syyskuun horoskooppi

Syyskuun horoskooppi

Onnenhuumaa ja iloisia uutisia töissä – katso mitä syyskuun horoskooppi lupaa sinulle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

OINAS (21.3.-19.4.)

Kuukauden ensimmäinen puolisko kiitää ohitsesi hetkessä, lähinnä siksi, että työelämä on pelkkää tulipalojen sammuttelua. Ainoa asia, joka sinut pitää järjissään, on pilailu ja kahvittelu työkavereiden kanssa. Hauskaa, mutta sosiaalisuus voi uuvuttaa. Lorvi välillä itseksesi.

HÄRKÄ (20.4.-20.5.)

Neitsyen aika on vuoden tehokkainta ja sinä todella otat siitä kaiken irti… makuuhuoneessa. Kuumat ehdotukset täyttävät viestilaatikkosi ja lemmekkäästä seurasta ei todellakaan ole pulaa. Pidä silti vaistot hereillä: potentiaalisten heilojen seassa voi olla myös jokunen pönttö tai peluri.

KAKSONEN (21.5.-20.6.)

Fiilis on nyt pelkkää hyggeä ja inspiroidut sisustamaan kämppäsi ihanaksi kotipesäksi – ja erittäin hyvä niin, sillä viimeistään kuun lopulla rakkauselämäsi syttyy roihuun ja Netflix & chill on yhtäkkiä pääasiallinen ajanviettomuotosi.

RAPU (21.6.-22.7.)

Tämä vuodenaika on hengästyttävän sosiaalista introvertille ravulle. Vapaaillat täyttyvät menoista, ja ihme kyllä, osallistut kaikkiin suunniteltuihin kekkereihin ja kavereiden näkemisiin. Pohjalla piilee kiva bonari: tapaat paljon uusia ihmisiä, joiden joukosta saattaa löytyä joku aivan erityinen.

LEIJONA (23.7.-22.8.)

Olet jumissa sorvin ääressä ja keskittynyt kasvattamaan säästötilin saldoa. Kuun lopulla saat kiittää Jupiteria, joka herättää rakkaus- ja seksielämäsi uuteen roihuun. Tähtimerkkisi houkuttelee nyt luokseen erittäin kiinnostavia yksilöitä.

NEITSYT (23.8.-22.9.)

Tarkka, yksityiskohtiin uppoava neitsyt on saanut otsaansa neuroottisen siivoushullun leiman (eikä täysin syyttä). Neitsyen tavoitteet ovat korkealla, itsekritiikki kovaa ja työssään hän usein menestyy, kunhan ei polta itseään loppuun. Herkkä neitsyt on hyvä kaveri, sillä hän aistii muiden huonot fiilikset ja auttaa mielellään purkamaan niitä.

Juuri nyt: Merkissäsi kohtaavat useamman planeetan voimat, mikä tarkoittaa, että suurin osa ihmisistä elää harmoniassa kanssasi. Jos draamaa kuitenkin ilmenee, voit maksaa itsellesi jotain kivaa piristystä, sillä Venus hemmottelee sinua lisätuloilla kuun puolivälin paikkeilla.

VAAKA (23.9.-22.10.)

Ajaudut tunnemyllerrykseen ja kummalliset olotilat sekä tuntemukset seuraavat toisiaan. Ilmainen vinkki: älä kailota fiiliksiäsi ihan kaikille. Olet sosiaalinen tähtimerkki, joten hil-
jaiselo voi tehdä tiukkaa, mutta juuri nyt tärkeintä on pysyä rauhallisena ja harkita sanojaan. Odota, kunnes päänsisäinen mylläkkä rauhoittuu.

SKORPIONI (23.10.-21.11.)

No moro, mikä kuun aloitus! Olet onnenhuumassa, sillä inboxiin tipahtelee bilekutsuja ja Instagramiin uusia seuraajia. Saat hurjan itsetuntobuustin, joten voit yhtä hyvin käyttää sitä myös hyödyksesi – jos nimittäin uusi rakkaus kiinnostaa, siihen on nyt vuoden paras mahdollisuus.

JOUSIMIES (22.11.-21.12.)

Saat vihdoin pomolta tunnustusta, jota ansaitset, ja siten myös palkkapussisi saanee hieman uutta täytettä. Erittäin hyvä! Pidä vielä hetki kiinni roposistasi, sillä kun vaa’an aika alkaa 23. päivä, alat väistämättä törsätä vähän enemmän. Nauti!

KAURIS (22.12.-19.1.)

Tuleva vaa’an aika nostattaa sinulle melkoisen matkakuumeen. Nyt on aika suunnitella matka unelmakohteeseesi, lähelle tai kauas. Jos aikaa ja rahaa puuttuu, myös improvisoitu minireissu toimii. Arjesta irrottautuminen on vaivan arvoista, usko pois.

VESIMIES (20.1.-18.2.)

Et ole välttämättä seurustelijatyyppiä, mutta nyt et voi estää retkahtamista. Läheisyys, söpöstely ja seksi, kaikki osat loksahtavat kohdilleen. Tämä hetki on omistettu tunneyhteyden luomiseen, joten satsaa oikeasti kiinnostavaan tyyppiin. Seikkailla ehtii myöhemminkin.

KALAT (19.2.-20.3.)

Saako ryhmäkeskustelun selaaminen sinut lähinnä irvistelemään? Nyt on otollinen aika etsiä uusia, samanhenkisiä kavereita. Tartu kaikkiin mahdollisuuksiin, joita saat. Toinen tapa purkaa ärsytystä on tavata vanhoja kavereita ihan kasvotusten. Kummin vain, lopulta ystävyyssuhteesi vahvistuvat.

Lue myös:

Millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppisi perusteella?

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

ELLEstä löydät päivähoroskoopin kaikille tähtimerkeille

Teksti JAKE REGISTER
Kuvat Fotolia
Toimittanut Miia Vähähyyppä