Toukokuun horoskooppi

Cosmopolitanin toukokuun horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tässä kuussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

HÄRKÄ (21.4.–20.5.)

Rehellinen ja suorapuheinen härkä ei peittele tuntojaan, vaan kertoo rehellisen mielipiteensä silloinkin, kun sitä ei varsinaisesti kaivata. Tunnistitko itsesi? Siitä huolimatta sinua pidetään luottoystävänä, joka tulee apuun, kun tarvitaan muuttoapua, lohduttavaa olkapäätä tai koiranhoitajaa. Elämänhallintaasi kadehditaan. Sinulla ei pakka mene sekaisin, vaikka maailma
ympärillä heilahtelisi.

TÄNÄ VUONNA: Elät aallonharjalla, eikä ihme, onhan nyt sinun hetkesi. Loppukevään olet kukoistuksen huipulla ja sädehdit hyvää oloa myös ympärillesi, joten myös kaverisi saavat osansa hyvistä energioista. Myöhemmin meno rauhoittuu, mutta jäät selvästi plussan puolelle. Rahan tuloakaan ei voi estää. Voi sinua onnenmyyrää!

OINAS (21.3.–20.4.)

Toukokuusi alkaa superkiireisenä – sekä velvollisuuksien että huvittelun suhteen. Kun et paiski hommia yömyöhään, olet luomassa uusia muistoja kaveriporukalla. Pidä kuitenkin huolta, että ehdit viettää vähän vapaata ennen 21. päivää, sillä siitä alkaen homma menee vielä hullummaksi.

KAKSONEN (21.5.–21.6.)

Jos olet allapäin ja aika tuntuu matelevan, syytä härän vuodenaikaa. Toisaalta ehdit keräillä hyvää fiilistä varastoon huhtikuun ajan, joten niillä höyryillä pusket kyllä toukokuunkin. Eikä huolta: onnesi kääntyy jo 21.5.

RAPU (22.6.–22.7.)

Nyt sinua grillataan. Negatiivista energiaa vyöryy suuntaasi esimerkiksi marisevan työkaverin tai ruokaa pihistelevän kämppiksen suunnalta. Päästä vähän höyryjä hengaamalla oikeiden sydänystävien kanssa. Toukokuu on kavereiden kuukausi!

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Olet suunnattoman kiireinen, mutta parhaalla mahdollisella tavalla. Toukokuusi alkaa joko (1) Insta-kelpoisella matkalla, (2) todella hauskalla ryhmäliikuntatunnilla tai (3) ikimuistoisella bileillalla. Oli miten oli, tajunnanräjäyttävä kokemus odottaa.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Huhtikuun ankeat fiilikset jättivät nihkeän jälkimaun, mutta nyt edessä on jotain parempaa. Tästä tulee sinun kuukautesi. Yhtäkkiä töissä kaikki on naurettavan helppoa, kavereita riittäisi joka illalle ja kaikki sujuu kerta kaikkiaan loistavasti. Nauti.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Tässä kuussa fokus on romantiikkaosastolla. Joko ihastut uuteen tyyppiin tai kokkaat mielettömän brunssin heilasi kanssa. Sen lisäksi eroottiset värähtelyt käyvät sitä kuumemmiksi, mitä pidemmälle toukokuuta päästään. Pakkaa jo valmiiksi yöpöydälle kaikki tarvittava.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Sori vain, mutta tässä kuussa ei ole aikaa millekään hauskalle. Ravaat ympäriinsä kuin Anne Hathaway Paholainen pukeutuu Pradaan -leffassa. Toukokuussa on silti syytä huoltaa ihmissuhteita. Kun saat vapaaillan, vietä se tiukasti halaillen kaveria tai kumppania.

JOUSIMIES (23.11.–22.12.)

Huolimatta siitä, että töitä kertyy siinä määrin, ettei mikään määrä kahvia tunnu riittävän niiden läpikäymiseen, saat silti otettua ilon irti vapaahetkistä. Nauti kaikesta hauskasta aina 15. päivään saakka – siitä lähtien elämä on pelkkää työtä turhankin pitkään.

KAURIS (23.12.–19.1.)

Kaikki, ihan kaikki, vain osuu täydellisesti kohdilleen. Olosi on luova sekä töissä että kotia sisustaessa. Lisäksi tämä hetki pursuaa romantiikkaa. Kuun puolivälistä alkaen lemmekkäät suhteet astuvat elämäsi keskiöön. P.S. Tähän sisältyy myös lemmekäs suhde elämäsi tärkeimpään tyyppiin: itseesi.

VESIMIES (20.1.–19.2.)

Toukokuusi alkaa tasaisen rauhallisena ja mukavana, vaikka sinulle tursuisi kutsuja joka lajin kekkereihin. Ota rennosti, sillä kuun aikana muutkin väsähtävät ja haluavat seurustella lähinnä sohvan kanssa. Voit rauhassa jatkaa Netflixin katselua ilman pelkoa FOMOsta.

KALAT (20.2.–20.3.)

Huh, mikä toimeliaisuuden kuukausi! Meneillään on niin paljon kaikkea, että tässähän tulee melkein hiki. Mutta hyvä niin: teet mukavasti tiliä ja nautit myös vapaapäivien vietosta. Jos olet sinkku ja haku päällä, hoksottimet värähtelemään 15. päivä. Silloin tapaat jonkun erityisen.

Lue myös:

Millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppisi perusteella?

Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

ELLEstä löydät päivähoroskoopin kaikille tähtimerkeille

Teksti Jake Register
Kuvat Fotolia
Toimittanut Miia Vähähyyppä