uraansa, koska se voi loppua kyseisessä paikassa koska vaan. Ja taas saat aloittaa alusta seuraavassa paikassa. Siksi myös työnhaku voi olla hankalaa. Täällä Edmontonissa olen ollut todella onnekas ja salit, joissa ohjaan tunteja ovat ottaneet minut listoilleen, vaikka tietävät että voin lähteä koska tahansa toiseen kaupunkiin. Hyvä mennä hattu kourassa duunipaikkaa hakemaan että ”hei olen Janni Suomesta, olisiko teillä minulle tunteja, joita voisin ohjata. Niin muuten, mä sitten saatan muuttaa pois vaikka ensi viikolla.” Täällä kuitenkin asiaan on suhtauduttu onneksi myötämielisesti ja olen ollut ohjaamassa kauden aikana kolmella eri salilla.


Viimeinen peli spottaus töllöttimessä 😀

Ps. Fitnesspäiväkirjat alkaa Avalla ensi viikolla 14.4 klo 21!

P.P.S. Fitnessmalli kilpailun hakuaika on käynnissä vielä viikon verran eli 17.4 saakka! Hakemukset osoitteessa www.fitnessmalli.fi

P.P.P.S. Jos haluat osallistua mun heimoon väriestejuoksussa Helsingissä 23.4, käy osallistumassa Fitnesspäiväkirjojen tarjoamaan kisaan Täällä.


Edmonton <3