Millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppisi perusteella?

Lue, millainen tatuointi sopisi luonteellesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jousimies 22.11.–21.12.

Olet avarakatseinen ja optimistinen seikkailija, joka haluaa nähdä maailmaa. Elät täyttä elämää ja suhtaudut tulevaisuuteen ihailtavan myönteisesti. Matkustaminen ja seikkailut merkitsevät sinulle paljon. Miten olisi kartta, kompassi tai lentokone?

@quotetattoos

@tiny.tatts

Kauris 22.12.–19.1.

Haluat pitää ohjat käsissäsi ja sinulla on tapana elää hyvin kurinalaisesti. Olet sinnikäs ja vahva. Puu kuvaa luonnettasi hyvin.

@stattoos

@stattoos

Vesimies 20.1.-18.2.

Olet idealisti ja ikuinen maailmanparantaja. Uskot, että kaikki on yhteydessä toisiinsa ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mandalatatuointi sopisi sinulle erinomaisesti.

@aliciamechani

@stattoos

Kalat 19.2.–20.3.

Olet herkkä ja luotat päätöksenteossa intuitioosi. Olet ikuinen haaveilija (ja romantikko), joten voisit tatuoida itseesi vaikkapa yksisarvisen tai tähdenlennon.

@tiny.tatts

@tiny.tatts

Oinas 21.3.–20.4.

Olet itsevarma ja tiedät, mitä haluat. Olet myös kilpailuhenkinen ja päämäärätietoinen. Nuoli sopisi ihollesi symboloimaan sitä, että kuljet urheasti omaa reittiäsi ja katsot rohkeasti eteenpäin.

@lucianes

@thehautecouture

Härkä 21.4.–21.5.

Rakastat hyvää elämää ja osaat ottaa asioista ilon irti. Olet mukavuudenhaluinen ja arvostat luksusta. Lomat ja matkailu merkitsevät sinulle paljon. Ehkä voisit tatuoida itseesi pienen palmun symboloimaan hyvää oloa ja energiaa? 

@little.tattoos

@jestem_kasia

Kaksoset 22.5.–20.6.

Olet kärsimätön, vilpitön ja aidosti kiinnostunut kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu. Linnut, siivet ja höyhenet edustavat valoisaa ja vapaata luonnettasi täydellisesti. 

@jonboytattoo

@stattoos

Rapu 21.6.–22.7.

Olet koti-ihminen ja rakkautesi lähipiiriäsi kohtaan on loputonta. Ankkuri muistuttaisi sinua juuristasi, missä ikinä liikutkin. Myös jonkun sinulle tärkeän ihmisen nimen ikuistaminen kehoosi olisi sinulle luontevaa.

@stattoos

@littletattoolove

Leijona 23.7.–22.8.

Rakastat huomion keskipisteenä olemista. Olet tavoitteellinen ja uskallat suunnata kohti unelmiasi. Siksi kruunu- tai leijonatatuointi voisi olla sinulle hyvä vaihtoehto. Ota mallia leijonaidoliltamme Cara Delevingnelta.

@caradelevingne

thisistattoo.com

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet analyyttinen ja tarkkailet ympäristöäsi jatkuvasti. Mielesi käy välillä ylikierroksilla. Huolellisesti valittu mietelause tai muu merkityksellinen tatuointi voisi muistuttaa sinua hetkessä elämisestä.

@littletattoos

@littletattoos

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet luonteeltasi kärsimätön ja kaipaat paljon huomiota. Läheisille ystävillesi äärimmäisen uskollinen. Teetkin asiat yleensä mieluiten jonkun muun, kuten bestiksesi, kanssa. Tylsistyt yksin nopeasti. Mitä, jos ottaisitte yhteensopivat tatuoinnit?

@justsmalltattoos

@rosalitaeva

Skropioni 23.10.–21.11.

Olet isojen tunteiden ihminen ja syvällinen pohdiskelija. Rohkeutta ja intohimoa symboloiva ruusu voisi olla hyvä valinta.

@little.tattoos

@little.tattoos

Kuvat: Instagram
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com