neitsytmies

Neitsytmies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Hän on täydellinen… melkein liian täydellinen.

Syntymäpäivä: 23.8.-22.9.

Tyyppi: Muuttuva maamerkki

Avainsanat: Omistautuva, huomaavainen, hermostunut, auttavainen, ahkera

Kuuluisia neitsyitä: Nick Jonas, Freddie Mercury, Michael Jackson, Idris Elba, Keanu Reeves, Lil Xan, Robin

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Maamerkkinä härkä on hyvä valinta neitsyelle, sillä molemmat kunnoittavat toistensa suorapuheisuutta sekä työmoraalia. Myös rapu ja neitsyt sopivat hyvin yhteen, sillä neitsyt osoittaa rakkauttaan hoitamalla käytännön järjestelyt, kun taas tunteellinen vesimerkki rapu luo läheisen ja intiimin yhteyden rakkaaseensa.

Neitsytmies ja parisuhde:

Neitsyt on eläinradan kuudes merkki, ja ainoana muuttuvana maamerkkinä hän on älykäs ja joustava. Samalla neitsyt on myös looginen sekä itsepäinen, ja vaikka hän on ujo ja herkkä luonteeltaan, hänen johtavan planeettansa Merkuriuksen ansiosta hän on myös älykäs sekä kunnianhimoinen. Neitsytmiehellä on vahva tarve palvella, ja hänelle tärkeintä onkin huolehtia rakkaastaan. Hän osoittaa rakkauttaan käytännöllisillä tavoilla auttaen sinua projekteissasi, tiskaten astiasi ja helpottaen elämääsi pienillä teoilla.

Merkuriuksen alaisena älykäs neitsytmies on aina askeleen sinua edellä ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Hän tekee paljon työtä suhteenne eteen, etkä aina edes välttämättä huomaa sitä. Neitsytmies on hyvä kommunikoimaan, ja vaikka hän sanoo asiat suoraan, hän on myös hauska ja saa sinut nauramaan. Uteliaana luonteena hän haluaa aina kuunnella ja oppia lisää, erityisesti sinusta.

Koska neitsytmies asettaa sinun tarpeesi omiensa edelle, sinun pitää aluksi määrätä tahti makuuhuoneessa. Mutta kunhan hän oppii mistä pidät ja mistä et, voit odottaa nautintoa, jota et ole ennen kokenut. Muuttuvana merkkinä neitsyt on huomaavainen myös makuuhuoneen ulkopuolella, ja hän onkin mies, joka vie sinut syömään, pinoaa lautaset tarjoilijaa varten ja auttaa takin päällesi ovella.

Neitsyen täydellisyydentavoittelu voi myös käydä hermoillesi. Hän on todella tarkka – aivan kaikesta. Vaikka neitsyen hallitseva planeetta Merkurius edustaa kommunikaatiota, ei hän aina osaa ilmaista asiaansa parhaalla tavalla. Neitsytmies ajattelee aina parastasi, ja useimmiten elämänne yhdessä on ihanaa, mutta huonoina päivinä haluat repiä hiukset päästäsi. Neitsytmies saattaa olla myös hieman tekopyhä; hänen kotinsa voi olla ihan sikolätti samaan aikaan, kun hän tuomitsee sinut kovasanaisesti, jos keittiöstäsi löytyy muutama likainen astia. Kriittisyyden lisäksi neitsytmies on myös herkkä, ja hän haluaa tehdä kaiken 100 prosenttisen täydellisesti. Mikäli suhteessanne tulee ongelmia, hänen ensimmäinen ajatuksensa on, että haluat erota, jolloin hänestä saattaa tulla takertuva. Tämän vuoksi on tärkeää, että neitsytmiehesi tuntee itsensä suhteessanne tarpeelliseksi ja arvostetuksi.

Avain hyvään suhteeseen neitsyen kanssa on rehellisyys ja suorapuheisuus. Johtavan planeettansa ansiosta neitsytmies osaa kuunnella sinua sekä jakaa omia ajatuksiaan. Hän kyllä kertoo mikäli häntä vaivaa jokin, ja hän ansaitsee samaa sinulta. Avoin kommunikaatio on tärkeää, ja neitsyen kanssa myös välttämätöntä. Muista osoittaa arvostustasi häntä kohtaan aina, kun sinulle avautuu tähän tilaisuus. Neitsytmies omistaa paljon aikaansa sinulle, joten osoita kiinnostusta hänen harrastuksiaan kohtaan, kysy hänen mielipidettään ja varmista, että hän tuntee olonsa tarpeelliseksi. Jos pystyt tähän, suhteesi neitsytmiehen kanssa on täynnä rakkautta, läheisyyttä sekä luottamusta.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos