Tammikuun horoskooppi

Missä merkeissä vuosi 2019 alkaa? Lue Cosmopolitanin tammikuun horoskooppi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

KAURIS 23.12.–19.1.

Vaikka yleensä et voisi vähempää välittää uuden vuoden lupauksista, tuleva vuosi kannattaa startata puhtaalta pöydältä. Tee linjauksesi heti kuun alussa ­– ja pidä niistä kiinni, vaikka 13. päivän tienoilla meno muuttuisikin hetkellisesti karikkoiseksi. Myrsky kestää vain hetken, ja kuun loppuun mennessä puhaltavat jälleen suotuisat tuulet.

Tänä vuonna: Maaliskuuhun mennessä tapaat yllättävän ihastuksen, joka on kätevä sekä suustaan että käsistään. Heinäkuun koittaessa saatat olla jo umpirakastunut (lähtekää silloin yhdessä reissuun!), ja syyskuussa pääset näyttämään kyntesi töissä.

VESIMIES 20.1.–19.2.

Sinulla on nyt puheenvuoro – käytä sitä! Keskity kommunikaatioon erityisesti kuukauden kuudes päivä. Sinulla on silloin kaikki mahdollisuudet ottaa haltuun mikä tahansa hankala keskustelu. Kuun loppupuolella käy THE TALK ihmissuhderintamalla. Tulet yllättymään iloisesti.

Miehen mielessä: Häntä voi olla vaikea tulkita, mutta hän paljastaa todelliset tunteensa kuun loppuun mennessä.

KALAT 20.2.–20.3.

Sinun on aika laittaa settisi kuntoon. Mieti raha-asioitasi tarkkaan kuun kuudennen päivän tienoilla. Tee itsellesi budjetti ja pysy siinä. Hankkiudu eroon hankalasta seurasta ja jätä kuun lopulla bileet väliin. Keskity sen sijaan uuteen haasteeseen töissä.

Miehen mielessä: Hän on pyörällä päästään ja huolissaan jostain. Anna hänelle tilaa miettiä asioita.

OINAS 21.3.–20.4.

Töissä pyyhkii nyt hyvin! Uusi kuu saa sinut loistamaan ja suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedossa on suuri kehitysaskel. Sen huomaavat muutkin, joten älä saa ramppikuumetta äläkä antaudu lapselliseen valtataisteluun kuun 21. päivä.

Miehen mielessä: Hän on tulessa! Lisää pökköä pesään rohkaisemalla häntä ja yritä imeä hänestä energiaa myös itseesi.

HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Matkustaminen ja opiskelu. Niihin kahteen sinun kannattaa nyt keskittyä. Jos kalenteri ja kukkaro antavat periksi, pakkaa laukkusi 11. päivä ja suuntaa paratiisiin. Kuunpimennys kuun 21. päivä asettaa eteesi suuren päätöksen. Harkitse silloin tarkkaan.

Miehen mielessä: Hänen tulevaisuutensa näyttää epävakaalta, mutta onneksi sinusta hän voi olla varma. Muistuta häntä siitä.

KAKSOSET 21.5.–21.6.

Tässä kuussa olet aikamoinen party animal! Ja mikäs siinä, kunhan pysähdyt jossain vaiheessa miettimään, kuinka paljon rahaa (ja henkistä pääomaa) sinulla on varaa sijoittaa bilepankkiin. Kuun 22. päivä on hyvä aika hurmata ihastuksesi.

Miehen mielessä: Hän kulkee kuin sumussa, mikä voi olla hyväkin asia. Kirkkaus koittaa joka tapauksessa kuun loppuun mennessä.

RAPU 22.6.–22.7.

Hehkut kylmästä tammikuusta huolimatta! Kuun ensimmäinen päivä saatat tavata jonkun, jossa on potentiaalia pidemmällekin ajalle. Kipinä syttyy viimeistään 11. päivä, ja samalla tiedät, kantaako suhde kuun loppua pidemmälle.

Miehen mielessä: Jos jaksat vähän hänen draamaansa, tiedossa on poikkeuksellisen kuumia hetkiä.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ajoitus on kaikki kaikessa. Harjoita kärsivällisyyttäsi kuun viides päivä, niin hankala projekti töissä menee nappiin. Sen jälkeen ilmassa on pelkkää romantiikkaa. Keskity flirttailuun ja silmäpeliin erityisesti 21. ja 22. päivä.

Miehen mielessä: Hänellä on ollut paljon häiriötekijöitä, mutta ne eivät ole estäneet häntä suunnittelemasta isoa yllätystä sinulle.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Sinulla riittää luovuutta kuin Picassolla konsanaan! Toteuta visiosi kuun neljäs päivä. Ja kun nyt kerran pääsit vauhtiin, on hyvä tilaisuus toteuttaa toinen suuri unelmasi 25. päivän tienoilla.

Miehen mielessä: Hän on täysin lumoissasi. Jos tunne on molemminpuolinen, kerro se hänelle.

VAAKA 23.9.–23.10.

Nyt on ok olla hieman emotionaalinen. Tutkiskele tunteitasi erityisesti kuun viides päivä. Ole lempeä niille, jotka ovat kanssasi eri mieltä. Harkitse loppukuusta rentouttavaa minilomaa hyvän ystävän kanssa.

Miehen mielessä: Hän haluaa lempeä, lämpöä ja huomiota. Ratkaisu: Netflix & chill.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Olet ottanut tärkeitä askeleita. Saat siitä todisteita kuun 11. päivä, ehkä uusia mahdollisuuksia mukanaan tuovan henkilön muodossa. Täydenkuun aika kuun 21. päivä osoittautuu töiden kannalta merkittäväksi. Odottelu saa viimein riittää, ja sinulle näytetään vihreää valoa.

Miehen mielessä: Hän on ylisosiaalisessa moodissa. Lyöttäydy rohkeasti mukaan, niin voitte hankkia uusia ystäviä yhdessä.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Aseta itsellesi tavoitteita taloutesi suhteen kuun 5. päivä. Tarvitsetko säästökuuria vai pitäisikö kenties sijoittaa? Kun saat yllättävän kutsun 20. päivän tienoilla, vastaa rohkeasti kyllä. Tiedossa saattaa olla jotain kiinnostavaa rakkausrintamalla.

Miehen mielessä: Häntä vaivaa kaukokaipuu. Miksi ette lähtisi jonnekin yhdessä?

Teksti JAKE REGISTER
Kuvat MVPhotos