rapumies

Rapumies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Onko hän sinulle liian herkkis, vai juuri sopivan pehmeä?

Syntymäpäivä: 21.6.-22.7.

Tyyppi: Johtava vesimerkki

Avainsanat: Tunteellinen, hoivaava, suojeleva, intuitiivinen, herkkätunteinen

Kuuluisia rapuja: Daniel Radcliffe, Post Malone, Pauly D, Milo Ventimiglia, Vin Diesel, Teemu Selänne, Jasper Pääkkönen

Yhteensopivimmat merkit:

Sopivin merkki ravulle on ehdottomasti skorpioni. Näiden vesimerkkien välille muodostuva tunnetason yhteys on valtameren syvyinen, ja he molemmat arvostavat turvallisuutta, luottamusta ja sitoutumista. Myös härkä on hyvä valinta ravulle, sillä nämä merkit ovat lojaaleja ja mukavuudenhaluisia.

Rapumies ja parisuhde:

Rapu on eläinradan ensimmäinen vesimerkki ja luonteeltaan intuitiivinen sekä herkkä, ja johtavana merkkinä hän haluaa solmia kestäviä tunnesiteitä. Ujo rapumies saattaa kääntää katseensa ja punastua, mikäli yrität saada häneen katsekontaktin, eikä tämä ylianalysoija todennäköisesti uskalla ottaa ensimmäistä askelta. Jos kuitenkin näytät hänelle kiinnostuksesi, saat hänestä miehen, joka tekee kaikkensa puolestasi. Rapumies on hoivaava, uskollinen ja suojeleva rakkaimpiaan kohtaan, ja haluaa varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi hänen kanssaan.

Ravun hallitseva planeetta Kuu edustaa tunteita sekä sisäistä maailmaa, ja rapumies onkin erittäin romanttinen, rakastava ja hellä. Jos haluat katsella Netflixiä sohvalla rakkaasi kainalossa, etsi itsellesi rapu! Kuten symbolinsa, hän viihtyy paremmin omassa kuoressaan kotonaan kuin juhlissa ihmisten keskellä, ja voit odottaa myös suhteenne etenevän ravun lailla – hitaasti ja ilman yllätyksiä.

Vesimerkkinä rapu on täynnä tunteita, mutta hänen täytyy tuntea olosi tarpeeksi varmaksi kanssasi, jotta hän uskaltaa näyttää tunteensa sinulle. Luottamus ja sitoutuminen ovat rapumiehelle tärkeitä, ja jotta hän tuntisi että suhteenne on rakentunut näille arvoille, kaipaa hän sinulta suoraa kommunikaatiota ja jonkin verran vakuuttelua. Rapumies on loistava kuuntelija, mutta omien tunteiden ilmaiseminen on hänelle vaikeampaa, ja sinun onkin tärkeää kannustaa häntä kertomaan tunteistaan.

Rapumies haluaa suhteen jossa hän tuntee olonsa kotoisaksi, joten turvallisuus on hänelle tärkeää. Yhdenyönjutut eivät liiemmin kiinnosta rapua, sillä hän tietää, että fyysinen kontakti johtaa hänessä helposti myös tunteiden heräämiseen. Saattaa kestää aikansa, että pääset etenemään fyysiselle tasolle hänen kanssaan, mutta kun hän tuntee olonsa turvalliseksi, haluaa rapumies sitoutua sinuun täysillä. Makuuhuoneessa hän kaipaa romantiikkaa, ja seksi hänen kanssaan sisältää paljon helliä kosketuksia ja henkistä yhteyttä.

Intensiivisillä tunteilla on myös kääntöpuolensa, ja ravun herkkyys sekä hänen kaipaamansa vakuuttelut rakkaudestasi saattavat tuntua siltä, että hän ripustautuu sinuun liikaa. Tietenkin haluat, että kumppanisi on sinuun sitoutunut, mutta mikäli hän haluaa olla mukana kaikessa mitä teet, saattaa sinun olla vaikea ilmaista oman tilasi tarve ilman, että rapumiehesi ajattelee sen tarkoittavan, ettet enää rakasta häntä. Onkin tärkeää, että hänellä on elämässään harrastuksia tai muita intohimon kohteita jo ennen kuin sinä astut kuvioon.

Rapumies antaa sinun helposti ottaa johtavan roolin suhteessanne, ja tämän myötä muuttua passiiviseksi ja hiljaiseksi. Koska hänen on vaikea kertoa tunteistaan, hän saattaa sinua miellyttäessään tuntea itsensä laiminlyödyksi. Mikäli et huomaa tätä ajoissa, rapu vetäytyy syvemmälle kuoreensa ja saattaa lopulta iskeä terävillä saksillaan.

Tulet pääsemään rapumiehen kuoren alle vasta, kun hän luottaa sinuun, joten avaudu hänelle. Ja kun hän on valmis ottamaan seuraavan askeleen suhteessanne, hän kyllä tekee sen – painostaminen saa hänet vain perääntymään. Kun olette yhdessä, hän luottaa sydämensä sinulle, joten pidä siitä huolta. Leikkimielinenkin naljailu asioista, joista rapu on epävarma, johtaa riitoihin, ja vaikka hän antaisi anteeksi, hän ei unohda. Mutta mikäli etsit miestä jonka kanssa voit söpöillä loputtomiin, on tämä merkki oikea valinta.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

 

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos