Kuukauden horoskooppi: Skorpioni

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Itseluottamuksesi hipoo pilviä ja olet valmis kohtaamaan eteesi tulevat haasteet. Mieltäsi vaivannut epäselvä tilanne ratkeaa kuun puolivälin jälkeen ja saat uutta uskoa unelmiisi.

Tänä vuonna: Keskity loppuvuoden ajan töihin tai kouluun, mutta raivaa vuodenvaihteen jälkeen kalenteristasi tilaa myös rakkaudelle. Ensi kesään on vielä pitkä matka, mutta tiedoksi jo nyt – siitä tulee ikimuistoinen!

Jousimies (23.11.–21.12.)

Suorista ryhtisi ja astu itsevarmasti valokeilaan. Kun olet valmis näkemään vaivaa saadaksesi sen, mitä haluat, olet askeleen lähempänä tavoitteesi toteutumista.

Miehen mielessä: Hän kaipaa apuasi tärkeässä päätöksessä. Ole tukena, mutta älä tee valintaa hänen puolestaan.

Kauris (22.12.–20.1.)

Älä jumitu pikkujouluissa juttelemaan vain omaan porukkaasi, sillä toisesta seurueesta voi löytyä tyyppi, josta tulee tämän vuoden paras joululahjasi. Kun saat tiukan työ- tai koulutehtävän valmiiksi, järjestä itsellesi ihana hemmotteluilta.

Miehen mielessä: Hän meinaa litistyä kiireen alle. Varaa kultasi kalenterista yksi sunnuntai ja järjestä hänelle yllätysohjelmaa, joka saa unohtamaan hetkeksi kaiken muun.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Saat tilaisuuden loistaa koulussa tai töissä. Älä vähättele onnistumistasi, vaan ota kehut vastaan. Jatka samalla energialla myös seuraavaan projektiin. Järjestä loppukuusta rennot illanistujaiset tyttöporukalla.

Miehen mielessä: Hän pitää töissä ohjat tiukasti käsissään, mutta makuuhuoneessa hän luovuttaa ne mielellään sinulle.

Kalat (19.2.–20.3.)

Tee vihdoin aloite ihastuksesi suuntaan tai järjestele epämääräiset paperipinot kansioihin. Aloita joululahjojen pohtiminen viimeistään nyt, ettet joudu tekemään viime tingassa kalliita pikahankintoja.

Miehen mielessä: Hänen matkakuumeensa on nousussa. Lähtekää viikonlopuksi seikkailulle lähimaisemiin ja varatkaa pidempi lomareissu keväälle.

Oinas (21.3.–20.4.)

Joudut ottamaan hankalan asian puheeksi töissä tai koulussa, mutta se palkitsee, kun kaikkia vaivannut tilanne laukeaa parhain päin. Loppukuusta on taas helpompi hengittää.

Miehen mielessä: Hän on pahalla tuulella. Älä mene mukaan kiukutteluun, vaan anna tilaa. Hän kyllä kertoo huolistaan, kun on siihen valmis.

Härkä (21.4.–20.5.)

Vauhtisi kiihtyy heti kuun ensimmäisenä viikonloppuna. Nyt on tärkeää osata nauraa myös itselleen. Loppukuusta onnetar asettuu puolellesi, joten uskalla tavoitella sitä, mitä todella haluat – niin töissä kuin tanssilattiallakin.

Miehen mielessä: Hän löytää sisältään oikean romantikon. Nauti häkellyttävästä huomiosta.

Kaksoset (21.5.–21.6.)

Jos elämä tuntuu kaaokselta, pysähdy hetkeksi. Tee to do -lista selkeyttämään ajatuksiasi ja aikatauluasi. Kuuntele intuitiotasi ja tee tarvittava korjausliike, jos jokin arjen palasista ei tunnu oikealta.

Miehen mielessä: Hän innostuu terveellisistä elämäntavoista. Lähtekää yhdessä joogatunnille ja viettäkää ainakin yhdet pikkujoulut vesilinjalla.

Rapu (22.6.–22.7.)

Jos olet sinkku, anna ystäviesi järjestää sinulle sokkotreffit. Jos olet varattu, marraskuu paljastaa, onko suhteessanne ainekset elämänmittaiseen rakkaustarinaan. Satsaa loppukuusta työhön tai opiskeluun.

Miehen mielessä: Hän kaipaa piristystä. Lähtekää kaveriporukalla saunomaan ja pulahtakaa viileään veteen.

Leijona (23.7.–23.8.)

Sinuun kohdistetaan suuria odotuksia töissä tai koulussa. Pidä hermot kurissa, handlaat tilanteen kyllä! Tee kotona pieni sisustuspäivitys, niin pimeinä iltoina on entistä ihanampaa käpertyä sohvalle viltin alle.

Miehen mielessä: Hän heittäytyy kotihiireksi. Pitäkää kahden kesken vanhat kunnon pyjamabileet, (joiden päätteeksi pyjamat riisutaan).

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Multitaskauskykysi joutuu koetukselle, kun kiinnostavia projekti-ideoita ja juhlakutsuja satelee. Harkitse tarkkaan, mihin suostut, ettet polta itseäsi loppuun. Loppukuusta perhepiirissä kuohahtaa. Ole kärsivällinen ja valitse sanasi huolella.

Miehen mielessä: Hän kokee olevansa eksyksissä. Keskustelkaa rauhallisesti haaveistanne, niin oikea suunta alkaa kirkastua.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kun tiedät, mitä haluat, kerro se ääneen. 11.11. on täydellinen päivä romanttisille treffeille. Loppukuusta sosiaalinen kalenterisi pullistelee liitoksistaan. Tapaat pikkujouluissa uuden tuttavuuden, jonka kanssa teillä synkkaa heti.

Miehen mielessä: Hän asettaa itselleen kunnianhimoisia tavoitteita. Näytä, että uskot häneen ja olet tukena matkan varrella.

Julkkisskorpioni: Lorde

7.11.1996

Katso myös:

Uutta Thor-elokuvaa tähdittävä Chris Hemsworth: ”Kuittaan ulkonäköasiat ja niihin liittyvät huomionosoitukset huumorilla”

Juuri sopivasti jouluksi! Japanilainen Muji avaa pop up -myymälän Helsingin keskustaan

Tässä ovat parhaat joulukalenterit kosmetiikkafaneille – valitse suosikkisi