vaakamies

Vaakamies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Ei pelkkä keskitien kulkija.

Syntymäpäivä: 23.9.-22.10.

Tyyppi: Johtava ilmamerkki

Avainsanat: Romanttinen, älykkö, flirttaileva, kohtelias, päättämätön

Kuuluisia vaakoja: Zac Efron, Ryan Reynolds, John Mayer, Snoop Dogg, Hugh Jackman, Kimi Räikkönen,

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Tulinen leijona on loistava valinta vaa’alle. Leijonien taiteellisuus vetoaa vaakaan, ja molemmat nauttivat romanttisista sanoista ja teoista. Yllättäen myös vaa’an vastamerkki oinas hurmaa vaa’an energisyydellään sekä pirteydellään, ja näillä johtavilla merkeillä on aina hauskaa toistensa seurassa.

Vaakamies ja parisuhde:

Vaaka on eläinradan seitsemäs merkki, ja kuten symbolinsa, pyrkii hän aina löytämään tasapainon. Vaaka on myös johtava merkki, jonka vuoksi hän usein hallitsee sosiaalisia tilanteita. Vaakamies on loistava kommunikoija ja osaa aina valita tilanteeseen oikeat sanat. Hän on diplomaattinen, tahdikas ja erittäin karismaattinen. Hän saa sinut nauramaan, ja ystävystyy parhaiden kaveriesi kanssa – haluat ehdottomasti esitellä vaakamiehesi myös vanhemmillesi, sillä tiedät, että hän hurmaa heidät.

Vaa’an hallitseva planetta on Venus, joka edustaa rakkautta, nautintoa ja ihmissuhteita. Ilmamerkkinä vaakamies henkii romantiikkaa, eikä myöskään pelkää näyttää sitä. Venus on helposti aistittavissa hänen herkässä ja pehmeässä olemuksessaan – tämän lisäksi hänellä on hyvä maku niin pukeutumisen kuin taiteen suhteen. Useimmiten vaakamies kantaa itsensä arvokkaasti, mutta mikäli hän joutuu yllättävään tilanteeseen, hänestä tulee hermostunut ja kömpelö – mikä on kuitenkin todella söpöä.

Päätöksien teko ei ole vaa’alle helppoa, ja hän haluaakin punnita jokaista vaihtoehtoa huolellisesti ennen lopullista päätöstä. Tämä piirre johtuu kuitenkin vaa’an ennakkoluulottomasta asenteesta ja aidosta tahdosta löytää aina paras mahdollinen ratkaisu. Hän osaa myös nähdä asioiden hyvät puolet huonojen sijaan, ja hänen luontaisen optimisminsa ansiosta vaakamies osaa pelastaa tilanteen kuin tilanteen.

Vaakamies on luonteeltaan sosiaalinen ja hänen ystäväpiirinsä on todella laaja, mutta tästä huolimatta hänelle tärkeintä on teidän suhteenne. Itseasiassa hän on niin sitoutunut teihin, että sinusta saattaa tuntua että teette aivan kaiken yhdessä. Hänen karismansa ansiosta vaakamies kuitenkin osaa tehdä myös arkisista asioista romanttisia ja jännittäviä yhteisiä seikkailuja. Hän todella pitää teitä tasavertaisina (tai itseasiassa sinua jopa itseään parempana), ja on myös todella mukautuva – erityisesti makuuhuoneen puolella. Hän laittaa sinun tarpeesi omiensa edelle ja on avoin kokeilemaan uutta. Vaihtelu on vaa’alle tärkeää, ja hän kokeileekin kaikkea ainakin kerran.

Tämä joustavuus ja leikkimielisyys saattavat myös sitä, että hänen käytöksensä tuntuu sinusta epäjohdonmukaiselta. Erityisesti deittailun alkuvaiheessa vaakamies voi vaikuttaa pinnalliselta tai jopa välttelevältä. Hänen sydämensä sekä mielensä ovat avoinna kaikelle, mikä on hyvä asia, mikäli jo deittailette, mutta jos hän ei ole vielä päättänyt, pitääkö hän sinusta tarpeeksi sitoutuakseen, voivat tunteesi joutua koetukselle.

Jos lopulta onnistut saamaan vaakamiehen sitoutumaan sinuun, seuraava haaste on selviytyä hänen tarpeestaan puhua – tuntikausia. Keskustelu vaa’an kanssa saattaa olla uuvuttavaa, mikäli nautit hiljaisuudesta, sillä hänen mielestään sinun kiusoittelemisesi on vain hauskaa. Jos haluat nauttia kaikesta siitä, mitä vaakamiehen deittailu kuitenkin tarjoaa, pysy kärsivällisenä ja vastaa hänen tarpeisiinsa pitämällä yllä keskusteluita sekä romantiikkaa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos