miespuolinen vesimies

Miespuolinen vesimies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Kuin omituisin ystäväsi jota olet salaa halunnut deittailla.

Syntymäpäivä: 20.1.-18.2.

Tyyppi: Kiinteä ilmamerkki

Avainsanat: Ystävällinen, omalaatuinen, älykkö, monitahoinen

Kuuluisia vesimiehiä: Darren Criss, Harry Styles, Michael B Jordan, The Weeknd, Ashton Kutcher, Taylor Lautner, Sami Kuronen, Pete Parkkonen

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Ilmamerkkeinä vesimies ja kaksonen tulevat hyvin toimeen, ja he ovat usein myös älyllisesti sekä henkisesti yhdenvertaisia. Toinen sopiva valinta vesimiehelle on oinas, sillä tämä tulimerkki on loputtoman lumoutunut vastakohdastaan. Heitä yhdistää myös arvostus toistensa ainutlaatuisuutta kohtaan, ja he osaavatkin antaa toisilleen tilaa sekä omaa aikaa.

Miespuolinen vesimies ja parisuhde:

Vesimies on ilmamerkki ja luonteeltaan älykäs, harkitsevainen, karismaattinen sekä loistava keskustelija. Tämä tähtimerkki yhdistetään myös platonisiin suhteisiin sekä omalaatuisuuteen, joten sinusta saattaa tuntua siltä kuin deittailisit parasta (ja oudointa) ystävääsi! Vesimiestä hallitseva planeetta Uranus edustaa innovaatioita sekä kapinallisuutta, ja vesimies vetääkin ihmisiä puoleensa omalaatuisella luonteellaan. Hän ei pelkää ilmaista itseään, mikä johtaa usein asioiden kyseenalaistamiseen – tämän vuoksi vesimies tunnetaan myös eläinradan humanitäärinä. Vesimies saattaa olla täydellinen nörtti, mutta hänen mielensä sekä sydämensä ovat avoinna kaikelle.

Et usein törmää vesimieheen deittisovelluksessa, sillä ilmamerkkinä hän tutustuu ihmisiin mieluummin oikeassa elämässä, ja hänelle ystävyyssuhteiden vaaliminen onkin romanttisen suhteen löytämistä tärkeämpää. Ennen kuin voit deittailla häntä, vesimiehen tuleekin nähdä sinut ystävänään. Odotus kuitenkin kannattaa, sillä kun olet voittanut vesimiehen luottamuksen, uskaltaa hän myös paljastaa sinulle todellisen luonteensa – sekä kaikki ihanat omituisuutensa.

Vesimies on kiinteä merkki, joten tiedät, että hän kuuntelee huoliasi ja pysyy tukenasi. Vesimiehellä on kyky arvioida tilanteita objektiivisesti, jonka vuoksi hän pystyy antamaan sinulle neuvoja joka ovat oikeasti hyödyllisiä. Hän löytää myös aina oikean tavan lohduttaa, ja voit luottaa häneen kuten parhaaseen ystävääsi.

Ilmamerkkinä vesimies on optimistinen ja sosiaalinen, mutta kiinteänä merkkinä nauttii myös rentoutumisesta sekä paikoillaan pysymisestä. Kyllä, tämä yhdistelmä on todella ristiriitainen – mutta niin on vesimieskin. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että ulos mennessään miespuolinen vesimies on bileiden keskipiste, mutta kotona ollessaan hän haluaa rentoutua. Miespuolinen vesimies on aina valmis puolustamaan asioita, joihin hän uskoo, ja rauhallisesta luonteestaan huolimatta hän laittaa aatteensa kaiken muun edelle. Jos haluat voittaa vesimiehen sydämen, näytä hänelle tukesi asioissa, joista hän välittää. Tämä pitää yllä myös hänen älyllistä kiinnostustaan sinuun.

Koska miespuolinen vesimies on erittäin fiksu ja täynnä mielenkiintoisia ominaisuuksia, hän saattaa vaikuttaa joskus hieman robottimaiselta. Tunteiden näyttämisen sijaan hän prosessoi ja järkeilee tunteensa päänsä sisällä, eikä koe tätä ongelmallisena. Koska vesimiehen on myös helppo irtautua tunteistaan, et voi odottaa häneltä päivittäistä söpöilyä tai rakkaudentunnuksia. Älä myöskään vaadi häntä olemaan romanttisempi, sillä kiinteänä merkkinä hän on itsepäinen eikä aio muuttua. Miespuolinen vesimies nauttii ristiriidoista, ja saattaa olla eri mieltä kanssasi vain, koska haluaa todistaa erilaisuutensa, erityisesti pahalla tuulella ollessaan. Älä kuitenkaan anna pienten erimielisyyksienne kehittyä riidoiksi, sillä tämä vesimiehen ominaisuus näyttäytyy melko harvoin.

Neuvomme vesimiehen deittailuun? Suhtaudu häneen kuin parhaaseen ystävääsi, jota rakastat – mutta joka myös käy hermoillesi – sillä vesimies kohtelee kaikkia ystävinään. Vaikka tämän vuoksi suhteestanne saattaa puuttua romantiikkaa, sitoutuu hän sinuun täysillä. Suhteenne dynamiikka on erikoinen, sillä sinusta tuntuu kuin hengailisit parhaan ystäväsi kanssa, mutta tunnet häntä kohtaan myös aitoa rakkautta ja syvää kiintymystä. Miespuolinen vesimies ei voi luvata sinulle sadunhohtoista romantiikkaa, mutta hänen ääretön rakkautensa takaa teille onnellisen lopun.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos