skorpionimies

Skorpionimies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Syviä tunteita, omistautumista & intohimoa.

Syntymäpäivä: 23.10.-21.11.

Tyyppi: Kiinteä vesimerkki

Avainsanat: Intensiivinen, intohimoinen, tunteellinen, salaileva, seksuaalinen

Kuuluisia skorpioneja: Frank Ocean, Adam Driver, Leonardo DiCaprio, Markus Pöyhönen, Ville Valo,

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Paras valinta skorpionille on toinen vesimerkki rapu. Nämä merkit sopivat luonnostaan yhteen, ja luottamus sekä läheisyys on molemmille tärkeää. Myös neitsyt sopii hyvin skorpionioille, sillä skorpioni osaa arvostaa neitsyen omistautumista, ja nämä kaksi merkkiä voivatkin muodostaa välilleen erittäin vahvan siteen.

Skorpionimies ja parisuhde:

Paradoksaalisesti skorpionissa yhdistyy kiinteän merkin lojaalius ja omistautuvuus, sekä vesimerkin muuntuvuus ja intohimo. Skorpionia hallitsee kaksi planeettaa, joista Pluto edustaa muutosta ja Mars toimintaa ja energiaa. Tuloksena on salaperäinen mies, jonka pinnan alla piilottelee räjähtävä tulivuori täynnä intensiivisiä tunteita. Kaikki tai ei mitään -miehenä skorpioni arvostaa yksityisyyttään, joten mikäli hän päästää sinut lähelleen, tiedät, että olet saanut hänet lumoihisi.

Rauhalliselta vaikuttavasta ulkokuorestaan huolimatta skorpionimies on luonteeltaan syvällinen pohdiskelija. Hän on valmis keskustelemaan mistä tahansa aiheesta, ja hänen emotionaalinen sekä henkinen älykkyytensä ovat omaa luokkaansa. Koska skorpioni pelkää muiden arvostelevan hänen erikoisia ajatuksiaan ja mielipiteitään, hän on sisimmissään epävarma, eikä päästä ihmisiä helposti lähelleen. Muutamien treffien jälkeen hän on todennäköisesti jo testannut sinua useaan otteeseen, tavalla tai toisella.

Vaikka hänen psykologinen lähestymistapansa saattaa tuntua intensiiviseltä, skorpioni haluaa varmistaa, että voi luottaa sinuun täysillä. Kun olet läpäissyt hänen testinsä ja todistanut olevasi oma itsesi ja valmis hyväksymään skorpionimiehen omana itsenään, hänen sitoutumisnsa sinuun ei jää epäselväksi. Skorpionin toinen hallitseva planeetta Mars on nimetty sodan jumalan mukaan, ja skorpionimies myös suojelee rakkaimpiaan samalla intensiteetillä. On vaikeaa löytää miestä, joka olisi yhtä omistautunut, voimakastahtoinen, intohimoinen ja lojaali kuin rakastunut skorpioni.

Skorpionimies on nautiskelija, joka rakastaa hyvää ruokaa, juomaa ja seksiä – mitä tahansa, mikä tuottaa hänelle nautintoa. Suhteen fyysinen puoli ei kuitenkaan vedä vertoja henkiselle yhteydelle, jonka skorpioni sinuun luo. Vaikka suhteenne ei onnistuisikaan, et koskaan tule unohtamaan skopioni-exääsi. Hän rakastaa sinua täydestä sydämestään, eikä elämäsi tule enää koskaan olemaan entisensä.

Skorpionin synkistely ja asioiden hautominen saattaa myös jonkin ajan kuluttua alkaa käymään hermoillesi. Vaikka olisitte olleet yhdessä vuosia, hän saattaa yhä analysoida sanomisiasi ja tekojasi ja luulla, ettet huomaa, mitä hän puuhaa. Asioiden loputon kyseenalaistaminen luo välillenne turhaa kireyttä ja saattaa muodostua oikeaksi ongelmaksi suhteessanne. Mikäli päädytte riitelemään, hän kyllä puolustautuu pistävästi, kuten oikea skorpioni. Näin kuitenkin tapahtuu erittäin harvoin, sillä kiinteänä merkkinä hän ei ole helposti tunteidensa ohjailtavissa. Skorpionimies on omistautunut ja lojaali, ja kanssasi vain, jos hänelle on selvää, että olette molemmat jutussa täysillä mukana. Joskus hänen mustasukkaisuutensa ja tarpeensa kontrolloida saattavat muodostua ongelmaksi. Siksi on tärkeää asettaa skorpionimiehellesi selvät rajat, joita hän lojaalin luonteensa vuoksi kuitenkin noudattaa.

Jotta voitte muodostaa skorpionimiehen kaipaaman aidon suhteen ja yhteyden, sinun tulee uskaltaa avautua hänelle. Skorpioni huomaa epäaitouden kilometrien päästä, ja mikäli hän kokee, ettet ole rehellinen hänen kanssaan, hän siirtyy eteenpäin hyvin nopeasti. Skorpionimies on kiinnostunut vain ihmisistä, joiden kokee olevan aidosti kiinnostuneita myös hänestä. Vaikka elämä skorpionin kanssa saattaa sisältää suuria tunteita ja draamaa, intohimo ja rakkaus, joita hän sinulle osoittaa, ovat kaiken sen arvoista. Skorpionimies muodostaa kanssasi suhteen, jota ette tule koskaan unohtamaan.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos