Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

Tähdissä piilee hauskoja juttuja. Nyt ne kertovat sinulle, minkälainen seurustelukumppani sinä olet horoskooppimerkkisi mukaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vesimies (20.1-19.2): Itsenäinen tyyppi

Vesimies tarvitsee omaa tilaa, eikä aina jaksa hempeillä turhia tai olla kokoajan kiinni toisessa. Olet kumppanina lojaali, välittävä ja tuet kumppaniasi hamaan loppuun asti, mutta itsenäisyys on sinulle tärkeää. Jos joku suututtaa sinut kunnolla, tyyppi saa mennä.

Niin, ja osaat myös hullutella sängyssä.

Miten tapaat sen oikean: Se oikea on ollut rakastunut sinuun jo ikuisuuden ja olette tunteneet kauan ja eräs ilta pitkän, antoisan keskustelun jälkeen tajuat yhtäkkiä, että edessäsi on sielunkumppanisi. 

Tyypillisin tapa erota: Sinä ghostaat ja kunnolla.

Kalat (20.2-20.3): Herkkänahkainen tyyppi

Voi herkkää kalaa. Olet todella ihana, myötäelävä kumppani, joten onkin huonoa tuuria että sinulla on tapana deittailla ääliöitä. Kuuntele ystäviäsi, jos he sanovat että eivät pidä uusimmasta deittikumppanistasi, he ovat luultavasti oikeassa ja ajattelevat vain parastasi. Herkkä taiteilijasielusi saa parhaiten arvostusta, kun tapailet jotakuta joka ymmärtää taiteen ja indiemeininkien päälle. 

Kumppanisi arvostavat taiteellisia kiinnostuksenkohteitasi ja sitä, että bongaat aina mielenkiintoisimmat jutut ensin. Olet kiltti ja myötätuntoinen, ja saat muut ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi.

Miten tapaat sen oikean: Alatte molemmat seuraamaan toistenne Instagram-tilejä sen jälkeen kun tapasitte erään taiteilijan Instagramin-tilin kommenteissa.

Tyypillisin tapa erota: He pettävät sinua ja otat silti heidät takaisin, kun he vannovat että muuttavat tapansa – vaikka eivät tee sitä kuitenkaan.

Oinas (21.3-19.4): Rehellinen tyyppi

Sinua ei niin vaan huijata, etkä siedä valehtelua tai mielistelyä. Arvostat rehellisyyttä ja suorapuheisuutta, ja se heijastuu koko persoonallisuuteesi. Se näkyy niin työelämässä kuin deittailussakin. Voit olla välillä aika ailahtelevainen, jota seurustelukumppanisi on välillä vaikea ymmärtää. Kuitenkin, kun tapaat sen oikean joka ymmärtää luonnettasi, sinä olet loistava kumppani. 

Riidat kanssasi ovatkin toinen juttu. Jos joku suututtaa sinut, sinua hurjempaa tyyppiä saa hakea. Osaat sivaltaa oikeista kohdista ja olla hyvinkin ilkeä. Sen takia monet kumppanisi pyrkivätkin välttämättän riitoja kanssasi. 

Miten tapaat sen oikean: Tuijotat huoneen poikki seksikkäästi kohdettasi ja liekit lehahtavat välillänne. Treffaatte myöhemmin sinä iltana ja olette sen jälkeen erottamattomia.

Tyypillisin tapa erota: Törmäät tyyppiin kadulla sattumalta ja hän alkaa juoruamaan draamasta, joka parhaillaan pyörii hänen ympärillään. Tajuat, että hän on aika kaksinaamainen ja lopetat jutun siihen.

Härkä (20.4-20.5): Looginen tyyppi

Olet käytännöllinen tyyppi ja se näkyy myös treffailutavoissasi. Kun muut sotkeutuvat myrkyllisiin ihmisuhteisiin ja ääliöihin, sinä pysyt järkevällä linjalla. Et ole tylsä, mutta et ota myöskään riskejä vaan pelaat varman päälle ja valitset mieluummin turvallisen tyypin kuin mysteerisen komistuksen.

Miten tapaat sen oikean: He vain hengailevat lähelläsi niin kauan, kunnes murrut.

Tyypillisin tapa erota: Jätät heidät 18 kuukauden seurustelun jälkeen, kun olet ensin analysoinut asiaa ja tehnyt pitkän listan plussista ja miinuksista.

Kaksonen (21.5-20.6): Seikkaileva tyyppi

Sinun rento luonteesi ja se, että olet helposti lähestyttävä, saa monet ihastumaan sinuun ja sen takia suhteesi alkavatkin usein kaveripohjalta. Olet hauska treffikumppani, sillä olet täynnä ideoita. Vaikutat ulkoapäin todella itsevarmalta, vaikka sisältä sinusta ei tuntuisikaan siltä. Hermostuneisuutesi voi joskus vaikuttaa sarkastisuudelta. Kumppanisi rakastavat seikkailunhaluisuuttasi ja luovaa luonnettasi, vaikka tuuliviirimäisyytesi ja päättämättömyytesi voi joskus saada toiset raivon partaalle. 

Miten tapaat sen oikean: Olette pyörineet samassa kaveripiirissa jo vuosia ja eräs päivä tajuat, että hän on se oikea. Teet kaksosille tyypilliseen tapaan itse aloitteen ja pyydät häntä treffeille. Tunti valloittavien keskustelutaitojesi parissa ja kuka tahansa ihastuisi sinuun.

Tyypillisin tapa erota: He pyytävät sinua muuttamaan yhteen ja et osaa päättää, mitä haluat tehdä. Konsultoit 18 ystävääsi, pähkäilet ja nukut yön yli ja päädyt siihen, että et edes pitänyt tyypistä kovin paljon.

Rapu (21.6-22.7): Pessimistinen tyyppi

Olet hiukan pessimistinen, mutta taidat tietääkin sen jo. Sinun on vaikea hyväksyä, että joku voisi pitää sinusta (vaikka ilmiselvästi asia olisikin niin!) ja siitä koituu usein ongelmia. Loistat parhaiten kumppanin kanssa, jolla on samantyyppinen luonne. Mutta varo, että et valitse kuitenkaan tyhjää paperiversiota itsestäsi, sillä negatiivisten asioiden vatvominen ja turhan pessimistinen ote elämään ei ole hyväksi pidemmän päälle. 

Treffailu kanssasi on huippua. Bondaat ihmisten kanssa helposti, sinun kanssasi on helppo jutella ja se viehättää monia. Ja seksi kanssasi on upeaa. Epävarmuutesi koituu usein kuitenkin monien suhteidesi kohtaloksi ja ne jäävät lyhyeksi, koska reagoit joskus liian nopeasti.

Miten tapaat sen oikean: Löydätte itsenne yhdessä bileiden nurkasta puhumasta, miten jotkut ihmiset ovat liian mahtailevia ja huomaattekin kohta, että olette rakastuneita. Kun kaverisi kysyvät uudesta deitistäsi, vähättelet asiaa, vaikka oikeasti silmäsi säihkyvät onnesta.

Tyypillisin tapa erota: Hän pyytää sinua kanssasi naimisiin ja sinä kysyt: "Ai, kaverimielessä vai?"

Leijona (23.7-22.8): Säihkyvä tyyppi

Olet tähtiainesta ja tiedät sen. Magneettinen vetovoimasi saa kenet tahansa lankeamaan ja nopeasti. Sinulla ei ole aikaa tai halua pelata ihmissuhdepelejä, vaan odotat että jos joku pitää sinusta, hän ilmoittaa sen näyttävällä tavalla. Sinä kaipaat huomiota ja ihmisten on myös ansaittava huomiosi. Kun he sen saavat, sinusta saa mitä parhaimman ja lojaalin kumppanin. Ihmiset rakastavat flirttailla kanssasi, sillä olet loistava keskustelija ja juhlien valokeila. Ongelmia syntyy, jos ihmiset toteavat sinun olevan itsekeskeinen. Mutta toisaalta et välitä, sillä kysyt ihmisiltä jatkuvasti, mitä mieltä he ovat sinusta, joten vastaus ei ole mikään yllätys.

Miten tapaat sen oikean: He bongaavat sinut tagattuna kuvista, joissa olet kavereidesi kanssa ja lopulta rohkaistuvat pyytämään sinua ulos.

Tyypillisin tapa erota: Olit myöhässä kumppanisi tärkeästä tapahtumasta, koska otit selfieitä ja tsekkasit twitter-tilisi ilmoituksia.

Neitsyt (23.8-22.9): Ahkera tyyppi

Olet todella suloinen, teet aina parhaasi, olet ahkera ja et pelkää tehdä töitä. Se kiehtoo monia, koska olet itsenäinen, järkevä ja lähestyt kaikkea analyyttisesti. Kumppanisi rakastavat tätä, mutta toisaalta pelkäät itse että olet tylsä tai ettet ole tarpeeksi spontaani. Älä ole epävarma, he ovat kanssasi sen takia että pitävät juuri sinusta. 

Ongelmia kuitenkin syntyy, kun laitat itsesi aina viimeiseksi ja esität kuitenkin marttyyriä asioista, joihin sinulla ei olisi edes syytä.

Miten tapaat sen oikean: Bongaatte toisenne sattumalta kaupan siivoustarvikeosastolta.

Tyypillisin tapa erota: Kumppanisi kaverit tulivat kylään, käyttäytyivät epäkunnioittavasti kotiasi kohtaan ja sotkivat paikat etkä kestänyt sitä.

Vaaka (23.9-23.10): Epävarma tyyppi

Älä pyytele aina anteeksi kumppaneiltasi. Oletat usein, että olet väärässä, mutta olet myös usein oikeassa ja sinun olisi hyvä muistaa se. Sinun pitää puolustaa ja arvostaa itseäsi enemmän. Vältät konflikteja ja se voi olla hyvä tiettyjen kumppanien kanssa, mutta toiset voivat käyttää sitä hyväkseen. Säteilysi sytyttää helposti tyypin kuin tyypin, mutta itse et tunnu tajuavan kuinka viehätysvoimainen oletkaan. 

Miten tapaat sen oikean: Hän ignorasi sinua tunneilla, kunnes ei enää tehnyt niin ja nyt olette yhdessä.

Tyypillisin tapa erota: Luulet, että tapailet sitä oikeaa, kunnes eräs tunnettu miljonääri iskee silmänsä sinuun ja tajuatkin, että oletkin oikeasti kiinnostava tyyppi. Dumppaat miljonäärin kuitenkin jonkun komean näyttelijän takia.

Skorpioni (24.10-22.11): Intensiivinen tyyppi

Skorpionin tapaileminen voi paikoitellen vaatia hieman masokistista luonnetta, sillä skorpioni on aika intensiivinen tyyppi. Kaikki jotka sinut tuntevat, tietävät että olet kuitenkin huippu! Voit olla seurustelukumppanisi kavereita kohtaan aluksi hieman varautunut, mutta se johtuu vain siitä että et halua hänen hengailevan väärässä porukassa. 

Rokkaat intensiivisyytesi ja tulisuutesi kanssa, koska tunnistat oman luonteesi. Kumppanisi aina ajattelevat, että olet huippu sängyssä ja oletkin siitä ylpeä. Panostat täysillä kaikkeen mitä teet, sen tietävät myös sinua pelkäävät eksäsi.

Miten tapaat sen oikean: Sinä roastasit heidät raa'asti Twitterissä ja se levisi kaikkialle nettiin.

Tyypillisin tapa erota: Heräät yksi aamu vain huomataksesi että kumppanisi ovat blokanneet sinut kaikkialla.

Jousimies (23.11-21.12): Hauska tyyppi

Sinä olet kuin pieni ilotulite. Olet porukan hauskin tyyppi ja kaikki haluavat olla lähelläsi. Olet hyvin viehättävä ja huumorisi yksi seksikkäimmistä asioista sinussa. Näet ihmisissä usein vain hyvää – joka toisaalta on hyvä juttu ja toisaalta taas voi olla hiukan epärealistista. Tämän piirteen takia luotat ihmisiin joskus liian helposti.

Pieni muistutus: Älä yritä olla kaveri eksiesi kanssa!

Miten tapaat sen oikean: Heität hauskan vitsin kotijuhlissa samalla, kun satutte keittiöön avaamaan omituisen hankalaa viinipulloa.

Tyypillisin tapa erota: Etsit hänen koneeltaan meemiä, jonka koitte hauskaksi ja joka nyt on hukassa, törmäät kuitenkin siihen, että hän on tykännyt eksiensä selfieistä.

Kauris (22.12-19.1): Huolehtijatyyppi

Olet kaveriporukkasi äiti ja seurustelusuhteissa pidät ohjat käsissäsi ja huolehdit kaikesta. Et voi sille mitään, vaan niin on aina ollut. Kumppanisi rakastavat sitä, että heidän ei tarvitse huolehtia mistään vaan sinä hoidat kaiken. Voit olla välillä hiukan snobimainen ja pessimistinen, joka voi ärsyttää seurustelukumppaneitasi, mutta kun tapaat sen oikean, joka on kanssasi samalla aaltopituudella kaikki rullaa.

Miten tapaat sen oikean: Tapaatte sattumalta paikallisessa kirjakaupassa, jossa valitsette lempikirjalijanne (joka osoittautuu samaksi) teoksia. Alatte jutella ja se on siinä.

Tyypillisin tapa erota: Heräät eräs aamu ja tajuat, että voisit saada paremmankin.

 
Kuva: MVPhotos
Giffit: Giphy
Lähde: Cosmopolitan.com
 
Katso myös: