Miespuolinen kalat

Miespuolinen kalat: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Tässä on mies täynnä tunnetta.

Syntymäpäivä: 19.2.-20.3.

Tyyppi: Muuttuva vesimerkki

Avainsanat: Haaveileva, leikkisä, tunteellinen, taiteellinen, ailahteleva

Kuuluisia kaloja: Justin Bieber, Stephen Curry, Chris Martin, Ansel Elgort, Antti Tuisku, Paperi T

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Kalojen idealistisuus ja romanttisuus viehättää vaakaa, jonka hallitseva planeetta Venus edustaa kauneutta, rakkautta ja nautintoa. Lisäksi molemmat merkit ovat optimistisia ja ennakkoluulottomia, joten ne sopivat toisilleen täydellisesti. Myös jousimies on hyvä valinta kalalle, sillä molemmat arvostavat vapautta, ja he osaavatkin antaa toisilleen riittävästi tilaa myös suhteessa ollessaan.

Miespuolinen kalat ja parisuhde:

Kalat on eläinradan viimeinen merkki, ja mies, joka on syntynyt näiden tähtien alla on monella tavalla unelmien täyttymys. Hän on flirttaileva, hurmaava ja romanttinen, sekä vesimerkkinä hieman sisäänpäinkääntynyt ja erittäin tunteellinen – itse asiassa tunteellisin kaikista eläinradan merkeistä. Kalat on myös tyypiltään muuttuva merkki, jonka ansiosta hän on luonteeltaan erittäin joustava sekä helposti sopeutuva. Nämä ominaisuudet tulevat esille erityisesti jatkuvasti muuttuvana mielialana. Hän on täynnä tunteita ja mielikuvitusta, eikä pelkää osoittaa rakkauttaan erilaisin hellyydenosoituksin.

Tämän merkin toinen hallitseva planeetta Neptunus edustaa unelmia, toiveita ja syvää tunneyhteyttä. Tästä juontuu myös kalamiehen rikas mielikuvitus sekä ymmärtäväinen luonne. Kalat on myös hyvin intuitiivinen ja empaattinen merkki, joka aistii helposti muiden tunnetilat – halusi hän sitä tai ei. Kalamiestä hallitsee myös Jupiter, runsauden ja anteliaisuuden planeetta, ja tämän vuoksi hänellä on luontainen kyky pitää huolta muista. Hän osaa aina piristää sinua, ja kun sinä olet tyytyväinen, on hänkin tyytyväinen, joten kalat tekee parhaansa pitääkseen sinut hyvällä tuulella.

Kalat elää omassa pikku maailmassaan, jossa kaikki on rauhallista, mukavaa ja romanttista – ja jossa sinä olet hänen sielunkumppaninsa. Kalat jahtaa rakentamaansa haavekuvaa rakkaudesta, ja kulkee ylpeästi pää pilvissä. Makuuhuoneessa kalamiehelle seksin fyysinen puoli on vain osa suurempaa henkistä sidettä, jonka hän haluaa kanssasi muodostaa.

Kalat on herkästi kosketuksissa tunteidensa kanssa, ja koska hän osaa lukea helposti myös sinun tunteitasi, vältytte useimmiten turhilta riidoilta. Ja mikäli päädytte umpikujaan, hän haluaa ratkaista konfliktin rauhanomaisesti, ja on yleensä valmis antamaan anteeksi, jotta riita ei aiheuta säröjä suhteeseenne (vaikka mielestään olisikin oikeassa).

Tämä tunteiden ja romantiikan yltäkylläisyys on toki ihanaa, mutta toimiva suhde ei voi perustua pelkille hyville aikeille ja kauniille ajatuksille. Koska kalat elää hyvin vahvasti tunteidensa armoilla, ei hän usein lämpene loogisille tai järkeville perusteluillesi. Hieman yllättäen kalamiehen on myös vaikea kommunikoida tunteitaan ja ajatuksiaan sinulle. Kaikki tämä, yhdistettynä epämääräiseen ja hämärään Neptunukseen, luo täydelliset olosuhteet konfliktille. Ja nimensä veroisesti kalat ui helposti karkuun ongelmia kohdatessaan.

Kalat elää elämäänsä omilla ehdoillaan, etkä pysty pitämään häntä aloillasi, ja hän luiskahtaa käsistäsi vaikka yrittäisitkin. Rajojen asettaminen on vaikeaa, sillä kalan oman tilan ja läheisyyden tarve muuttuu yhtäaikaisesti hänen mielialansa kanssa. Kun olet suhteessa kalamiehen kanssa, hänen suuri sydämensä on täynnä tunteita sinua kohtaan, mutta korkeat standardit, joita hän on suhteellenne asettanut todennäköisesti tulevat teidän väliinne ennemmin tai myöhemmin.

Jos pidät yllättävistä romanttisista eleistä viikkoja suunniteltujen treffien sijaan, kalamies tarjoaa loputtomia yllätyksiä ja jännitystä suhteeseenne. Ylianalysoinnin sijaan hän ilmaisee itseään tuntemalla, joten mikäli ette ole samalla aaltopituudella, tulevaisuus yhdessä ei näytä lupaavalta – suhde kalamieheen vaatii avoimuutta, johon kaikki eivät ole valmiita. Hän on erittäin herkkä, ja mikäli kalat tuntee olonsa häkeltyneeksi saattaa hän ottaa etäisyyttä kunnes hän palaa luoksesi hellyydenosoituksia kaivaten. Kalamiehen kanssa sinun on oltava valmis tunteiden vuoristorataan, mutta tulet myös oppimaan itsestäsi enemmän kuin kenenkään muun kanssa olisi mahdollista.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos