oinasmies

Oinasmies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Kaksi sanaa: tunteet ja ego

Syntymäpäivä: 21.3.-19.4.

Tyyppi: Johtava tulimerkki

Avainsanat: Rohkea, kunnianhimoinen, villi, jännittävä, energinen

Kuuluisia oinaita: Robert Downey, Jr., Conan O’Brien, Eddie Murphy, Brendon Urie, Hayden Christensen, Patrik Laine, Toni Wirtanen, Samu Haber

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Oinaan nopeatempoinen elämäntapa, synnynnäinen kilpailunhalu ja ainutlaatuinen persoonallisuus vetoavat leijonaan sekä jousimieheen. Nämä tulielementit ruokkivat toistensa liekkejä, ja heidän räiskyvät kemiansa toimivat saumattomasti yhteen.

Oinasmies ja parisuhde:

Oinas on eläinradan ensimmäinen tähtimerkki, ja tästä syystä synnynnäinen edelläkävijä. Oinas on luova sekä utelias persoona, jota kiinnostaa kaikki uusi ja jännittävä. Hän on jatkuvasti menossa, ja oinaan luontainen optimismi on yksi hänen viehättävimmistä piirteistä vedoten kaikkiin eläinradan merkkeihin.

Huonona päivänä oinasmiehen seura piristää sinua kuin tuplaespresso. Hänen läsnäolonsa parantaa mielialaasi välittömästi, ja saa sinut aina hymyilemään. Oinaan johtava planeetta Mars edustaa egoa, joka näkyy hänessä kilpailunhaluna. Mutta kunhan pääset hänen tiimiinsä, varmistaa oinasmiehesi, että pääsette maaliin yhdessä ja todennäköisesti kultaa voittaen.

Oinasmies haluaa kaikille parasta, ja hänen kanssaan sinusta tuntuu kuin viettäisit aikaa parhaan ystäväsi kanssa. Hän on spontaani ja charmikas, ja vaikka oinasmies saattaakin olla sydäntensärkijä, ei hän tee sitä tahallaan. Oinas rakastaa hauskanpitoa, eikä aina osaa katsoa tilannetta muiden näkökulmasta. Siksi hänen käytöksensä saattaa vaikuttaa ajoittain hieman naiivilta. Hän on kuitenkin perinpohjin hyvä tyyppi, ja hänen charminsa ansiosta tulet antamaan hänelle anteeksi vaikka hän tahtomattaan loukkaisi sinua.

Mikäli etsit itsellesi miestä, jonka kanssa voit viettää pitkiä sunnuntaiaamuja sängyssä ja rentoutua iltaisin sohvalla, ei oinas ole oikea valinta. Pahimpina päivinä sinusta tuntuu kuin olisit hänen lapsenvahtinsa, mutta jos olet valmis sietämään hänen oikkujaan, suhteenne hyvät puolet saavat sinut unohtamaan ajoittaiset kiukuttelut. Hänen kanssaan tulet luomaan upeita muistoja, ja oinasmies kohtelee sinua kuin kuningatartaan.

Makuuhuoneessa oinasmies on aina valmiina toimintaan, ja vahvalla libidolla varustetun oinaan seksuaalinen halu tuntuu lähes mahdottomalta tyydyttää. Hän on hyvin energinen ja haluaa myös sinun nauttivan, ja vaikka yrittäisit ottaa dominoivan roolin sängyssä, palauttaa hän silti osan kontrollista itselleen. Seksi oinaan kanssa on intensiivistä, kiihkeää ja erittäin nautinnollista.

Teknisesti oinas on eläinradan nuorimmainen, joka ikävä kyllä tekee hänestä myös hyvin riippuvaisen. Sinun tulee valmistautua olemaan suhteen antava osapuoli, ja vaikka hän ei ole itsekäs, kaipaa oinasmiehesi paljon hemmottelua. Hänen tunteensa ovat vahvoja, ja ne vaihtelevat molempiin suuntiin – intohimoisista rakkaudenosoituksista ärtymykseen silloin, kun asiat eivät mene hänen toivomallaan tavalla. Onneksi oinas kuitenkin leppyy nopeasti, ja sinun tarvitsee vain antaa hänelle anteeksi. Hän myös kohtelee sinua vähintään samalla ymmärtäväisyydellä, ja osoittaa rakkautensa suurilla eleillä. Oinasmies kohtelee sinua kuin kuningatarta tuomalla sinulle aamiaista sänkyyn, lähettämällä kukkia työpaikallesi ja kirjoittaen romanttisia kirjeitä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

 

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos